jau zaidziat DNF?

jau zaidziat DNF?

ant x’o jau galima zaisti…

jo, as jau perejau Cha cha

Vertas demesio?

Ne ir net nesiruosiu

Neatrodo vertas dėmesio. Skip.

nu jei nelose pirmos dalies tai aisku kad neverta, nes tiesiog buku zvilgsniu spoksosit i ekrana ir galvosit - wtf, o jei hail to the king baby ir balls of steel nesukelia jokiu minciu ir nostalgijos, tai padaryti skip sitam geimui bus geriausias variantas Taip

youtube.com/watch?v=zALrEOJDAUE Juokiasi

Tai čia ir taip aišku kad šūdas, prie ko čia tos nostalgijos ir pirmos dalys? Nors man ir jos nepatiko, be ryšio ten tas kosmines kiaules šaudyt. 12 metų kūrė su unreal varikliuku? Juokiasi šitas žaidimas yra didžiausias dešimtmečio failas Juokiasi Tokie nesusipratimai sukuriami per pusmetį ant durniaus.

Pritariu, priskirciau sita zaidima prie kazko tokio Juokiasi - youtube.com/watch?v=DyaF_gCKWsI&feature=player_det ailpage#t =214s

Da px, paprasčiau žiūrėkit į tą reikalą, svarbu fun.

man tai pliusas, kad su unreal varikliu, nes ir ant mano notebuko eis ant aukstesniu nustatymu Cha chacia kaip ir crysis2. pirmo nezaidziau nes stabdo xz kode, o antra pasileidau ir zaidziu, nes nestabdo ir padoriai atrodo Cha cha

Kushlius, nostalgijos ir pirmos dalys cia prie to kad tai viena is pirmuju afigienu saudykliu, ir aisku jei neloses tai tik s.udu ir gali vadinti, kaip pavyzdi tavo ta megstama zaidumu stiliu (piestos mergikes ir pan, ant liezuvio galo sukasi pavadinimas, bet nepamenu) Cha cha as irgi taip pat pavadinciau, nes neesu loses ir nesuprantu ka ten galima idomaus matyti, bet cia skonio reikalas, kam patiko ir kas lauke duke nukem forever, neziures nei i grafika, nei i varikliuka, o tiesiog megausis senu geru duke su savo navarotais ir prikolais Nekaltas

Nu siaip tiek tos mergaites, tiek sitas zaidimas skirti specifinems auditorijoms. Bendrai ziurint cia yra nesamone kazkokia, bet yra kam patinka visokie trash games, man atrodo fanbase ne ka didesnis nei tu zaidimu su piestais vaikais.

Laukiam pasirodant PC versijos, DEMO isbandyta 5/5 O del nostalgijos man net klausimai nekyla - klasika !!!

CTU> fanbase’as jau nuo “anų laikų” nemažas likes Mirkt

Taip ir galvojau kad ant jrpg užstums Juokiasi visų pirma tokie žaidimai skirti mažai auditorijai, maži biudžetai ir t.t. ir jei tokį kurtų 12 metų ant belekaip seno varikliuko aš žinok sakyčiau tą patį JuokiasiNu bet DN kūrė 12 metų ir net varikliuko neusgebėjo sukurt, čia kaip su fallout 3, toks didelis ir žinomas žaidimas, o padarė kažkokį oblivion modą, nors ir nėra jis blogas, bet vistiek kažkaip durnai atrodo. Aiškiai matosi, kad nusibodo jiem kurt, padarė ant greitūjų belekaip, juk vardas žinomas - pirks. O fanbase tai turbūt pusė jau išmirė Cha cha

Nesu fanas DN, nežaidžiau pirmų dalių (išskyrus manhatan project) ir nesiruošiu žaist, kad suprasčiau ten kažkokią istoriją… Na kokia ten dar istorija gali būti. Cha cha Žmones užpuolės kiauliažmogiai ir t.t., o DN, kaip koks Serious Sam, vienintelė žmonių viltis ir gelbės žmonija. Cha chaBet šį tikrai kada nors sužaisiu ir tada skelbsiu savo verdiktą. asmeniškai svarbu pats žaidimas, o ne kiek metų jį kūrė, ar, kad kažkoks čia duke nukemas…

o kas siais laikais ne vardu remiasi?As dar karta pasikartosiu, ne varikliukas, ir ne grafika cia svarbiausi, storyline irgi ten nera praktiskai, bet kaip zaidimas perteiktas, tos visos frazes yra varancioji jega, ko pilnai ir pakanka, as nesakau kad jis taps must have and must play 10 times, bet bent karta daug kas mielai ji pereis, vien del duke repliku zaidime ir del prikolo, kad ir banaliu bei rated 18+, as seip neuzstumiau ant jrpg (kaip minejau cia tik skonio reikalas, kushliau, neturiu nieko pries tavo pamegta zanra Mirkt ), tiesiog pritaikiau tavo mastyma atvirkscia eiga, ta prasme kad kitiem ir tai gali pasirodyti visiskas s…, kai tuo tarpu kaip pats sakei yra maza auditorija kuri juos losia, ir jiem visai dzin ka kiti mano, tas pat ir su duke, aisku niekas netiki kad jis buvo kurtas 12 metu, bet kaip kazkas minejo savo auditorija jis vis dar turi ir to pilnai pakanka Šypsena cia ne tie kurejai kad sukurtu is esmes nauja varikliuka, lesos visai ne tokios, tiesiog paeme sena gera saudykle, isgrazino ja kazkiek, pridejo atnaujintus prikolus ir vuolia, laukianciuju tikrai daug yra Šypsena

Aš ant žanro irgi nestumiu, aš tik ant žaidimo Cha cha Šiaip jei būtų eilinis žaidimas, tai būtų dzin, aš ant jo taip stumiu, nes tiek laiko kurtas, o kas gavosi? Frazės kažkokios, kurios sutinku gal prikolnos, nu bet ką jie veikė dar visus tuos metus? Cha cha