Indijos filmai

shi menesi tv1000 rodo shiek tiek kitoki indu filma Monsoon Wedding: imdb.com/title/tt0265343/combined kur ten shiek tiek?! net labai kitoki. jei mateme Anglijos indu filma Bend It Like Beackham ir sakeme, kad tai nera tradicinis indu filmas, tai shis juo labiau nera tradicinis, nors ir kurtas Indijoje. Monsoon Wedding - tai filmas, kuris pasauliui pristate naujaji Indijos kina. kur nera tiek daug dainu ar shokiu, taciau yra rimtu gyvenimishku problemu, kuriu rodyti taip nesinori.

o man prieshingai - anksciau nepatikdavo, o va pusmeti pasimokius indu religja ir filosofija univere, tai dabat taip pradejo patikti - ten gi savotishka dvasia, pasauleziura, ritualai ir t.t. ir dar daug daugiau Mirkt Angelas

o as manau kad jega - ne kiekviena tauta tiek kulturos sudeda i svao kuriama produkta Šypsena

kokie indai tokie ir filmai Cha chanors gal ir geriau nei meksikieciu serialai…?.. Nekaltas

Siap man indu filmai NežinauBet buna ir geru, jug is tiek sukurtu filmu tikrai bus keli geri Cha cha

Kazkaip kad jie tik “a la muilo operas” kuria, susidaro tox ispudis is to ka rodo per telika… Blogai Ne Veee neziuriu.

Bolivudas BlogaiPuse filmo prasoka/pradainuoja - puse praverkia ir aplamai varo i nevilti :wink: Nera man prie sirdies ir patys Indai.

beje kalbejau apie tradicinius Indu filmus.

na man jie labai nepatinka Šypsena kazkokie keisti ir nesinori ziureti Šypsena

man patinka. Taip Gerai Niam niambet lb jau ilgi… Girtasbet ta muzika. Myliusokiai. Niam niamIndija… Girtasvisada ziuriu. Girtastik pastaruoju metu nebetaip ziuriu. Nenes mazai dainuoja. Cha cha Tūsas

labai patinka Šypsena