Esu matęs vienas keliaujančiam zoosode tokiam miniatiūriniame, dabar jo jau nesimato kažkodėl. Ten meškėną turėjo. Po to zoosode paklausk, jie turi, bet kažin ar parduos. Dar JAV ir Kanadoj gan populiarus, jei turi pažįstamų gal kas parvežtų, bet problemų turbūt nemažai būtų su atvežimu iš taip toli, karantinas žinai, daug babkių gali tekti pakloti.
Atsargiau, nepaiduok pagundoms po to su vyru nenorėsi, o delfinų dažnai negausi.
Myletojas rašė:
Esu matęs vienas keliaujančiam zoosode tokiam miniatiūriniame, dabar jo jau nesimato kažkodėl. Ten meškėną turėjo. Po to zoosode paklausk, jie turi, bet kažin ar parduos. Dar JAV ir Kanadoj gan populiarus, jei turi pažįstamų gal kas parvežtų, bet problemų turbūt nemažai būtų su atvežimu iš taip toli, karantinas žinai, daug babkių gali tekti pakloti.
PRITARIU
O as su delfinais plaukiojau (ir nuotraukas turiu-reiktu kada idet i kompa)-kaifas NEREALUS !!! blin kaip noriu dar
Atsargiau, nepaiduok pagundoms po to su vyru nenorėsi, o delfinų dažnai negausi.
Hm nu ir mintys pas tave, savo skaudzia praeiti prisiminei
rutao rašė:
O as su delfinais plaukiojau (ir nuotraukas turiu-reiktu kada idet i kompa)-kaifas NEREALUS !!! blin kaip noriu dar
Čia kam? Man ar jei? Bet pati vis atsirandi ten kur kažkas apie TAI rašoma.
Myletojas rašė:
rutao rašė:
Čia kam? Man ar jei? Bet pati vis atsirandi ten kur kažkas apie TAI rašoma.
Tau tau !!! nutrom czuju kur apie tai rasoma
Ale tai, matai, o nuotraukėlėse atrodai kaip nekalta mergaitė
Ot jaunimas šiais laikais (pamenu kai jaunas buvau merginos tik nuo kokių 14 metų tokiais dalykėliais pradėdavo domėtis).
Tai buvo geri čėsai…
Myletojas rašė:
Ale tai, matai, o nuotraukėlėse atrodai kaip nekalta mergaitė
Ot jaunimas šiais laikais (pamenu kai jaunas buvau merginos tik nuo kokių 14 metų tokiais dalykėliais pradėdavo domėtis).
Tai buvo geri čėsai…
Tu man zinok kazkoks nedakeptas arba tokiu apsimeti
O tu ka daznai mano nuotraukeles ziurineji ir kaip as tau
Jei rimtai, tai tu kaip mergina (ar moteris) apdovanota gamtos ypatingu grožiu, (bent mano požiūriu). Na bet su tuo charakteriu tai nežinau. Esu labai tolerantiškas ir sugyvenamas, bet mūsų biolaukai man rodos labai jau skirtingi, net per atstumą jaučiu tavo stiprų poveikį (nepasakyčiau kad malonų).
Myletojas rašė:
Jei rimtai, tai tu kaip mergina (ar moteris) apdovanota gamtos ypatingu grožiu, (bent mano požiūriu). Na bet su tuo charakteriu tai nežinau. Esu labai tolerantiškas ir sugyvenamas, bet mūsų biolaukai man rodos labai jau skirtingi, net per atstumą jaučiu tavo stiprų poveikį (nepasakyčiau kad malonų).
aciu uz komplimentus, bet nesu jau tokia ipatingai grazi kaip tu cia rasai, o del poliu tai tu teisus cztota tut nie tak
Tai gal po ta proga. Gal kiek palengvėtų? Virtualiai taip sakant.
Myletojas rašė:
Tai gal po ta proga. Gal kiek palengvėtų? Virtualiai taip sakant.
Nea as diena negeriu bo dirbu, o paskum man dar sportas laukia, o vakare tai isgersiu
Jo…Kaip matau į temą jūs čia visi
Manęs tai nemokė ir man tai įdomu. Man tie Bagyyyros faktai labai padėjo, nes turiu paruošti plakatą apie koalas
tnank you for share with us.