wyrai moterys, skweeker
as gavau keleta zaideju atsaka, su susidomejimu. tad juos as isiminsiu ir veliau pakabinsiu ant sloves spakylos
esme, tame, kad mes kariausime pries aliansa, kuris buvo sukurtas plesykavimui ir karui. Cia nebus pasizaidimas. Kiti aliansai tiesiog sedi cia ir pakelia koki pastata kareivi pagamina ir fsio. jie susikure butent vienam tikslui kariauti. taigi, girinuk as gavau tavo pasisakyma, siulau perioda sutrumpinti keleta dienu(sakykim penktadienis tur but paskutine diena). ir raportus tegu siuncia man ir tau Tie kas nenores kariauti pasiusim uz devyniu juru ir myliu. As su musu allies neshnekejau dar, bet EU kariauja tikrai(kolkas jiems isakiau tyliai ruostis), Golden Horde irgi manau prisides, gali kilti idomybes su rastafanians, nes jie tokie taikos palaikytojai viskas bus sukoordnuota si vakara po darbo, nes vakr jau velu gana buvo ir visadiena kompus taisiau, galava plysho i visas puses. Mundane, nebus tokio dalyko: tu pulsi jis puls, tu pulsi. Bus taip: mes pulsim visi, jis puls, mes pulim visi, jis pasitrauks is zaidimo
Girinuk, manau pirmieji musu zingsniai turi buti butent su laivynu pasiuncia i kiekviena ju zinoma miesta po laivyna padoru ir pablokuojam keleta valandu tu portus tuo pat suzinome ka pas juos per laivynas yra. nes siust karius is kart neapsimoka, prarasim daug laiko, kai jie aopsisuke grysh. ir beto, jei pavyks vandenines blokados, gal keleta resursu prigausim
svarbiausia daba auksa kaupt, nes jis manau mums stipriai reikalingas bus
tiek is manes - darbas, geros dienos
nu kad nelabai cia tik padina info kieki ir tiek gi tasku kieki ir pats gali susizinoti kitu miestu su siokia tokia kantrybe ir paieska leaderboard’e va ten maciau scriptukai desinej, tai manau daugelis tu top zaideju juos naudoja ar patys pasiraso panasius, kad zaidzia vos ne uz juos scriptas
yra 1 veikejas (lord stromm) , kuris nedaro pazangos ir turi tik 3k ar maziau tasku. Ji galima ismest - juolab kad i mano paraginimus/perspejimus neraguoja.
Plius turiu 1 laisva taska, o jei reiks ryt gali atsirast dar pora
gal issiaiskinote kaip taskai skaiciuojami?
pvz as turiu 5.5k, turiu 14 lvl chata su 1100 gyventoju, turiu 3 kolonijas jos tai pat su 8-10lvl namukais. armijos daug neturiu 50 phalanx ir 40 archeriu ir 20 laivuku tu ugniniu…
man tai kitas dalykas patinka mūsų ally - vidurkis pakilo nuo ~7-8K iki berods 11K su trupučiu. Tai reiškia, kad tobulėja ne atskira grupė narių, o daugiau mažiau visi taip sakant ir kiekybė ir kokybė yra
Beja, Echo, kodėl tavęs top 100 nebėr, m? kaip suprast? ar Evio ten buvo bet kokiu atveju rpašom gryžt, bo man dabar gauansi kad škota vytis reik, o ans baisiai toli su savo 21 K