Indijos filmai

Indijos filmai

Na, tiesą pasakius nesu labai daug mačiusi indiškų kino filmų, bet man tai jie nepatinka…per daug banalūs.

na indu filmas visas iskirtinis, nes ten ir yra sutalpinta ju kultura…
rusai i savo filmus prideda dektineles…bajeriu…kartais ne visai juokingu…
lenku filmu neprisimenu…
aisku, kad viskas atsiriame i finansavima…bet geriau sukurti 1 gera per 3 metus nei 5 lekstus per 1 metus…ŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena

[/quote]

Tai apie ka ir kalbam

Cha cha

Žiūrėdamas indų tradicinio kino pagrindu "persunktą" Juodojo tigro ašaros (žr. http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/164706.462-=(451351451
prisiminiau nepamirštamus bohemiškus įspūdžius iš senojo KINO PAVASARIO. Tada SKALVIJOJE per rankas bei kėdžių eiles "kursavo" vyno butelaitis. Gurkšnodami žiūrėjome KINĄ Apkabinimas
Kaip dabar tai tiktų, jei sueitų salėn INDŲ KINO PRIEŠININKAI IR ŠALININKAI.
Juodojo tigro ašaros - tai filmas, būtinai "suvienijantis" priešingas puses. Visi pasijunta draugais ir vieningai kaifuoja nuo reginio.
Tik šviežias reiškinys, vykęs tarp sijuonuotų (pardon, kiltiškų) ir kelnėtų aistruolių (iš mūsų pusės sijonų nebuvo - šalta juk) po paskutinės fulės GALĖTŲ PRILYGTI.
Gyventi reikia draugiškai, šiomis dienomis mus pamokė ir futbolas, ir Tailando kinas indų filmų dvasia

Cha chaCha chaKietasCha cha O gal galetum pasakyti ka idejo indai isskirtinio,ar lenkai,rusai- juk deda visi pagal galimybes,finansavima ir kulturos pobudiTaip

Juk neprades lietuviai kurti filmu indiskais motyvais (tai ne musu kultura)

[/quote]

na indu filmas visas iskirtinis, nes ten ir yra sutalpinta ju kultura…
rusai i savo filmus prideda dektineles…bajeriu…kartais ne visai juokingu…
lenku filmu neprisimenu…
aisku, kad viskas atsiriame i finansavima…bet geriau sukurti 1 gera per 3 metus nei 5 lekstus per 1 metus…ŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena

Cha chaCha chaKietasCha cha O gal galetum pasakyti ka idejo indai isskirtinio,ar lenkai,rusai- juk deda visi pagal galimybes,finansavima ir kulturos pobudiTaip

Juk neprades lietuviai kurti filmu indiskais motyvais (tai ne musu kultura)

to azy4

na tai pasakyk ka nors tokio iskirtinio ka lietuviai savo i filmus kurdami idejo…

jo pamenu ir as tas dienas Cha cha

na,gerbiamoji,daugiau patriotizmo!

Taip

Kaip tai mes neturime nieko isskirtinioApakęsApakęsPavargęs

na tokiu defektu gali aptikti ir kitu saliu filmuose…
ziurek i vandeni ilpo vienais "triusikais"- islipo kitais ir pan…tokiu atveju kruvos…
taigi…juk ne visi sioj sriti profai gali buti…

ko ko, bet indisko prieskonio tikrai yra…
bet tai tik dar geriau…
jie patys savo kultura parodo ir mes si ta apie juos suzinome…
jie, ne taip kaip mes, savo kultura gerbia ir aukstina…
nors apskritai, mes neturim nieko isskirtinio, ka galetume ideti i savo filmus…Liūdnas

Vaikystej kazkaip labai jie man patikdavo, gal kad pasirinkimo nebuvo ar pan. Bet kai neseniai ziurejau kazka panasaus, tai ciiut nesusivemiau. Nu jau tokie stipruoliai tie indai su usais, tiesiog skraido ore. Prisimenu vieno dialogo netu tai pro virsu mikrofonas tik kyst ir isllindo, blemba bent jau ta dubli galejo pakartot. bet ziurint kazkokia nostalgija buvo.

Jo vaikyste dar gili
indu filmai…
butinai keleta dainu per filmu
r tai pirmieji mano karate filai Cha chaCha chaCha cha kuriuos teko matyti
vidiaka tik daug veliau pamaciau NekaltasNekaltas
oi lkedavom ir mes ir tevai ziuret Cha chaCha cha

patinka, netgi labai, ypac tos vietos, kur sokami indiski sokiai ir dainuojama indiskai, nes man patinka indiska muzika Taip

indai pasauluje padaro daugiausia filmu, jie lenkia net JAV.

bet vis vien ju filmai kazkokie man juokingi, labai jau duog to indisko prieskonio prideta Juokiasi

kazkaip man jie nelabai… labai jau daug dainuoja ir …
kazkada maciau viena nebloga, bet ir tai…

Kai kurie visai neblogi

Man tai indu filmai labai patinkaŠypsena labiausiai juose skambanti muzikaGerai tik gailaNustebęs kad ju beveik Neberodo

Be abejo, yra indų filmo stereotipas. Tokių - 90-imt keli procentai. Tačiau, kaip ir dauguma didesnių Azijos šalių, Indijoje sukuriama ir tikro kino meno. Tada manau labai gerai
Jie laimi žymiausius kino festivalius, pvz. Veneciją. Nereikėtų ant "vieno kurpaliaus traukti". Kaip ir Holyvudo. Ką įrodinėjome http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/108171.462.3-=(1254310581
pradedant žinute Nr.59.

as gi sakau indu filme sekso neprisimenu macius

na o musu gyvenimas ne su indu, o su meksikieciu melodramomis lyginamas…Juokiasi

va tep…
kiek bobuciu negali atitraukti akiu nuo telike rodomu melodramu…??