Ka patartumėte: Gorenje ar AEG?

Ka patartumėte: Gorenje ar AEG?

Tai kad korėjiečiai visus išpi…o, ir tai ne kažkokio bulvarinio vokiečių laikraštuko nuomonė Mirkt

Neprofesionali nuomonė. Man patinka va ta merga, o anam va šita… Deja, jei žiūrėti ne vaikiškomis akimis, Bauknecht NIEKUOM nėra pranašesnė prieš Elektrolux. NIEKUOM. Nežinant gedimų statistikos, nesinauojus šių firmų ĮVAIRIA buitine technika, yra gaidiška lyginti.

nei viena nei kita…

nei viena nei kita…

Nežinant gedimų statistikos, nesinauojus šių firmų ĮVAIRIA buitine technika, yra gaidiška lyginti. Turbut zinau Juokiasi

gal kas ten pirko jurbarke Jan Kolbe? kolbe.lt/main.php?ID=002001

Visiškai ir absoliučiai moteriškas teiginys…

As pirko, bet ne Kolbe o Gorenjaus Pininfarina.

Apie gorenje nieko negaliu pasakyt, bat AEG pas mus namie stovi jau 5 metai ir atrodo, kad dar 15 stoves. Esu labai patenkinta ir nieko blogo pasakyt apie shia buitine technika negaliu. Jokiu gedimu Cha cha

Paprasta AEG ir Baumknecht orkaičių- vidinis paviršius - kaip pažiūrėsit suprasit kuo skiriasi nuo kitų- ištisinis stiklas lygus- vadinasi jokių problemų su valymu ir pan.

Kur matai vienodas funkcijas ir kokybę? Lygini dvi skirtingas kategorijas.

Kur matai vienodas funkcijas ir kokybę? Lygini dvi skirtingas kategorijas. Nagi, papasakok apie skirtingas funkcijas irgi kokybe? Papasakok. ir tada papasakok, kiek tos SKIRTINGOS funkcijos kainuoja. Ypac mane domina kokybes skirtumai.

Elektrolux = Philips! PHilips= Ignoruoju As tai uz Bauknecht- vienareiksmiskai!

Tai ko taip slobnai? Davai iš karto už kokią Mielę…

Uz tiek pinigu tiek kokybes negausi… zinai zodi?- kompromisas? Juokiasi

Užtat kiek dvasinio pasitenkinimo… Juokiasi

Cia kaip kam, kai kas net ir Prancuziskus auto nusiperka… Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Nagi, papasakok apie skirtingas funkcijas irgi kokybe? Papasakok. ir tada papasakok, kiek tos SKIRTINGOS funkcijos kainuoja. Ypac mane domina kokybes skirtumai. Kiek metų tikrini elektrinių gorenje kokybę - tada gal geriau brestas aaa? Tu stilium lygini audi su ford erskort - abiejų funkcijos tos pačios - na gorenje gal dizainas geeresnis - bet kaip su durelėm ar gali atsakyti - ar nematai skirtumų? Aš ne profas ir tai pastebiu. O toliau - kokybė patikrinta laike.

Baumknecht ir AEG mažai kuo skiriasi…