Kabala

Nera jokio mokescio uz studijas. Ir internete visa medziaga (mp3 video, audio, knygos)nemokama. O vat atvaziuoti, tai jau savo saskaita Taip

Viskas aišku, 4dienį planuoju apsilankyti. Šypsena

Va va… puikus pvz. “sistemos” itakos… Nekaltas Tiem padlom, tik tai ir rupi… Kad galetu uzh interneta susimoket, narshymui po pedofilu tinklapius… Pavargęs

Taip, kas būtų tokiu atveju, tegalime įsivaizduoti - kiekvienas pagal savo fantaziją. Tačiau kas būna, kai dominuoja katalikai, istorija jau parodė. Tikiuosi, katalikų dominavimas nebepasikartos, ir ši jau pūvanti religija su laiku išnyks galutinai.

Tipo duokim kelią musulmonams, ar kaip?

Nieko doro ir iš tų musulmonų, islamo aukso amžius jau praėjęs. O tau ką, būtina, kad kažkokie religiniai lyderiai reguliuotų gyvenimą? Aš tai pukiai išsiverčiu ir be jų Mirkt

Man reikia atsakymų į mano klausimus.

Kokius, pavyzdžiui? Šypsena

Kas aš, kur aš, kam aš, kodėl ir kam to reikia. Šypsena

O tau reikia teisingų atsakymų, ar biliakokių? Spėju teisingų. Tokiu atveju iš kur žinai, ar religijos (bet kurios) atstovai tavęs neapgaudinėja? Iš kur jie patys tai žino? Kaip galima patikrinti, ar jie sako teisybę? Kita vertus, jei užtenka biliakokių atsakymų, tai galima susigalvoti ir pačiam, religija vėlgi nereikalinga Mirkt

Visus atsakymus patikrinu savo kailiu. Biliakokie atkrinta. Šypsenabe to atsakymus gaunu ne iš oficialiųjų religijų.

Mokslininkai paskaiciavo, kad pro zmogaus smegenyse kiekviena sekunde prasisuka informacijos srautas apie 400 000 000 000 (400 milijardu) bitu. Samone gi naudoja, jauciamam pasaulevaizdziui “kinui transliuoti”, tik 2000 bitu/sek. Rezervas milziniskas. Vidiniai smegenu (savybiu) filtrai neleidzia patekti i suvokima didesniam informacijos kiekiui. Ka matom, ta matom - tai ir yra “Musu pasaulis”. Keisti, isplesti realybes suvokimo diapazina imanoma, keiciant savo vidines savybes is egoistiniu i altruistines - i Dieviskasias. Atsakymus gauni savyje. O iejus i Pilna Suvokima visi klausimai isnyksta. Šypsena

Ok, o kuo chia susiijusios religijos? Su pachiu sugalwotom normom ir taisyklem… ? Ash zhinau visus tuos dalykus apie “Higher self” etc… Bet BLAIVIAI mastant, religijas siet su tuo net mintis nekyla… Kiek pastebiu, tai i religijas “pasineshe” zhmones dazhnai sunkiai sugeba blaiwai zhwelgt i visa tai ir apskritai, labai truksta analitinio mastymo… Nežinau

Gal gali duoti kokį nors pavyzdį, kaip savo kailiu patikrinai atsakymą į klausimą “kam aš”? arba “kas aš”? tik vieną pavyzdį, nes aš irgi noriu mokėti patikrinti Šypsena please…

Tie mokslininkai tai kartais ne garsieji rusai - agronomas Ivanas Bambukovas ir suvirintojas Aleksejus Tupovas? Jei taip tai pagarba, tikrai tikiu. Jei ne, tai gal gali nurodyti pavardes?

Dar vienas kebabas Šypsena))Nu jau tos pasakos nusibodo visiems ir nemanau,kad ka cia nustebinsi kažkokiais kebabais Šypsena

Skamba labai gražiai. O tu jau toj būsenoj? Nes pas mane apart nuojautų ir visokių “ezoterinių” patyrimų nieko rimto nėra.

labai grazi kabalos teorija bet turi daug silpnu vietu ,kai kurios akis biski net bado su savo teiginiais ,bet istikruju sveikintinas dalykas kad nedrista pasakyti garsiai kas seniai daug kam yra zinoma.

logika plius nuojauta Šypsena

Apie busenas kalbeti draudziama. Ir is “ezoterinių” galimybiu atskleidimo galite pastebeti, kokia zala nesa viesas “perlu” barstymas. Gal gliu padeti pasiekti sugebejimu ieiti i tai, o ka patirsite - rezultatas bus asmeniskas. Kabalistai teigia, kad tai milijardus kartu pranoksta suvokiamo tobulumo zavesi ir virsija viska ka gali isivaizduoti. Šypsena