Indijos filmai

beje,manau, jei jau ziureti filma tai gera,nes ir taip jau visas musu gyvenimas yra viena didele indu melodramaTaipMirkt

kuria prasme sviestis- kaip myletis mokytis ar kaip pasakyti "as tave myliu",ka?

JuokiasiJuokiasi

deja, nelabai, kas juos jau ir berodo…
vasara pakutini kart maciau, nors drauge sake, kad pries pora menesiu kartojo…

na, sakyciau labai jau emocionalus tie indiski filmai. kiek prisimenu, visada verkdavau juos ziuredama Šypsena na, o dabar as tu filmu nelabai aptinku, retokai rodomi. kartais tenka ir praziopsoti… Nekaltas Nustebęs

na jau na…

reikia gi visapusiskai sviestis…
o ne vien tik snukdauzius, siaubekus, "saudo ir gaudo" ziuret…

tai va pagalvok…

man tai nelabai jau kas tie indiski filmukai

TaipTaipTaip

mat jie nieko daugiau negu meile ir nezino,s****a mala,o dar tos "lievos" frazes:"koks tu nuostabus","as tave myliu","mylek ir tu mane".Cia gi absurdo teatras

[/quote]

na na tokiu fraziu su kaupu gali rasti ir siuolaikiniuose holivudo filmukuose …,kur tai skamba daug labiau nuvalkiotai, negu indu filmuose…
ten meile neisreiskiama vien tik lovoj…
kiek prisimenu ten to is vis nebuvo, o jei ir buvo tai labai jau kukliai …ŠypsenaŠypsena

[/quote]
as Holivudo filmu apie mele nelabai ziuriu,tipo tokiu melodramu

Cha chaCha chaCha cha,reikia ziureti veiksmo,psichologiniusJuokiasi(Kanibalas ir pan.)GirtasCha chaGirtas

nei atsilikus nei ka…
as neneigiu, kad jie apie meile…
kitokiu jie ir nelabai kuria, arba jie nepatenka i musu zydruosius ekranus…

As turbut atsilikus, nes kiek maciau ju filmu- visi apie meile Nekaltas

[/quote]

TaipTaipTaip

mat jie nieko daugiau negu meile ir nezino,s****a mala,o dar tos "lievos" frazes:"koks tu nuostabus","as tave myliu","mylek ir tu mane".Cia gi absurdo teatras

[/quote]

na na tokiu fraziu su kaupu gali rasti ir siuolaikiniuose holivudo filmukuose …,kur tai skamba daug labiau nuvalkiotai, negu indu filmuose…
ten meile neisreiskiama vien tik lovoj…
kiek prisimenu ten to is vis nebuvo, o jei ir buvo tai labai jau kukliai …ŠypsenaŠypsena

TaipTaipTaip

na va kaip negerai…

istiesu verta pamatyti…
paskutini karta vasara maciau…tik pavadinimo neatsimenu…buvo aisku apie meile…iniskus paprosius…uzsieniecius …sulauzytas tradicijas…pasiaukojima…daug daunu ir sokiu…
tik gal po valandos norisi staugti is nuobodumo, nes fantastiskos dainos ir aktoriu veidukai…jau pradeda pykinti…

jei jie moketu sutrumpinti filma per pus …jie butu daug idomesni

na kad kazhka manyti, reikia juos matyti. nors Bolivudas sukuria filmu kur kas daugiau nei holivudas, mes deja ju nematome. va rusai praeita savaitgali rode viena indu filma, bet reikejo rinktis tarp jo ir R.Altman’o The Player, nugalejo antrasis Nekaltas

man tai jie faini
tik gal kiek uztesti…

o kaip jums???

Jei tiesiai sviesiai… PIEVA IR NUOBODYLA Liežuvis

Dauguma sprendziat pagal tuos, senuosius, filmus. O neseniai rode "Vestuves lietaus sezono metu" arba apie lesbietes(neatsimenu pavadinimo), arba kaip nasles degindavo ant lauzu - geri filmai.

na jie tokie…tarkim turintys savo žavesio.Juose visada(ar beveik) šokama,dainuojama…ir t.t.
Tiesą pasakius jau labai seniai kokį indišką filmą žiūrėjauŠypsena

o man patinka. man visada patiko grazios ar kartais nelaimingos meiles istorijos. tie filmai mane zavi jau vien del to, kad viskas nera taip aiskiai pasakoma, kaip daugelyje holivudiniu filmu. jausmai daznai isreiskiami dainuojant, sokant … Šypsena ar gi tai ne puiku …

visiskai pritariu MeiLing!!! TaipTaip

tie indu filmai ir man prie sirdies. Tiesiog kaifas ir dar visai netolima paauglyste primena.
Tiksliau butu sakyt, kad mano tevai ejo kazkada del ju is proto. Dabar tai, siaip… net nezinau. Jau penkti metai su jais nebegyvenu…

filmai jega. as megstu filmus apie meile, o indu filmai butent tokie. be to ten daug grazios indiskos muzikos. as per juos dazniausiai verkiuLiūdnasŽliumbia