Kada paskutinį kartą buvai teatre?

Paskutini karta buvau kol dar teatro sezonas nebuvo prisibajges…Daba su nekantrumu laukiu kito sezono… Taip Taip Taip

vakar buvau!

Buvau geguzes menesi…Dabar laukiu,kol teatras is gastroliu atvaziuos,ir bus naujas sezonas!

Na nezinau ar tai skaitosi, bet siandien ryte pati buvau siokia tokia aktore… Laimingas Buvo Kauno Leliu Teatro sezono atidarymas ir as vaidinau toki melyna riteri ant balto zirgo… Cha cha Juokiasi Visai linksma buvo… Su vaikais pabendravau… Ir labai daznai teko su jais fotografuotis… Laimingas Fun… Cha cha

as buvau gal pries kokius 3 menesius…o gal ir 4?.. Nekaltas atsimenu ejau su tokia mergytia[jai 5 metai buwo]… Drovus

gyventum Vilniuje tai turbut isvis i teatra nevaiksciotum Liežuvis visi sako kad jei gyventu vilniuje tai i teatrus vaisciotu, o tik atsikelia gyventi, tai ir laiko tam nebesuranda NeO atsakant i klausima balandzio menesi keistuoliu teatre buvau ir labai patiko Gerai

paskutini karta buvau geguzes menesi, pries teatro sezono uzdaryma ar kazkaip ten… na jis vasara nedirbo… o siaip tai noreciau ryt nueit i “nusikaltimas ir bausme” tik vargu ar gausiu tiek pinigu ant bilieto…o, speju, jau ir bilietu ryt gali nebebuti… Nustebęs

Seniai tai buvo,ko gero mano anam gyvenime…Fui,kokia geda! Liūdnas

True true…

…buvau rugpjucio 20d. Jaunimo dramos teatras “Dedules sapnas” su Kazlu, Baukute ir kt gerais aktoriais. Ispudziai - nebuvau macius tokio spektaklio,kuris mane labai pralinksmino, atejau i teatra blogos nuotaikos, pavargusi, is pradziu susiraukusi, bet paskui… Mirkt

teatre me buvo jau pakankamaj senej… Šypsena pavasario pradzioje…manyciau reiks greitu metu apsilankyt… Šypsena

Pries kokia gera valnda buvau Gintaro Varno “Nusikaltimas ir bausme”… Geriausias spektaklis koki esu maciusi… Nepaprasta aktoriu vaidyba… Scenografija tiesiog pasakiska… Tokio gero spektaklio papasakoti neimanoma… Geriau pamatyti… Gerai

…neatsimenu net kada paskutini karta buvau teatre…bet ruosiuos ten apsilankyti Cha cha

…vasaros pradzhioj turbut… Taip…per wasara lajko nebuwo…kajmas…bulbes…ir pan Cha cha…niu wot atejo ruduo, taj kita sawajtgali ruoshiuos ajt Niam niam…o ir man teatro repeticijos grejt prasides… Myliu

Siandien… Buvau “4.48 Psichoze” Hmmm… Tikejausi geresnio… Laimingas[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/366744.44 4-=(764063008](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/366744.444-=(764063008)

va, ash irgi tam paciam Šypsena

vasaros pradzioje paskutini karta buvau teatre. spalio pradzioje vel jame lankysiuosi Niam niam

l. seniai. ;> net beveik gėda. ;>

labai daznai ten bunu … artimiausiu metu busiu spalio 10 d. Niam niam