tai sskambink kas 10 minuciu jai, kol atsiras ji nerasi paskambink belekam , su kuo tu sutiktum atvaziuoti… truputi supratau bet nevisai… Jei pasistengsi , tai jau kita sneka
tuoj ejsiu dar paskambint, bet kazin ar bus… skambinciau belekam, bet kad visi isvaziave kur nors, o dauguma nesutiktu…
nu tai gal biski marsruta paplanuojam? kas turit kokiu pasiulymu? kiek km zadam numint?
gthy rašė:
tuoj ejsiu dar paskambint, bet kazin ar bus… skambinciau belekam, bet kad visi isvaziave kur nors, o dauguma nesutiktu…
Nekalbek tariamuoju laiku, ir negalvok kas butu… Eik suskambink visiems kam pazisti, ir matysi ar sutinka ar ne.
shrnz rašė:
nu tai gal biski marsruta paplanuojam? kas turit kokiu pasiulymu? kiek km zadam numint?
Nu kokį 12-25km tai reiktų nuvažiuot manyčiau
motoroler rašė:
gthy rašė:
tuoj ejsiu dar paskambint, bet kazin ar bus… skambinciau belekam, bet kad visi isvaziave kur nors, o dauguma nesutiktu…Nekalbek tariamuoju laiku, ir negalvok kas butu… Eik suskambink visiems kam pazisti, ir matysi ar sutinka ar ne.
skambinau taj draugei, taj bieks nekelia ragelio… jau net nervas paeme niu nzn nzn… reiks, kajp nors pagaut…
p.s. ten tu mane ikelei i garbes pakyla?
KovinisEžiukas rašė:
shrnz rašė:
nu tai gal biski marsruta paplanuojam? kas turit kokiu pasiulymu? kiek km zadam numint?Nu kokį 12-25km tai reiktų nuvažiuot manyčiau
niu a staj nzn kiek km… bet va iki laisves man biski virs 10 km niu, bet gal kaip nors dar sugrisiu namo…
pagaliau susisiekiau su savo ta drauge… sake tikriausiai gales… ryt vakare turetu zinot ar gales ar ne…
aš ateisiu į jus pasižiūrėti ir šiaip pasisveikinti… o šiaip dviračių nekenčiu
Juoda_katyte rašė:
geraj lauksim taves…
shrnz rašė:
motoroler rašė:
shrnz rašė:
nu klebarai tai klebonishkio mishkas, nu kur kitoj pusej autostrados, ten netoli neries, nu siaip mishkas, takeliai galima iki neries nuvaziuot, dar kalniukai visai faini, bet siaip jei ka tai reiktu daug maz savaites begyje daryt, nes galiu kitaip ir neatvaziuoti, nes planuojam kur nors i gamta su chebra patraukttai jo as ir isivaizduoju savaites begyje, gal net shi penktadieni, jei jums visiems tinka jei ne siulykit kita diena… laika tai manau kada gal anksti ryte gerai butu, kad saule nesviestu labai stipriai, nes ir vakare ilgai dar buna karsta, tik vat problema kaip atsikelti ryte…
tai kad as keliuosi ~12, tai tikrai nesiruoshiu aukotis del meet’o ir penktadieni ale kazkokia juodos katytes drauge i exita kviecia nors siaip manau mieliau butu su dviraciais pasivazinet
Nu va tik ką nureketavau motiną davė 20 eurų Bl vakar kaip lapas priputęs grižau tai užknisa protą Reik dabar rast kur išsikeist tuos eurus ir vežt kad stabžius sudėtų ir ratus ištiesintų
KovinisEžiukas rašė:
Nu va tik ką nureketavau motiną davė 20 eurų Bl vakar kaip lapas priputęs grižau tai užknisa protą Reik dabar rast kur išsikeist tuos eurus ir vežt kad stabžius sudėtų ir ratus ištiesintų
ar taip gražu daryti?
Man mama pati pasiūlo pinigų
Juoda_katyte rašė:
KovinisEžiukas rašė:
Nu va tik ką nureketavau motiną davė 20 eurų Bl vakar kaip lapas priputęs grižau tai užknisa protą Reik dabar rast kur išsikeist tuos eurus ir vežt kad stabžius sudėtų ir ratus ištiesintųar taip gražu daryti?
Man mama pati pasiūlo pinigų
Jo, jo ateinat į mytą ir viena Fizzo pasiėmat tai kokį petaką duoda. Aš pats užsidirbu tik algą moką rugpjūčio 15ą tai dabar skolinuosi
gthy rašė:
pagaliau susisiekiau su savo ta drauge… sake tikriausiai gales… ryt vakare turetu zinot ar gales ar ne…
gerai laukiam vakaro , beje kaip del pedalo?
Juoda_katyte rašė:
lauxim , lauxim, nu aisku neper ilgiausiai, turi dug mas laiku ateiti…
Kodel nekenti dviraciu, gi taip faina.?
Tik dabar pamaciau kad sita tema padaryta skraiduole Labai aciu moderams, manau zmonems tai pades, ir jie pamatys tema ,ir ateis i meeta.
Nuvežiau šiandien savo žirgą taisyti Įisikeičiau 20 eurų kaip tik gavosi 68 LT. Nuvariau į taisyklą pasakiau kad keistų stabžius ir ištiesintų ratus (gale - aštunkė o priekyj irgi jau panašiai) tai lygiai gavosi 67 LT tič toč Dviratį atiduoda pirmadienį 12.00 kaip tik prieš mytą… Jau blemba trys dar stogais laipiojau penktą valandą vėl lipsiu tikiuosi mentų neiškvies kaip seniau
motoroler rašė:
gthy rašė:
pagaliau susisiekiau su savo ta drauge… sake tikriausiai gales… ryt vakare turetu zinot ar gales ar ne…gerai laukiam vakaro , beje kaip del pedalo?
o del pedalo, taj nzn… ryt bandysiu i dirbtuves nuvest, bet nzn ar dirbs… siaip, taj imanoma mynt, bet durnaj atrodo… bet amn taj dzin dar ejnu dvirati apziuret, gal ka pamirsau…
motoroler rašė:
Juoda_katyte rašė:
aš ateisiu į jus pasižiūrėti ir šiaip pasisveikinti… o šiaip dviračių nekenčiulauxim , lauxim, nu aisku neper ilgiausiai, turi dug mas laiku ateiti…
Kodel nekenti dviraciu, gi taip faina.?
kai ateisiu parodysiu kokį grožį ant kojos paliko dviratis
beje neturiu dviračio