Jusu blogiausias zaistas zaidimas?

Jusu blogiausias zaistas zaidimas?

KOKS JUSU BLOGIAUSIAS ZAISTAS ZAIDIMAS ?Issakykit savo nuomone !

hired team trial Baisu Piktas Ignore Piktas Ignore ir dar kokia vemimo ikoneles reiktu… ziaugt…

street legal , kai tikiesi gero o pamatai tiesa nusivili, kai nesitiki gero zaidimo ir pamatai ne itin gera susitaikai Šypsena

Visi issakykit savo nuomone !!

blogiausi tai yra visi tie gaidzhiai rpg ir strategai.O blogiausias zhaistas zhaidimas tai butu Delta Force Task Force Dagger.Kai paloshiau nusivyliau galutinai Delta Force serija.Nu aisq apie pirma ir antra tai nekalbu ten baisu buvo.Bet Delta Force Land Warrior tai smagiai zhaizdavosi .bliamba tikejausi ish Task Force Dagger shiek tiek daugiau .Tikekimes ,kad ateinantis Black Hawk Down nustebins ir vel sugrazhins Delta Forcams garbe!!!

Nignat ant rpg Šypsena
Aisq visi diablo ir panasiai tai neveza, bet pvz gothic tai rulez
nu o del street legal tai tikrai nereikai sakyt kad blogiausias geimas, ten tik bagu dar jame daug, patch #2 sako viska istaiso

Beje, o tokie vieni is lieviausiu geimu tai starcraft ir q2, jau grafika tai Baisu, nors daugkam patinka…

fatelords Taip
p.s. siaip yra dar tox WEBL zaidimas apie boxa. Tik neatsimenu adresso.

o man 4 Gerai “single player” visada sh buna, o tu pabandyk ant multiplayerio tikrai patix Šypsena

Pats baisiausias mano ant PS turetas zaidimas "Eauropean racer". Protu nesuvokiama, kaip i rinka galejo palkiuti toks sud**. Ant PC labai baisus (Kaip jau kaskas sake) hired team ir Paris - Dakar rally.

Nu tu dar Doom 2 paimk ir pasakyk, kad grafika lieva… paziurek kada gamesai ishleisti…
O kas del Quake 2 ir Starcraft, jau beveik klasika patatapo nors Starcraft’o nemegstu…

vienareiksmiskai galiu atsakyti - MAFIA.

PokerKietas

Nusipezejai. Matyt siandien biski po gradusu?Liežuvis

nezinau Baisu

Gal ir ne patys blogiausi, bet labiausiai nuvyle zaidimai buvo DiabloII ir Warcraft3. Is pirmo tai tikejausi labai daug, bet pasirode labai durnas ir nobuodus. O kai pradejau zaisti Warcrafta, pasijauciau labai senasNustebęs

As nedaug zaidziau ,bet kai zaidziau NEED FOR SPEED HIGH STAKES ,ir po to pabandziau NFS 1 ,tai tikrai nusivyliau pirmu NEED FOR SPEED’u.

Nu jo nevaryk ant NFS1, tai buvo pirmas tikrai realistiskas ir vezantis grajus o kiti tik komercines versijos isskyrus porshe

As ant jo nevarau.Ir nesakau,kad tai blogiausias mano zaistas zaidimas.TIk taip.Siaip tai blogiausias mano zaistas zaidimas buvo,tiksliau labiausiai nusivyliau UGNAT ZA 40 SEKUND