ka manote apie blondines?

ka manote apie blondines?

sakoma,kad blondines kvailos ir pan.ka is tikrujujus apie jas galvojate?Drovus

Nu man nepraeina ta spalvaCha cha

pati turbūt būsi blondinė… Piktas Ignoruoju

visokiu buna,bet jai rimtai,tai blondines kaip ir visos kitos,beto,graziosŠypsena

Mano mergyte blondine Šypsena bet ja myliu ne del plauku spalvos, o del vidinio pasaulelio Šypsena Visai neblondiniska jiKietas Grazi ir protinga mergyte Laimingas

nu, as pati nuo prigimties blondineJuokiasiMirktLiežuvis
Bet mano manymu dauguma, o ypac peroksidines blondines turi problemu su protuNekaltasLaimingas Buna, kad net ir tamsiais plaukais panele elgiasi ir kalba kaip tikra blondineBaisuBaisuBaisu Zodziu pati plauku spalva nera svarbiausia.

As blondine, bet esu pirmune klasejNekaltas Tik kitiems sprest blondine as, ar neCha cha Dar ziauriai patinka anekdotai apie blondynkasJuokiasiGerai

Protas priklauso ne nuo plauku spalvos… Laimingas

pritariuMirkt

tokios pat kvailos kaip brunetes ar satenes Nekaltas

kiek zinau blondinizmas globaline problema tapo musu planetoje, bet ash manau blondine tai ne plauku spalva o IQ skaiciu Juokiasi

spalwa netori rejksmez… norz neso blondine pazheesto dawgiaw kwajloo brunechiooo nego blondishko…

ta pati ka ir apie brunetes…

na blondie-ne plauku spalva,o gyvenimo budas…taigi,ne visos krios nesioja sviesius plaukus yra tikrosios blondines…LiežuvisCha cha

nu nezinau…siaip manau,kad plauku spalva neturi reikshmes,bet pazhystu daugiau kvailu blondiniu nei brunechiu…

ko jus sureikshminat…tas spalvas,jeigu blondine tai nereiskia,kad durna…pvz as pazystu labai daug blondiniu ir jos nera durnos,kaip vaizduojama anekdotuoseTaipGerai

jos tupos kaip bato aulasJuokiasi

jos galvoja ne su osuIgnoruoju

aisku dazytom blondem tai nebudingaCha cha

nu bet man jos patinka, as jas dievinuKietas