Išpuikimas... Ar aš kažko nesuprantu

Išpuikimas… Ar aš kažko nesuprantu???Nekaltas

Klausimas: Ar verta pirkti 15 metų senumo automobilį - laivą, kurio litražas nemažesnis, negu 4l ir važinėtis, juo mieste, kai bendzo kainos tokios aukštos ??? Nesupratusiems: Kam pirkti tokį grabą, jei turi bapkių piltis kibirais… Tai gal nusipirk naujesnį laivą… ???

Man gaila tokiu del chebros perka BMW

O tave *užknisa* su kokia masina anas vazineja. Jei taip, tai eik ir padek ano troba, busi standartinis lietuvis is patarles.

O tu matai, čia pavydą ??? Tikras Lietuvis pavydi Kanda O aš analizuoju. Gali nors su buldozeriu važinėti man padėt ant to, tik įdomu, koks tolkas ???

Cekava Zose, viskas tau idomu Juokiasi*pimp…* pas ana mazas, tai ilga masina nusipirko Kandadar klausimu bus?

Tipiskas Lietuvis

Gal jis jau prilaiko pinigus…slapta ar pan. Cha cha Cha cha

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Kam su kuo patogu,tas su tuo ir vazineja! Gal jis labai komforta megsta Juokiasi

Nu tai ple prie ko cia grabas??? Ir tas pasipuikavimas (nors pastarasis turi savo ytakos Mirkt ) Mano MB ir senukas palygint, ir ryja dafiga ir nepasakyciau kad per daug lysnu turiu, bet vaziavau ir vaziuosiu!!! O jai tau patinka su nauju kibiru vazinet, tai as geriau renkuos sena “graba”, tik S class ! Ir kai sefas nusipirko a4, po to su mano pavaziavo, jo nuomone apie ta a4 krito, nors mano auto 15m senesne.

O tave knisa ,su kuo jis važinėja ???

O gal “ima nervas” kad negali pasijuokti ??? nes (beje 740-tas 89-tais nėjo) 750iL pakankamai rimtas aparatas Taip GeraiKokiu “negrabu” važinėji pats ??? o gal su tom pačiūžom kur pardavinėjei ??? o gal išsikeitei pačiūžas į “rimtą” mašiną ??? Cha cha

Lietuvių bruožas svetimus pinigus skaičiuoti TaipMano draugelis vienas irgi minimuma gaudamas su 750il važinėja.O dirba dujų perpilimo stotyje Juokiasi.Tai jam pox… ar 25 ar 30 litrų ryja.

Nepergyvenk man nėra tikslo viešinti savo auto. O kažkuo nepatinka pačiūžos? Patikėk neima nervas Mirkt Nes nėra dėl ko. Čia visiems toks užvartyti sindromas, įdomu kaip patys reaguojat į tokius dalykus ar čia šūstri?

Cia tai geras variantas Cha cha Cha cha Cha cha

Na čia suprantama Gerai Tada tikrai px… Cha cha

Nekaltas Į kokius dalykus ??? kad kaimynas turi gerą auto ??? Šypsena

Yra vienas BET…REMONTAS! jei “paprasto” 7** remontas neglosto tai isivaizduoju 750 remonta (variklio pvz.)… vot kas tada? Baisu

Į tokius, kad būnant išlaikytam tėvų, gaunat kišenpinigius ir turėti limuziną, į kurį pili 17 litrų… Čia normalu ??? Na kažkas gerai pasakė… Dėl chebros… Čia gal tokie ri susirinkę ? Juokiasi

Irgi geras pastebėjimas…