iki18 dviratininku meetas KAUNE ivyko (skaityti 93zin.)

nu ziuriu ir eziukai prisijungia, nu tada reikes rytoj prisipust padanga, gal nauja kamera ikirst Kietas

kiek km iki rumsiskiu?

nieko neveikiu, atvarysiu, tik laika jus sutarkit normaliai Šypsena

siulau 13:00 prie fontano

o nebus labaj karsta vazineti? Nekaltas nors belekada bus karsta… Nustebęs man taj lajkas tinka, jei is vis atvaziuosiu… Drovus

siaip manau tinka, jei jau kas tai staigiai raportuosiu…

del karscio tai visa para vienodai karsta Nekaltas ir ziurek tu man kad atvaziuotum, ir kad drauge butu.

Susitiksim prie fontano Labas
Ruoškit savo metalinius žirgus mano rodos taip ir liks be stabdžių Pavargęs

taj ir sakiau, kad belekada karsta… Nekaltas ot vat dabar ir nzn ar atvaziuosiu… turiu blogu naujienu… Liūdnas man nuo dviracio nukrito pedalas ir as ji pameciau… Nekaltas bet imanoma mynti, kazkoks dar strypas yra… Nekaltas nu bet cia neblogiausia, blogiausia, taj jog niekajp nesugaunu tos savo drauges ir nzn ar ji sutiks… Liūdnas jei ji nevaziuos, taj ir as nevaziuosiu, nes kazkajp nuo garliavos iki laisves vienaj nelinksma vaziuot… Nekaltas tej vot… ****as gaunas

o mano be pedalo… Juokiasi Nežinau

tai pedalą galima staigiai pasikeist nuveži kur dviračius remontuoja duodi litus ir užsuks tau kaip panelei tuos pedalus dar… tik tu taip nusišypsok gražiai ir pasakyk: "Nu prašau, nemoku Žliumbia". Susitiksim myte Labas

sveiki visi Labas siaip as cia dar naujokas ir ka tik prisiregistrinau bet jau spejau pamatyti apie meeta Šypsena taigi jei pirmadieni iseis tai ir as keliom valandelem atvyxiu… beje dar pasitixlinu pirmadieni 13:00 prie fontano?

lygtais jo Gerai Laimingas

Niu paskambink tai draugei ir graziai paprasyk kad atvaziuotu, ir tada abi atvaziusit, please! Gi pazadejus buvai, jei ta drauge nesutiks, susirask koki kita pazystama… O del pedalo tai nzn, turetu buti nebrangus, nusipirk ir paprasysi ten kaip eziukas sake ir pritvirtins tau ji… Tai va atvaziuok labai please Drovus

nu tai pradziai taip nutarta, kad pirmadieni 13:00 prie fontano visi su dviraciais…

taj 13h pirmadieni prie fontano ? Nekaltas

mano tai lyg paruostas Drovus , o pas tave tai aplamai be jokiu stabdziu? Ar tik be galiniu? Paziurek , gal dar susitvakysi…

skaityk 54 zinute! Tave itraukti i dalyviu sarasa?

niu, kad skambyju jai, bet kad nera Nežinau o mobilaus ji neturi, nes jei ji nukniso, taj dabar net nzn kajp ja pagaut… Nustebęs o del pedalo, taj ka nors sumastysiu… Nekaltas niu siaip ten imanoma mynt, tik, kad nera to plasmasinio dalyko… Girtas jauciu ir vel nesuprataj Drovus pasistengsiu atvaziuot, bet nepazadu Ne

Aišku įtrauk velnią Cha cha