ka manote apie blondines?

o ka manot apie neblondines? JuokiasiJuokiasiJuokiasi

ne shywa plauku spalva lemia tupuma,o shywas protasCha cha

as tai apie jas nieko negalwoju, bet buna sutapimu, kad blondine yra durna…Taip

niuz shejp ash pati payshwiese… bet protynga… nors gal ir nelabay Cha cha

MM plaukaj nieko nesako…

Ta pati ka ir apie brunetes Cha cha

blondines jega Šypsena
shiaip ash pati blondine.
O anekdotai ir pasakymai "protas tai kaip blondines" ar pan.,tai manau,kad ish pavydo, nes shviesus plaukai grazhiausi,bent jau man…

Na man pvz blondines grazios Liežuvis

Blondine tai ne plauju spalva, gyvenimo stilius.Cha cha Tai gi ne maisykit. O jeigu panele sviesiu plauku tai nieko tokio, tik, kad ji nesielktu blondiniiskaiCha chaCha cha

na man jos gyvent niatrukdo…mano klasej yra dvi pirmunes-blondines…bet jos ne tik moxluose tokios protyngos…
jos ir sejp niarealios panyckos…Taip

niu blondines yra jeega Cha chaJuokiasi pati esu beveik blondine, bet tai tik plauku spalva, o ne gyvenimo budas, wa ka manauMirktLaimingas

Nekaltas kai kurios tai tikrai "duros"…

zjb mergos Nekaltas nu aisq kai kada pakvaiksta Girtas pvz: how are you? i’m how… Cha cha nu bet ce aisq manau priklauso nuo proto turio o ne nuo plauku spalvos… Taip

a man atroduo,kad sviesiaplaukes yra grazesnes nei tamsiaplaukes…Liežuvisa be to ir pati esu sviesiaplauke…ir nesu jokia kwailele… Girtas protas nepriklauso nuo plauku spalvikies…a tie kurie taip mano,tai…vnz be zodziu Cha chaGirtas

Flirtas

Seip del skonio nesigincyju bet as neradau vaikino kuriam nepriesirdies butu blondine,juk plaukai ytakos protui neturi,ir aplamai svarbu plaukai butu grazus ir priziuretiLiežuvis:

apie kurias blondines kalbat? Apie merginos protolygi ar apie plauku spalva? Na siaip viena mano geriausia drauge (as turiu jas dvi) yra naturali blondine, tai turiu pasakyt kad nieko pries ja neturiu, nebent kad ji fifu fifa.O kita geriausia drauge yra shatene, bet wat jos protas tai tikrai lygus blondines. o kai sakot kad plauku spalva neitakoja poto tai apskaitykite Hortense Ullrich knyga "Mylimos tik geltonplaukes" ir tada pasakykit ar tikrai plaukai neturi itakos protui. Juokiasi

nu gi grazios panos Girtas

tejgiamajTaip

blondines labai grazios,tik aisku ne tos kur budamos tamsios nusidazo plaukus ir po to jie atauga fuj…o siaip visos grazios panos,jei sugeba tokiom buti ir issilaikyti.grozis yra kuriamas…Šypsena

Blondinė- tai ne plaukų spalva, o gyvenimo būdasCha cha.
Ir šiaip tikrai būna kvailesnės tos blondinkos, kur nusidažo plaukus, nes peroksidas ne tik joms plaukus išėda, bet ir smegenisJuokiasi.

Angelas