iki18 dviratininku meetas KAUNE ivyko (skaityti 93zin.)

velnias dekuj ir tau Flirtas Drovus
o as ka tik grizau… Liežuvis kaj issikyrem su motoroler su buckiu, velniu ir mano drauge nuvarem iki fontano, po to velnias isleke namo ir mes su buciu nulekem iki pilies, po to iki nemuno ir neries santakos, ten truputi pabuvom ir po to nulekem i miesto soda, ten pasedejom ir po to kiekvienas i ta puse pasuko kur namuciai… Laimingas

tu cia truputi pripynei, ne viska suprantu Drovus… PO issiskyrimo su manim, is karto is su buckiu issiskyret, ar kaip? Ar dar visi vazinejote? Keliese jus ten buvot miesto sode? Kaip velnias maike pasieme?

buckis su mumis iki galo buvo… Nekaltas po issiskyrimo su tavim visi nuvarem iki fontano, tada velnias isleke namo. miesto sode buvo: buckis, gthy ir gthy drauge… o apie velnio majke nieko nzn… Nekaltas

Aciu kad paaiskinai kaip zmogus DrovusLaimingas

o tada ajskinau kajp nezmogus? Nekaltas

Kaijp puszmogis Cha cha Siaip neisizeisk, nezianu, irgi kaip zmogus, bet man antru variantu aiskiau…

maciau kajp tu su drauge variai kazkur i senamiesti Šypsena

Tik ką grižom bent jau aš shrnz irgi tuoj turi giršt Laimingas
Tai va programa buvo tokia kai jus išvarėt:
Sedėjom su shrnz gėrėm alų, išgėrėm… Girtas Varėm priduot bonkas Gerai, pridavėm pasiėmėm dar po 2 horno bonkas nuvarėm pas mano draugelį į zoologyčną Kietas pasiėmė jis fotiką skaitmeninį prisidarėm fotkių draugelis su merga išvarė prie ežerų Žvaigždė O mes varėm į klebarus man atsipalaidavo vairas tai nuvarėm i servisą sako meistras: "Alų tai moki gert o raktų neturi dviračiui" Sakau turiu raktus du bet būtent tų neturiu Veee. Priveržė vairą dar norėjau litą duot ai sako važiuok nu ką nuvarėm į klebarus Nekaltas vėžinomės iki dabar…

p.s. labai gaila kad taip anksti visi išvarėt nes buvo tikrai zajabys Liežuvis
FOTKĖS TIKIUOSI BUS RYTOJ Liežuvis

taj mes pora kartu vaziavom pro senamiesti… Nekaltas

gal siandien pratesima darom ? Nekaltas

Juokiasi taj, kad gal nerejkia vos vakar namo parvaziavau… Cha cha nebent kuria kita diena… Nekaltas

juoda katyte to kurio nezinojai tai buvau as Cha cha o siaip tai viskas buvo ciki… man patiko… Šypsena o siaip daug nerasau dabar nes turiu lekti… visdelto bizy man Cha cha

Gthy: kaip draugei patiko? Nesigaili kad vaziavo?

niu lyg ir nesigajli… visgi kas nors idomesnio…Nekaltas o ar patiko, taj nzn patiko gal… kazkajp nekalbejom… Cha cha Liežuvis

buciau zinojus, kad wakar su dwiraciais waret, buciau ir ash prisijungus… nors mano dwiracio ratas subuktuotas, bet gal brolis butu paskolines…Mirkt linxma buwo?Mirkt

Fainai, fainai Mirkt Tai sakėm kitą diena vėl varysim… Kietas

Niu pati kalta kad nezinojai, kad retai inete buni… Tema sukurta pirmadieni (pries savaite) tai manau laiko buvo ja pamatyti, beje kelias dienas ir skraiduole buvo…

As tai jau siandien susitvarkiau dvirati, buvo isluzes , iseje guoliai tuoj vietoj pedale kur tvirtinasi netoli, na kur yra tas ant ko koja dedi, i rankena kur verzias, tai tenai to kur koja dedi guoliai isluze buvo… Tai pasiemiau ta pedala, nuvariau i parduotuve "2ratai" parodziau kokio pedalo man reikia, sako tik aliuminini turim, is pradziu nenorejau, po to paziurejau visai nieko, tai nusipirkau 2vnt (kad ant abieju pusiu, nes kad nebutu vienur juodas, kiutr sidabrinis) , ir uz abu sumokejau 12Lt ir uzsidejau… Paziurejau visai gerai atrodo, tai va ir susitaisiau dvirati , ir sioks toks tuning’as gavosi Laimingas
O koja tai jau maziau skauda, bet einant, ar kaip nors kitaip ant jos dedant svori tai skauda Liūdnas

Apsaugas kitą kartą užsidėk Cha cha

blogam shokejui…