iki18 dviratininku meetas KAUNE ivyko (skaityti 93zin.)

ne tu vienas keliese ~12 Cha cha bet galvoju jei reiktu gal atsikelciau kaip nors… o del dienos jei penktadieni negali tai siulyk kita diena, tik nenoreciau sestadieni ar sekmadieni, geriau darbo diena.

pirmadieni

niu as ir nesakiau, kad visiems patogu… Nekaltas man ir siaip nera jau labaj patogu, bet taj cia ne esme… Nekaltas nu as ir siaip nelabaj gaudaus kur kas yra… Šypsena o pvz galimetu atvaziuot kartu su drauge? nes vienaj kazkajp nedrasu Drovus Cha cha

o ta drauge is bangos? Siaip manau kad galetum, net jei ir ne is bangos…

ne… ji ne is bangos… Nekaltas

nu tai vistiek pasikviesk, tegul vaziuoja irgi.

nop
siaip sudalyvauchiau ,bet 31 eisiu i metropoli ir po to kita diena belenkur su baiku varyt tai…
o 4 draugelio gymce tai…

o jei 31 ketvirtadieni?

shrnz: ar susitvarkei padanga? Ar galetum dalyvauti ketvirtadieni jei taip susiklostytu aplinkybes? O penktadieni?
gthy: kaip, ta drauge vaziuoja?
Visiems paskaitykit pirma zinute ji vis atnaujinama.

nzn dar apie taj nekalbejau su ja… Nekaltas Drovus manau 31 nieko neiseis, nes jau rytoj bus 31… ir ziuriu labaj mazaj dalyviu… Nekaltas

nu as tai sakyciau geriau butu pirmadieni daryt manau visiems norintiems sudalyvauti tiktu

Nu gerai nuspresta darom pirmadieni, dabar liko suderinti laika.
Gthy: tai tu pasikalbek su drauge, visgi mums nemaisys papilfdomas zmogas, nes ir taip musu maziai cia…
Shrnz: tai tu pirmadieniui susitvarkai padanga, ane? Nes kad po to pirmadieni nebutu jokiu negaliu ar ka.
Junior: manau kad tamsta nedalyvaus, nes ko tais visai neapsireiskia sioje temoje Nekaltas

kad as dabar nzn argalesiu… Nekaltas nes atsitiko nenumatytas dalykas… niu, bet teks del jusu pasiaukot… Drovus o su drauge vis dar nekalbejau, nes niekajp negaunu jos… Nežinau

tai ar tikrai vaziuosi ,ar paskutine akimirka nepersigalvosi? Nes jei tu su drauge atkrenti tai lieku tik as su shrnz tai manau pr mazai dalyvaujanciu butu … Tai vat reikia kad ir jus abi vaziuotumet… o rasai negauni jos (tai cia tipo kuno daliu negauni drauges ar kaip Cha cha ) ar cia pamirsai parasyti kad negauni numerio jos?

svarbu ne kiekybe o kokybe

tai šitą aš dalyvauju Labas blemba kodėl tik dabar sužinojau Pavargęs kur ir kada? Pas mane stabdžiai neveikia bet mėgstu extreme tai nieko baisaus… Mirkt

rimtai dalyvauji ? Laimingas siaip nutarta kad pirmadieni o del valandos dar neaisku… susitiksim galbut prie fontano, jei turi kitokiiu ideju - siulyk.

netycia praleidau pa… turejau omeny niekajp nepagaunu jos…Nekaltas Cha cha rytoj arba uzporyt tureciau zinot ar atvaziuosiu… bent tikiuosi, kad zinosiu… o siaip tada kur vaziuotumem?..

na tai greiciau suzinok ar galesi, ir ziurek tu man kad tas atsakymas butu: TAIP, vaziuojam. Del kur vaziuosim tai pasakityk visas sios temos zinutes ten yra bandyta aptarti tai, siaip as vienas nelabai galiu pasakyti kur , nes visi sprendziam…

Rimtai, rimtai… Laimingas gal jeigu gausiu pinigų susitvarkysiu stabdžius tada kaifas bus važinėt… Niam niam
važiuojam iki rumšiškių Nekaltas ?