iki18 dviratininku meetas KAUNE ivyko (skaityti 93zin.)

tai sskambink kas 10 minuciu jai, kol atsiras Mirkt ji nerasi paskambink belekam , su kuo tu sutiktum atvaziuoti… truputi supratau bet nevisai… Jei pasistengsi , tai jau kita sneka Gerai

tuoj ejsiu dar paskambint, bet kazin ar bus… skambinciau belekam, bet kad visi isvaziave kur nors, o dauguma nesutiktu… Nežinau

nu tai gal biski marsruta paplanuojam? kas turit kokiu pasiulymu? kiek km zadam numint?

Nekalbek tariamuoju laiku, ir negalvok kas butu… Eik suskambink visiems kam pazisti, ir matysi ar sutinka ar ne.

Nu kokį 12-25km tai reiktų nuvažiuot manyčiau Nekaltas

skambinau taj draugei, taj bieks nekelia ragelio… Žliumbia jau net nervas paeme Piktas Cha cha niu nzn nzn… reiks, kajp nors pagaut…
p.s. ten tu mane ikelei i garbes pakyla? Drovus

niu a staj nzn kiek km… bet va iki laisves man biski virs 10 km Pavargęs niu, bet gal kaip nors dar sugrisiu namo… Nekaltas

pagaliau susisiekiau su savo ta drauge… Laimingas sake tikriausiai gales… ryt vakare turetu zinot ar gales ar ne… Nekaltas

aš ateisiu į jus pasižiūrėti ir šiaip pasisveikinti… o šiaip dviračių nekenčiu Baisu

geraj lauksim taves… Labas Mirkt

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Nu va tik ką nureketavau motiną davė 20 eurų Cha cha Bl vakar kaip lapas priputęs grižau Nežinau tai užknisa protą Pavargęs Reik dabar rast kur išsikeist tuos eurus ir vežt kad stabžius sudėtų ir ratus ištiesintų Žvaigždė

ar taip gražu daryti? Nekaltas
Man mama pati pasiūlo pinigų Cha cha

Jo, jo Laimingas ateinat į mytą ir viena Fizzo pasiėmat tai kokį petaką duoda. Aš pats užsidirbu tik algą moką rugpjūčio 15ą tai dabar skolinuosi Veee

gerai laukiam vakaro Laimingas , beje kaip del pedalo?

lauxim , lauxim, nu aisku neper ilgiausiai, turi dug mas laiku ateiti… Mirkt
Kodel nekenti dviraciu, gi taip faina.?

Tik dabar pamaciau kad sita tema padaryta skraiduole Drovus Laimingas Labai aciu moderams, manau zmonems tai pades, ir jie pamatys tema ,ir ateis i meeta.

Nuvežiau šiandien savo žirgą taisyti Laimingas Įisikeičiau 20 eurų kaip tik gavosi 68 LT. Nuvariau į taisyklą pasakiau kad keistų stabžius ir ištiesintų ratus (gale - aštunkė o priekyj irgi jau panašiai) tai lygiai gavosi 67 LT Cha cha tič toč Gerai Dviratį atiduoda pirmadienį 12.00 kaip tik prieš mytą… Mirkt Jau blemba trys dar stogais laipiojau penktą valandą vėl lipsiu tikiuosi mentų neiškvies kaip seniau Pavargęs

o del pedalo, taj nzn… Nekaltas ryt bandysiu i dirbtuves nuvest, bet nzn ar dirbs… Nekaltas siaip, taj imanoma mynt, bet durnaj atrodo… Nekaltas bet amn taj dzin Cha cha dar ejnu dvirati apziuret, gal ka pamirsau… Nekaltas

kai ateisiu parodysiu kokį grožį ant kojos paliko dviratis BaisuBaisu
beje neturiu dviračio Cha cha