ka galvojate...???

ka galvojate…???

ka galvojate apie lezbietes ir gejus ???

O a stai siaip tolerantiska, kad tik ikyriai i akis nelistu.

Ju asmenine tragedija… Liežuvis

Man jie ne trupuchio netrukdo. Kiekvienas kaip nori, tegul taip ir gyvena.
Tachiau aishq neturi trukdyti kitiems.

Jeigu sutiksi gatvėje du apsikabinusius vyrus, ar tai skaitosi "įkyriai lįsti į akis"? Kur tavo tolerancijos ribos? Taip pat galima būtų pasakyti "aš nieko prieš juodaodžius, kol jie Afrikoje".
Manau, tolerancija arba yra, arba jos nėra. Tolerancija nėra nei pritarimas, nei rėmimas - tai netrukdymas gyventi. Būdami tolerantiški, mes pripažįstame, kad jie tokie pat žmonės kaip ir mes, ir turi teisę į viską visuotinių žmogaus teisių ir laisvių ribose, net į santuoką, jeigu jiems tai atrodo reikalinga. Bet koks kitas požiūris, mano supratimu, prasilenkia su tolerancijos apibrėžimu.
Homoseksualių santykių istorija svyravo tarp normos ir iškrypimo tūkstančius metų, ir iki šiol pagrindinės priežastys, kodėl jie kažkam nepatinka, susiveda į "tai nenatūralu" arba "į tai šlykštu žiūrėti". Kad reiškinys, pasitaikantis ir gyvūnų pasaulyje, pavadintas nenatūraliu, galima nurašyti į nežinojimą, bet jeigu jau pradėti drausti viską, kas man rėžia akį, pradėčiau nuo pirsingo, pankų ir išsikišančių liemenėlės petnešų. Už blogą burnos kvapą būtų galima sodinti tiesiai į cypę. Neabejoju, kad jūs pasiūlysite savo variantų, kaip "pagerinti" mūsų gyvenimo aplinką kitų sąskaita.

Galvoju lygiai taip pat

Man netrukdo. Tik jiems sunku, ko gero. Gaila ju.

Man irgi jie netrukdo. Tik truputį keista matyti. Taip pat keista ir gaila, kaip matyti aklą, kuprotą ar kitaip likimo nuskriaustą žmogų. Manau, kad ir homoseksualai yra likimo nuskriausti ir serga nepagydoma psichine liga. Tik baisu, kai ta liga progresuoja iki isterinio noro šokiruoti aplinkinius ar pedofilijos. Tada mano tolerancija baigiasi ir manau, kad visuomenę reiktų apsaugoti ir gydyti juos psichiatrinėse gydyklose. Tik visa bėda, kad homoseksualai jau užėmė tokias pozicijas, kad net neleidžia medikams vystyti tyrimų ir nustatyti tikrųjų ligos priežasčių bei surasti metodų tų priežasčių (gal ir pasekmių) pašalinimui.

Teko kazkur skaityti, kad 10 proc. zmoniu pagal prigimima yra homoseksualus. O siaip jie man gyventi netrukdo, kaip ir as su jais neturiu jokiu reikalu.

As taip pat maniau, kad esu tolerantiška homoseksualam, bet, kai kelioneje sužinojau, kad prie manęs guli lezbietė, - patikėkit, pasijutau nejaukiai…Aš nekaltas

mano kurse buvo keletas homoseksualistų. Visi tai žinojo, bet niekam netrukdė. Visai nieko, linksmi, draugiški žmonės. BEt nenorėčiau, kad viešai demonstruotų savo jausmus. Kažkaip būtų nejauku. Gal mes dar nepratę to matyti viešai. Man jie netrukdo, tik tegul nelenda prie vaikų. Kažkodėl atrodo, kad tokie žmonės - daug ką išbandę, todėl jiems gali užsinorėti naujų dirgiklių, o tai jau gali privesti prie iškrypimų. Todėl baisoka dėl vaikų. Juk dabar tiek visokio brudo aplinkui…

Pazistu tokia porele. Normaliai bendraujams, aisku ju orientacija yra ‘paslaptis’… Mire vieno labai artimas zmogus. Ir ka, ktas salia pabuvo tik kaip kolega, nes gimines net neitaria. Taigi visi turi peti, i kuri gali atsiremti, o jis toks vienisas sedi… Taip gaila pasidare man ju…

manau jiems reiketu gydytis Aš nekaltas nabagai jie…

Turiu pazhystama geju pora. Jie gana diskretishki savo jausmu demonstravime, todel aplinkiniams problemu su tolerancija nekyla. Tik retsykiais buna keista kuri viena ish ju sutikti, liudna visa, nusivylusi… sako "ai, susipykom Liūdna " Kokiai minutelei pasidaro keista, kad jie myli , pergyvena del santykiu kaip bet kuri sheima…
Visgi nesu linkusi toleruoti paaugliu pseudo homosexualines orientacijos ir jos demonstravimo idant buti madingu Liūdna Chia turiu galvoje kad ir mergaichiu grupe TATU, ar kokias 14-kines mergaites besibuchiuojanchias ir besiglamonejamanchias vieshai kokiam vakarelyje ar klube. Tokiais atvejais galvoju : "vaikeli, tu gi ish viso nelabai zhinai kas tas sexas yra, kaip tu vargshe gali nuspresti hetero tu ar homo… Paugek truputeli, tada ir matysi koks pradas laimes… "

Manau,kad Ju reikalas,kaip gyventi.Bet galetu maziau afisuotis.Be to,Ju asmeniniai poreikiai,neturetu trukdyti(ar kelti pavoju) kitiems visuomenes nariams.Jeigu savo poreikiu tenkinimui naudoja smurta,tai cia mano tolerancija baigiasi.Piktas

Kažkoks absurdo teatras. Kodėl visi puolė staiga daryti tokias nuorodas: "tegu tik nelenda prie vaikų", "nenaudoja smurto","nevaikšto per žolynus" ir t.t.?
Toks jausmas, kad daugumos požiūriu pedofilija yra neatsiejamas homoseksualumo bruožas. Kadangi mane jau kaltino chrestomatiniu galvojimu, man lieka nukreipti jus į tyrimų duomenis, kurie rodo kitaip:

http://psychology.ucdavis.edu/rainbow/html/facts_molestation.html

Daugiau aš čia vargu ar ką pridėsiu.

Jei jiems taip geriau, jei jie laimingi - tegul gyvena kaip nori. Tai ju teise. Man netrukdo Šypsena

Pritariu.

Valiooo! Pagaliau nuomones issiskyre! Liežuvis Nors ir nedaug LiežuvisLiežuvisLiežuvis

Dabar rimtai. Gerbiu liberalu ar konservatyvu poziuri i ekonomika, bet mano pozicija yra ta pati - seimos turi buti remiamos. Vien jau buvimas pora, o ne santuoka nesuteikia vaikui socialinio ir psichologinio stabilumo, jei skaiciuosime, kad seimas kuria apsisprende zmones, ir skyrybu atveju vaikui suteikiamos socialines garantijos - bustas, pinigai, etc.

Siuo atveju seimos remimu visuomene a) skatina gimstamuma b) remia stabiluma zmoniu porose, because nori uztikrinti ta pati kartu solidarumo principa - kad bus auginami nauji mokesciu moketojai, kurie islaikys tuos dabartinius tevus. Nes kazkas turi dirbti, gaminti BNP, moketi mokescius is kuriu formuojamas nac.biudzetas, kuriame paskirstomi pinigai socialinei, sveikatos apsaugai, svietimui. Yra darbo vietos, yra objektyvus darbo vietu poreikis.

Kokia alternatyva visuomenei - uzuot skatinus gimstamuma skatinti imigracija. Pvz. kadangi Vokietijoje nuo 1979 m. gimstamumas neigiamas, jie idant islaikyti ekonomini lygi, per metus priversti isileisti oficialiai - iki 50.000, neoficialiai - iki 150.000 darbingo amziaus emigrantu. Nemazai ju atvyksta su seimomis. Taciau emigracija lydi tokie reiskiniai kaip a) tarpkulturiniai barjerai ir is to kylanti ksenofobija, rasizmas, susipriesinimas - ypac jei emigrantai pvz. musulmonai is tokiu saliu kaip Pakistanas, Iranas, Afganistanas…; b) nusikalstamumas - kitos tradicijos, kitos normos, kitas pragyvenimo lygis ir motyvacija - paziurekim kuo garseja nemaza dalis lietuviu emigrantu Europoje.

Toliau. Skatinant emigracija visuomenei ir valstybei ateityje neisvengiamai kyla finansiniai isipareigojimai rysium su a) emigrantu integravimu i visuomene ir jos kultura b) padidintu demesiu savo kulturos saugojimui ir puoselejimui (nepamirskime savos tautybes zmoniu skaicius nuolat mazes), c)tautiniu mazumu kulturiniu vertybiu puoselejima - spec. mokyklos, darzeliai, etc. emigrantu vaikams - nepamirskime, kad einame i ES kuri prisilaiko butent tokios politikos. Jokio asimiliavimo buti negali. Zodziu emigrantu naturalizavimas kela papildomus rupescius ir finansinius isipareigojimus.

Taigi visuomenei labiau apsimoka skatinti savo seimu gimstamuma idant butu islaikyta socialine-ekonomine-kulturine sistema, nei tam tikslui telktis emigrantus.

O skatinimas gali buti ivairus - kreditu lengvatos. Mokesciu lengvatos dirbantiems seimos nariams, nebutinai pasalpos ar finansiniai ismokejimai

Bet kaip minejau - homoseksualu poros naudotis sitomis teisemis nelabai turi moralines teises visuomenes atzvilgiu.