Jis BRAKONIERIUS ?
ir kol autorius foto, dalyvis Saniok nepaaiškins kitaip- aš manysiu tik taip
Generolui!
nuotrauka nugvelbei?
va cia sitai fotkei vieta…
asmeniskai as manau kad taip, t.y brakanierius
nenugvelbiau, tiesiog norėjau su fotoshop pasižiūrėt atšviesinęs, sakau gal kas matytųsi daugiau negu tamsioje foto
Malačius ,Generolai, kad išsaugojai
Ir snukutis bus matyt
O va cia tai Generolas neteisus, tu apkaltinai tu ir irodyk o kas ka mano tai niekam nerupi
, reik irodymu
. P.s. neginu Saniok, bet is lempos zmogu kaltint irgi negerai
na vasara tai gal ir lempa būtų…
linukai, is valties gaudyti su dugninem, manau tuo viskas ir pasakyta…
Paliulis | 12-15 16:43 na vasara tai gal ir lempa būtų… Nori pasakyt, kad ziema karpiu nepagauna
bet ir pats zmogus saniok normaliai nepaiskina kas kaip ir daug elementu rodo kas jis brakusa
pagauna ir iš po ledo Tik kažkaip nepanašus man jis į rimta ryboka, tegu įmeta kokią fotke kad feederiukas ar winkelpickeris matytusi ir tada 50 procentu patikėsim
Nonstoped | 12-15 16:44 linukai, is valties gaudyti su dugninem, manau tuo viskas ir pasakyta… Gal zmogus plauke is tasko A i zvejybos vieta… be to karpi pagaut ziema irgi ymanoma, o daugiau nera jokiu brakonieriavimo pozymiu, taip kad…
pagauna pagauna, va pvz M.M. deckus gaudo ziema tik su velniu ir blizgem, tai ant vagos krasto buvo 2 karpius kinkes, bet nei vieno neiseme…
kodėl jis brakonierius?..
Todel, kad kazkas taip sugalvojo
Nera nuotraukoi nei tinklo, nei kabliu, nei kito draudziamo yrankio, net ant zuvu nesimato tinklo zymes, taip pat zuvies kiekis pagal taisykles. Todel manau, kad reik trint sia fotke is cia ir atsiprasyt zmogaus. Kol nebus irodyta kitaip jis NE BRAKUSA.
Gaila nebeparasysiu to, ka buvau parases pries tai. Tiesiog praejo tas inirsis, kuris buvo tuo metu, kai pamaciau ta fotke. Tik viena isvada prisimenu, kad daugiau sis pilietis fotkiu nebedes, nes pasiunte jis jau visa zveju kluba nx, o ir toliau segmingai su dugnine dubasins leda ir is po jo karpius, ar kitas zuvis. Jo mastymo nepakeisim nei vienas is musu cia rasanciu, juk mes dabar labai toli nuo jo, nuvarem nx. Labai gaila, kad toks daugeliu zveju mastymas, o ir noras pasirodyti su savo laimikiais. Gal jis ir nera brakusa, gal ne vienas su dugnine gaude, gal svoriai nevirsijo leistinu normu ir t.t. Saniokai, jei perskaitysi, pasistenk apmastyti ir ivertinti paprastus faktus, kad isdubasines ir suvalges/prageres/padovanojas karpius, ju ten nebeliks, nes jie nesidaugina Lietuvoeje. Gal noretum, kad ir tavo atzalos ateityje tokius pagautu, pasigalinetu su dugnemis traukdami juos, kitu atveju vaikams galesi parodyti tik sioje savo nuotraukoje. Ainu nx.