As pilnai dziaugsiuosi jei jie isleis normalu produkta, net ir po 12 metu. Bet jau kai matau, kad vaistineliu nera zaidime, tai ka as zinau… matosi jau nuejo i konsoliu bukuma. Reikia palaukti pilnos versijos ir paziureti koks lygiu dizainas. Nes jei bus kaip bulletstorm tai kaip kushlius sako - per 12 metu buvo galima kazka ir ispudingesnio sukurti.
tai kad ne dvylika metu kuria, kai pasieme gearbox’ai, tai sulipde per 2 metu. Kas iki tol padaryta buvo, viskas nuplauke…
Sandman^KFMF teisingai sakai. Man irgi nepatiko tos atsinaujinančios gyvybės. EGO, ar koks kitas Š. Dar ginklų negali nešiotis kiek nori… Nediukiška kažkaip. Bet demo paliko teigiamą įspūdį. Šiaip aš nieko daug nesitikiu iš žaidimo. Čia 12metų jis buvo merdėjimo stadijoje, o realaus kūrimo gal tik metai- du.
Jo, man irgi tas ginklu nesiojimo apribojimas visai nei tema. Suprantu, kad jie cia stengiasi realumo prideti i zaidima, bet… kazkaip komiskai atrodo nerimtas zaidimas kuris stengiasi buti realus.
ech, tikrai nostalgija… Prisimenu senus laikus, kai su draugeliu pasijungdavom Duke Nukem 3D ir ieskodavom mepuose slaptavieciu… Super, tikrai super zaidimas buvo Cia butent, kaip Allure sako, ne gameplejui ar grafikoj esme, o pacioj zaidimo dvasioj. Suprantu, grafikos aukom/crysis fanam turbut sudetinga tai suprast, todel nesistebiu ir del neigiamos reakcijos i zaidima… O ir kas cia tokio, kad 12 metu kure? Svarbu, sukure… Pripazinkit, ne daug kas tikejosi, kad is vis DN Forever isvys dienos sviesa…
pardaviau xbox ir jau spėjau pasiilgt
Mello, right to the point, old school rulez visgi dalis cia esanciu net nera uoste Pentium 166, 32mb ram ir neduok diev vodoo 16 3d spartintuvo dedamo salia vga tokiem aisku kad sitas duke relyzas bus tik panasus i viena santrauka - WTF