aš esu nekartą gaudęs iš valties dugninėmis. kas čia tokio? ir tokių žūklių yra visa krūva. o kai kuriuose ežeruose, net vietos suruoštos, kad net dviejų inkarų nereikia - sukalti poliai, įplaukei tarp jų ir meti donkes. o vandens kiaulės puikiai ir iš po ledo gaudosi. net žinau kas tai reguliariai ir tikslingai daro. o brakas ar nebrakas, palikit jo sąžinei.
Nu tokį žvėrį su 0,2mm. valu iš po ledo sunku būtų išimti.O su storesniu nemanau kad kas gaudo. Jeigu nuo kranto su daleiskim kokiu feeder’iu. Tai kaip ir viskas normaliai. O bet tačiau jokios meškerukės ant tos pyrdos nesimato Kokiu tikslu žmogui ją slėpti
Adziuk,tik nereikia lia lia,ir tikri karpininkai ne visas zuvis paleidzia
brakas ne brakas nezinau, bet siulau bet kaip luosinamos zuvies foto (nors ir negyvos) tuoj pat istrinti o uz akiu tai vemti vercia
jeigu butu sios zuvys normaliai pagautos tai nebutu issitrynes savo pirmo paveiksliuko sitas veikejas.
Taip Sauliau, as pleksniu, vegeliu, stintu, karsiu ir t.t visu nepaleidziu, kaikuriuos suvalgau.
kolega, skaityk įdėmiai dar ir dar kartą nuotraukos pavadinimą, o kai rasi mano kaltinimą kad jis brakonierius- statau tau arba
arba
Kalchoznikas bl.
Generolas | 12-15 17:59 linukass | 12-15 16:41 O va cia tai Generolas neteisus, tu apkaltinai tu ir irodyk… kolega, skaityk įdėmiai dar ir dar kartą nuotraukos pavadinimą, o kai rasi mano kaltinimą kad jis brakonierius- statau tau arba arba Cia brakusu galerija ir kol neirodyta, kad jis brakusa, cia sios foto neturi but
riba, as istriniau ta foto nes pasak jus “zvejus” negraziai laikau zuvi, ir dar imeciau kita, kad aiskiau matytusi jog zuvis nei badyta nei ka. Gal dar reikejo nufotografuot meskere ir samteli? Ar ezera ir vieta pasakyt? Generolas asilas
Adziukas maladec
Nebutu tos srities specas, jo zinute prasmingiausia, taikliausia ir vercianti susimastyti. Generolo inirsi as irgi suprantu, nes kadangi dazniausiai spiningauju, bet lydekos uz akiu niekada net nebandes imti, kazkaip sirdis neleidzia. Bet koliot zmogu vien tik irgi nelabai tikslinga, gal tikruju jis kaip nors juos pagavo ne brakonieriu metodu.Svarbiausia kad pats suprastu, o siuntinetis nx cia tikrai nevieta, nes kiek buvau sutikes zmoniu is sio klubelio, visi normalus ir bendraujantis
Negalejau nepareikst savo nuomones, nes skaiciau visus komentarus iki vieno, nuo foto atsiradimo, nepykit, jei kam nepatiko kas
ple jau tikrai perlenket lazda. tai galiu ir as sudet generolu fotkes visokias ir darasyt “jis brakonierius?”. po to jau tu verskis per galva ir man irodynek, kad tu nebrakonierius…mazvaikiai
Aciu dievui,kad tie karpiai pas mus nesidaugina,Adziuk ,tai visos upes ir ezerai butu sukakoti-gyventu tik sitie parsai ir vandeneli mutintu…Kazkaip tie karpininkai uzsicikline,vos ne musialininkai
,bet be karpiu,kuriuos needa,o paleidzia,gaudo visi belenkiek ir kaip susitare vegeles ir stintas,kuriu irgi gali nelikti musu vaikams
To Dommas prie ko čia visos foto- tu priešistorės nežinai šios foto. O ir kiti gal nežino. Ją pats dalivis Saniok įsidėjo ir nesamones rašė apie pagavimo būdą.
To Arunasbaze | 12-16 09:41
užtai Arūnai tiek aš, tiek ir kiti Karpininkai patys ĮŽUVINAM ežerus ar tvenkinius, kad gaudyt turėtumėm ką ir kad karšininkai neturėtų ko gaudyt
youtube.com/watch?v=SPUOzRiOYv0
As tuoj rimtai tave cia isimesiu i galerija
Generolas, o koks skirtumas ka jis rase…jei tau nepatiko ar taves neitikino, tai gali mest jo foto i brakonieriu galerija? isvis be autoriaus sutikimo nemanau, kad gali deti jo nuotrauka gal ir subrakonieriavo, gal dar kas, bet tu jo teisti tikrai neturi teises…
Arunai, nemaisyk pimpalo su pirstu, stintos ir vegeles pisl1os, jos isnersia ir dauginasi, o karpiai Ir jei bobute butu su ratais, butu troleibusas, bet taip nera.
As nieko nemaisau dede Adziuk,karpis man ne laimikis,kuri as asmeniskai noriu vartoti maistui,man jis tik pagaut,isrukyt ir padovanot tinkamas Alia
kazkaip karpininkai kaip kokie seimo dievai nusprende ant sio svieto,kad vienos zuvys matai turi teise but pagautos ir suvalgytos,o kitos ne,nes jos neisnersia
Jei jau jos neisnersia,tai yra ne sio regiono zuvys ir yra pasmerktos,ar ne taip? na bet kaip sako rusai-nagrada nasla heroja-jei karpininkam reikia karpiu,jie ju prileis ir sugaus,gerai kad dar nera kokiu piraniju gaudytoju,o tai ir tu prileistu,nes jos irgi savaime pas mus nesiveisia
Karpininkai isvis nelieciama ir pati teisingiausia sekta pasaulyje