iki18 dviratininku meetas KAUNE ivyko (skaityti 93zin.)

žinau kur dirba ir sekmadieniais iki 15.00

na siaip ziurint kur… Nekaltas jeigu toli taj dviracio netempsiu kelis km… Nekaltas Liežuvis taj va… o siaip taj 98% kad as ir drauge busim meete. Laimingas galim neatvaziuot tuo atveju jei suges dbiraciai arba biski prisitreksim… Girtas

malonu tai girdeti Laimingas

Jėga ryt tai atsiduosiu su dviračiu… Myliu
Dar turint galvoj kad galėsiu lėkt pilnu greičiu ir nereikės su kojom stabdyt tai iš vis rojus Angelas
Aš taip pagalvojau maždaug maršrutą tai galima važiuot taip: per laisvę po to iki senamiesčio ir kur yra tas dviračių takas palei ta upę (neris ar nemunas) nepamenu jis tesiasi jei neklystu iki panemunės šilo ir toliau… Palakstyt panemunės šile po to žiurėt jei dar bus jėgų tada į ažuolyną… Žvaigždė
Ką manot? Nekaltas

na galbut ir visaj neblogas marsrutas, bet kazin ar pajegsiu iki azuolyno, nes dar namucio reiks grizt… Nekaltas

galbut ir visai geras marsrutas, tik ar jus kas nors gerai orientuojates sile? Nes as tai ten mazai buves Drovus

Susiorentuosim kaip nors Cha cha ne iš kaimo esam. Liežuvius turim paklaust galim… oreeeeeeee Liežuvis

nieko tokio, as ten kiek atsimenu tik viena syki buvau… Cha cha Drovus

Žinai kaip toj dainoj dainuoja: "Don`t worry be happy… Cha cha"
Ryt susitiksim… Labas

Nu ką ne už kalnų mytas ar laukiat? Cha cha

laukiam, laukiam Laimingas
Apie velnia negirdejot ar ateis? Nes pagalvojau kad jis kazkaip labai senai buvo rases, tai gal apsigalvojo Nekaltas Ir siaip tai jei kas ruosiates neateit, tai skubiai parasot kad nebusit !!! Ir neveluojat.

taigi sakiau kad atvaziuosiu reiskias atvaziuosiu Šypsena

tai wa…
aš jau mačiau kaip jie smagiai susirinko ir nulėkė Laimingas
tikiuosi smagiai pasivažinės
aš mačiau:
shrnz and velnias666 (jie ištikimai stovėjo)
ghthy (jei teisingai parašiau nicką) ir jos draugė (kažkur ratais važinėjosi)
ir motoroler atvažiawo
taip ir nepamačiau ežiuko, nes tingėjau laukti… paskui mačiau su jais nulėkė dar vienas vaikinukas tik nežinau kas ten toks Nekaltas

Dalyvavo:

1. Motoroler
  2. Shrnz
  3. Velnias666
  4. Gthy + drauge
  5. Buckiz
  6. Kovinis eziukas.
  7. Juoda katyte (buvo atejus tik pasosveikint prie fontano)

Pasekmes: Motoroler’io apgadintas dviratis, ir skaudanti koja, nes nepastebejes trenkesi i stulpiuka.

Oj shaunuoliai! Papasakokit ka veiket?

susirinkom, pasedejom kavinukej trumpai, vazinejom dviraciais, pailsejom, po to kas norejo nusipirko mineralinio , po to as patyriau avarija, ir isvariau namo.

O kiti dar varineja?

nzn , gal jau nebe, gal dar… siaip mes shrnz su eziu anksciau palikom dviese, o poto visi like isvaziavom , ir kai as padariau avarija , nusukau link namu… Jie dar lygtais iki laisves vare… Siaip manau jau jie ir turetu grizti.

as jau visus reikalus sutvarkiau Šypsena nu va pasivazinejau kajp visa laika… per viduri kelio pries eisma ir panasiai Šypsena nu nieko pagerem alaus… nuvarem i sila… ten pagerem pavaziom nuo kalno ir vel gerem… po to paliko kovini ezy su shrnz… grizom i laisve su pirda… tiaj yra motoroleriu… po avarijos bandziau jam padet bet ***** gavos Šypsena tiek ir baiges nuotykiai

beje linkejimai panelems Bučkis