o ka manot apie neblondines?
ne shywa plauku spalva lemia tupuma,o shywas protas
as tai apie jas nieko negalwoju, bet buna sutapimu, kad blondine yra durna…
niuz shejp ash pati payshwiese… bet protynga… nors gal ir nelabay
MM plaukaj nieko nesako…
Ta pati ka ir apie brunetes
blondines jega
shiaip ash pati blondine.
O anekdotai ir pasakymai "protas tai kaip blondines" ar pan.,tai manau,kad ish pavydo, nes shviesus plaukai grazhiausi,bent jau man…
Na man pvz blondines grazios
Blondine tai ne plauju spalva, gyvenimo stilius. Tai gi ne maisykit. O jeigu panele sviesiu plauku tai nieko tokio, tik, kad ji nesielktu blondiniiskai
na man jos gyvent niatrukdo…mano klasej yra dvi pirmunes-blondines…bet jos ne tik moxluose tokios protyngos…
jos ir sejp niarealios panyckos…
niu blondines yra jeega pati esu beveik blondine, bet tai tik plauku spalva, o ne gyvenimo budas, wa ka manau
kai kurios tai tikrai "duros"…
zjb mergos nu aisq kai kada pakvaiksta pvz: how are you? i’m how… nu bet ce aisq manau priklauso nuo proto turio o ne nuo plauku spalvos…
a man atroduo,kad sviesiaplaukes yra grazesnes nei tamsiaplaukes…a be to ir pati esu sviesiaplauke…ir nesu jokia kwailele… protas nepriklauso nuo plauku spalvikies…a tie kurie taip mano,tai…vnz be zodziu
Seip del skonio nesigincyju bet as neradau vaikino kuriam nepriesirdies butu blondine,juk plaukai ytakos protui neturi,ir aplamai svarbu plaukai butu grazus ir priziureti:
apie kurias blondines kalbat? Apie merginos protolygi ar apie plauku spalva? Na siaip viena mano geriausia drauge (as turiu jas dvi) yra naturali blondine, tai turiu pasakyt kad nieko pries ja neturiu, nebent kad ji fifu fifa.O kita geriausia drauge yra shatene, bet wat jos protas tai tikrai lygus blondines. o kai sakot kad plauku spalva neitakoja poto tai apskaitykite Hortense Ullrich knyga "Mylimos tik geltonplaukes" ir tada pasakykit ar tikrai plaukai neturi itakos protui.
nu gi grazios panos
tejgiamaj
blondines labai grazios,tik aisku ne tos kur budamos tamsios nusidazo plaukus ir po to jie atauga fuj…o siaip visos grazios panos,jei sugeba tokiom buti ir issilaikyti.grozis yra kuriamas…
Blondinė- tai ne plaukų spalva, o gyvenimo būdas.
Ir šiaip tikrai būna kvailesnės tos blondinkos, kur nusidažo plaukus, nes peroksidas ne tik joms plaukus išėda, bet ir smegenis.