Na wa jau pleshiu kitus, gaunu resurasu, tobulinuos viskas kaip ir normalei. kas chia poto seks zhaidime galit papasakot gal? imanoma uzhgrobt kanors kad padidetu teritorija ar pan? kolkas kyla klausimas kaip pasiust plesht zmogu ish kitos salos ir kaip gaut resursu is kitos salos pvz vyno kur kasyklos yra? nes pas mane tik marmuro
fig znajet. rimtas jis reiktų laaaabai geros koordinacijos, nes nei vienas iš mūsų jam rimtai įgelt negalėtume, t.y. reiktų bent trim vienu metu pult, kad armijos susijungtų, o to dalyko įgyvendint man nepavyko pas mus blokadą ir tai tik 4 val periode sugebėjom susiderint. t.y. miestus blokavom intervale 21.00 - 01:00 nors buvo aiškiai pasakyta ir išaiškinta kaip pasiskaičiuot laikus, kad visi laivai pasiektų tikslą lygiai vidurnaktį.
matysim, reik zetą damušt, be to atsirado lopų, kurie maniškius kibina. Irgi reik nusodint į vietą kol galvų nepakėlė labai
šventa tiesa
pas mane daba +3 eksponatai guli kažkada netingėjau ir pasiuntinėjau cultūros sutarčių ir va, prašau šiaip aš du langus atsidarau - vienam muziejaus sutartys, kitam mūsų narių sarašai ir su “ctrl+f” tikrinu kuris dar mano dinozauro kiaušių neturi
Snipa pagavau bet zaraza uzsispyres labai buvo … su lempa per akis spiginau, valgyt nedaviau, i backa su vadeniu kisau … ten ir priburbuliavo. Isdave tik kad atvyko is miesto “Whuraios”, naudos man is to nulis
forumo kurejai pridejo siokiu tokiu naujoviu katik. KOlkas security nera itrauktas, bet dabar as jau galiu priimt nauja nari i foruma arba atmest, t.y belekas nebegali prisijungt prie forumo apsimesdamas musu nariu
P.S. kas ta miegapele? as visada kazkaip maniau kad ten bakuras koks
BEt, pries puolant su laivynu, reikia turet ir kariuomene, jei jie kirstu atgal
OK,termina trumpinam, tada dar pridek, kad iki penktadienio turi buti paruostas bent jau laivynas.
Tada darom taip- iki penktadienio vakaro butinai visi atsiuncia aplink juos esanciu NF alianso nariu koordinates, sestadieni suskirstau visus i divizijas ir bendru nutarimu su sajungininkais pradedam ju uostus blokuoti, tuo paciu siusdami snipus, kurie tikrintu kariu skaiciu ir visa kita. Jei nustekensime bent didziaja dauguma, patys “galingiausi” jau nieko mums nebepadarys. Daug mazu viena dideli nuvercia