Jurga Ivanauskaitė

patinka. kazkaip parasyta subtiliai taip

…be galo idomi rasytoja, labai savotiskas stilius… Mirkt …idomios mintys, siuzetai, dialogai, pasakojimo budas…viskas Mirktnegaleciau pasakyti, kad visur ir visada sutinku su tuo, ka ji raso, bet jos kuryba privercia mane siek tiek susimastyti - o kas gi yra tas pasaulis, kuriame mes gyvename?,., Nekaltasji mane pakerejo Mirkt

gal ir nieko butu. tarkim analizuoti kurinius Nekaltas bet kadangi pati vos viena knyga perskaiciau, tai is manes cia ne kas gautusi. super. gerbiu ir as tokius rasytojus. nesuvokiu, kaip ju veikalai sitaip gali isiskverbti i skaitytoja…nerealu.

kokias jos parasytas knygas esi skaiciusi?

“visas musu gyvenimas dazniausiai tera toks aprasinejimas,skrupuligas kurimas asmenines istorijos,kuria vejame ir vekame paskui save…galbut tai ir yra palaima,kuria tegali suteikti asmenines istrijos istrynimas” kelione i sambala

“Buvau lyg maza mergaite, zaidzianti mustuka-begau per gyvenima marga skepetaite uzristomis akimis ir kiekviena, ka sutikdavau kelyje, glausdavau prie saves, liesdavau, ciupinedavau, vis bandydama atspeti-o gal tai ir yra mano vienintele meile?” Cia citata is jos knygos(gali buti, kad kiek netiksli, nes rasiau is galvos Nekaltas)Knygos neskaiciau, bet citata man paliko labai dideli ispudi TaipNiekaip neprisiruosiu paskaitineti jos knygu Drovus, bet esu tikra, kad tikrai patiks Laimingas

!!! man prasidejo gliuckes;D reiks pinigus taupyt…uzsipirksiu Ivanauskaites knygomis ir galesiu mini biblioteka atsidaryti namie;]] Ps grazi citata (;

nerealu…o is kokios knygos cia?

gera ideja;}as turiu dvi jos knygas savo-menulio vaikai ir placeba Šypsena

Nezinau LiūdnasMan atrodo, kad “Ragana ir lietus” ar kazkaip panasiai vadinasi Drovus

tai gal bendra ikurt?;D as tik menulio vaikus. dabar per spali privalau perskaityti dar dvi knygas butinai ir dar viena is reikalo, ir paskui vel iniksiu i Ivanauskaites kuryba… tik bijau, kad netektu nusivilt, po tokio isaukstinimo :]

teks pasiidomauti ;> bliamba, bet kiek zmogus turi tureti fantazijos ir visa ko, kad sukurti tokias nuostabias knygas

skaiciau ‘Ragana ir Lietus’, patiko, todel skaitysiu daugiau jos knygu

nu reikia tiketis kad nenusivilsi.nu neturetum;]

Perskaiciau nemazai josios knygu. Pradzioj zavejaus. Paskui nustojau. Dristu teigti, kad kuo toliau, tuo labiau autores asmenines ambicijos uzgozia kuryba. Arba ji tiesiog nebeturi ka pasakyt. Prasidejo spekuliavimas pavarde.

Senai skaichiau “Ragana ir lietu” - nieko ypatingo… NeIsh naujesniu, keliones aprashanchiu -“Ishtremta Tibeta” ir “Kelione i Shambala”. Idomus pasakojimai. Taip

dar neskaiciau ne vienos jos knygos. Bet lb palankiai vertinu ja, matos lb gera rasytoja… Mirkt

man tai ji lb patika… tikrai jega rashytoja