ka manote apie blondines?
sakoma,kad blondines kvailos ir pan.ka is tikrujujus apie jas galvojate?
Nu man nepraeina ta spalva
pati turbūt būsi blondinė…
visokiu buna,bet jai rimtai,tai blondines kaip ir visos kitos,beto,grazios
Mano mergyte blondine bet ja myliu ne del plauku spalvos, o del vidinio pasaulelio Visai neblondiniska ji Grazi ir protinga mergyte
nu, as pati nuo prigimties blondine
Bet mano manymu dauguma, o ypac peroksidines blondines turi problemu su protu Buna, kad net ir tamsiais plaukais panele elgiasi ir kalba kaip tikra blondine Zodziu pati plauku spalva nera svarbiausia.
As blondine, bet esu pirmune klasej Tik kitiems sprest blondine as, ar ne Dar ziauriai patinka anekdotai apie blondynkas
Protas priklauso ne nuo plauku spalvos…
pritariu
tokios pat kvailos kaip brunetes ar satenes
kiek zinau blondinizmas globaline problema tapo musu planetoje, bet ash manau blondine tai ne plauku spalva o IQ skaiciu
spalwa netori rejksmez… norz neso blondine pazheesto dawgiaw kwajloo brunechiooo nego blondishko…
ta pati ka ir apie brunetes…
na blondie-ne plauku spalva,o gyvenimo budas…taigi,ne visos krios nesioja sviesius plaukus yra tikrosios blondines…
nu nezinau…siaip manau,kad plauku spalva neturi reikshmes,bet pazhystu daugiau kvailu blondiniu nei brunechiu…
ko jus sureikshminat…tas spalvas,jeigu blondine tai nereiskia,kad durna…pvz as pazystu labai daug blondiniu ir jos nera durnos,kaip vaizduojama anekdotuose
jos tupos kaip bato aulas
jos galvoja ne su osu
aisku dazytom blondem tai nebudinga
nu bet man jos patinka, as jas dievinu