SC
Visi strateginiai
Toks super udina zaidimas buvo brat 2 kaskaip kitaip rasosi rusiskai tipo pagal filma nieko panasaus
nu tai pabandyk pirma doom3 o paskui doom1 ir pasakyk kuris geresnis LOL, o ant starcraft tai prashau nevaryti, nes jis geriausias RTS ir ne shiaip ash tai sugalvojau, beje del brat2(ar rimtai kaip jis ten vadinos) tai tikras ****u ****as, nu isivaizduokit ish bmp failu padarytos visos texturos ir tai 2001 metu zhaidimas
Niekaip pavadinimo neatsimenu, bet kazkas panasaus i Resident evil, tik viskas Marso planetoje. Zaidimas zaistas tais laikais kai isejo. Po visu bandymu pamegt zaidima paskaitinejau review ir supratau, kad daugumai jis nelipo.
Silkroad - labai daug laiko sugaista ir noretusi dar zaist, bet kai tokie zaidimo kurejai…
Spore, vienareiksmiskai, zadejo daug, dave mazai.
O tu protinguoli dbr pasiziurek kuriais metais tie postai rasyti ^^
Big Mutha Truckers
Mano lieviauses zaidimas kuri as zaiddziau, tai bus Solitaire.
kaip tu gali sakyt kad MAFIJA blogas zaidimas man asmeniskai vienas geriausiu zaidimu kokiu ash zaides
Nu jau tikrai!!! kodi mafia blogas zaidimas ??? mano ir mano pazystamu nuomone tai labai pavykes geimas… manau jis daug geresnis ir uz GTA III.
kaip matau kai kurie vertina ne pagal sudetinguma, grafika, efektus ir t.t., o pagal tai kokio zanro jie nemegsta, (strategija, 3d ir t.t). as tai negaleciau vienareiksmiskai teigti kad tas r anas nepatiko, nors aisku buna tokiu kurie tikrai visiskas meslas, nepaisant ju zanro.
Might & Magic 9
Keichiasi laikai ir keichiasi zhaidimu kokybe, tad vetint blogiausia reiktu pagal metus…
Black OPS, kazkokia nelaime apie vietnama. Juokingiausias dalykas - tu stovi virsuje - priesas apacioj. Ir pajunti kad i tave saudo, nulupa gyvybes… Pasiziuri zemyn - priesas ramiai stovi laikydamas ginkla tiesiai, taciau kulkos lekia i virsu
Daug jų yra… Pvz. Minesweeper…
Minesweeperis jau klasika tapes, tad nesikabinek
Nu tokiu zaidimu siaip daug yra ce paprastaj eina pagal stiliu kruis taw patinka , teciaw manuo nuomone tai ****as tie zaidimaj lietuwiski ble Car Thief visokes ir t.t. visas cd uema 30 mb zaidimas waziuorti tiesiai … kaip linxma nu o siaip taj nedekit ant zaidimu tipo jei nepatinka taj tylekit ir fsio.
The Prisoner Of War… Jau zaidimas, tai geriau ne reikia bl… Vaikstai, kazkokius akmenis renki, valdymas debiliskas…