na siaip ziurint kur… jeigu toli taj dviracio netempsiu kelis km… taj va… o siaip taj 98% kad as ir drauge busim meete. galim neatvaziuot tuo atveju jei suges dbiraciai arba biski prisitreksim…
Jėga ryt tai atsiduosiu su dviračiu…
Dar turint galvoj kad galėsiu lėkt pilnu greičiu ir nereikės su kojom stabdyt tai iš vis rojus
Aš taip pagalvojau maždaug maršrutą tai galima važiuot taip: per laisvę po to iki senamiesčio ir kur yra tas dviračių takas palei ta upę (neris ar nemunas) nepamenu jis tesiasi jei neklystu iki panemunės šilo ir toliau… Palakstyt panemunės šile po to žiurėt jei dar bus jėgų tada į ažuolyną…
Ką manot?
laukiam, laukiam
Apie velnia negirdejot ar ateis? Nes pagalvojau kad jis kazkaip labai senai buvo rases, tai gal apsigalvojo Ir siaip tai jei kas ruosiates neateit, tai skubiai parasot kad nebusit Ir neveluojat.
tai wa…
aš jau mačiau kaip jie smagiai susirinko ir nulėkė
tikiuosi smagiai pasivažinės
aš mačiau:
shrnz and velnias666 (jie ištikimai stovėjo)
ghthy (jei teisingai parašiau nicką) ir jos draugė (kažkur ratais važinėjosi)
ir motoroler atvažiawo
taip ir nepamačiau ežiuko, nes tingėjau laukti… paskui mačiau su jais nulėkė dar vienas vaikinukas tik nežinau kas ten toks
susirinkom, pasedejom kavinukej trumpai, vazinejom dviraciais, pailsejom, po to kas norejo nusipirko mineralinio , po to as patyriau avarija, ir isvariau namo.
nzn , gal jau nebe, gal dar… siaip mes shrnz su eziu anksciau palikom dviese, o poto visi like isvaziavom , ir kai as padariau avarija , nusukau link namu… Jie dar lygtais iki laisves vare… Siaip manau jau jie ir turetu grizti.
as jau visus reikalus sutvarkiau nu va pasivazinejau kajp visa laika… per viduri kelio pries eisma ir panasiai nu nieko pagerem alaus… nuvarem i sila… ten pagerem pavaziom nuo kalno ir vel gerem… po to paliko kovini ezy su shrnz… grizom i laisve su pirda… tiaj yra motoroleriu… po avarijos bandziau jam padet bet ***** gavos tiek ir baiges nuotykiai