Sakai tai gal man padesi sitam reikale bo vyras ne taip suprasti gali
bordo rašė:
rutao rašė:
Del grazaus indeno
nea,del 2 grazhiu-arbu del 1 bet labai grazhaus
O kaip Simonas izmeniajesz mysliami
rutao rašė:
Sakai tai gal man padesi sitam reikale bo vyras ne taip suprasti gali
…ir net fotika turu…
rutao rašė:
O kaip Simonas izmeniajesz mysliami
o kaip jis…
noreciau pamatyti toki maza maza koalos vaikiuka. neisivaizduoju kaip toks mazas gali gimt…
Nu jo kaip visada nusiblevyzgojam i kita puse
crony rašė:
noreciau pamatyti toki maza maza koalos vaikiuka. neisivaizduoju kaip toks mazas gali gimt…
nu jo tuo patikėti labai sunku
crony rašė:
gali pasirodo…ash vat neisivaizduoju kaip kirstukai ka tik gime atrodo…?ir jie tai i jokia sterble nelenda?
bordo rašė:
crony rašė:
noreciau pamatyti toki maza maza koalos vaikiuka. neisivaizduoju kaip toks mazas gali gimt…gali pasirodo…ash vat neisivaizduoju kaip kirstukai ka tik gime atrodo…?ir jie tai i jokia sterble nelenda?
tarmat rašė:
Jo banginiai tikri gražuoliai.Kartais kyla klausimas-kaip jie ant vandens laikosi ir nepaskęsta.Juk vis dėlto toks svoris
Jie Archimedo dėsnį perskaitė, todėl ir neskęsta…
Būtų ir man viskas įdomu apie tas koalas jeigu aš jas galėčiau auginti. Kadangi tai neįmanoma tai nelabai ir įdomu. Koks tau pvz. skirtumas kokiame aukštyje medžių jos poruojasi? Nei tu jas matysi nei ką. Kai kurie žmonės daug domisi egzotinais gyvūnais, bet nežino kuo skiriasi kikilis nuo dagilio, kuo minta liputis ir pan. Tad propaguokim geriau lietuviškus gyvūnus, jų taip pat yra labai įdomių tik reikia tai pastebėti. O galimybės čia jau yra
Daiva D. rašė:
tarmat rašė:
Jo banginiai tikri gražuoliai.Kartais kyla klausimas-kaip jie ant vandens laikosi ir nepaskęsta.Juk vis dėlto toks svorisJie Archimedo dėsnį perskaitė, todėl ir neskęsta…
Daiva,Archimedas gi vonioj buvo-o banginis ten netilptu-matomai cia greiciau Galilejus ar Ciolkovskis nagus prikisho
bordo rašė:
Daiva D. rašė:
tarmat rašė:
Jo banginiai tikri gražuoliai.Kartais kyla klausimas-kaip jie ant vandens laikosi ir nepaskęsta.Juk vis dėlto toks svorisJie Archimedo dėsnį perskaitė, todėl ir neskęsta…
Daiva,Archimedas gi vonioj buvo-o banginis ten netilptu-matomai cia greiciau Galilejus ar Ciolkovskis nagus prikisho
Jo, ko gero ir Einšteinas padirbėjo
Apsimy… galima jusu pasisakymus beskaitant
Myletojas rašė:
Būtų ir man viskas įdomu apie tas koalas jeigu aš jas galėčiau auginti. Kadangi tai neįmanoma tai nelabai ir įdomu. Koks tau pvz. skirtumas kokiame aukštyje medžių jos poruojasi? Nei tu jas matysi nei ką. Kai kurie žmonės daug domisi egzotinais gyvūnais, bet nežino kuo skiriasi kikilis nuo dagilio, kuo minta liputis ir pan. Tad propaguokim geriau lietuviškus gyvūnus, jų taip pat yra labai įdomių tik reikia tai pastebėti. O galimybės čia jau yra
Aš ir nesakau,kad man vien egzotiniai gyvūnai patinka.Man ir Lietuvos gyvūnai patinka.Tik radau šį tą įdomaus apie koalas,tad parašiau.Galiu ir apie lietuviškus pasirašinėti-lapes,barsukus,pelėdas…
tarmat rašė:
Aš ir nesakau,kad man vien egzotiniai gyvūnai patinka.Man ir Lietuvos gyvūnai patinka.Tik radau šį tą įdomaus apie koalas,tad parašiau.Galiu ir apie lietuviškus pasirašinėti-lapes,barsukus,pelėdas…
parashyk apie gaidzhius-sulauksi daug pasisakymu,ypac ish pravienishkiu …
bordo rašė:
tarmat rašė:
Aš ir nesakau,kad man vien egzotiniai gyvūnai patinka.Man ir Lietuvos gyvūnai patinka.Tik radau šį tą įdomaus apie koalas,tad parašiau.Galiu ir apie lietuviškus pasirašinėti-lapes,barsukus,pelėdas…parashyk apie gaidzhius-sulauksi daug pasisakymu,ypac ish pravienishkiu …
Ačiū už patarimą,bet kaip nors susilaikysiuAplamai daugiau apie gyvūnus nerašysiu,nes čia klubas ne apie gyvūnus.Bent jau apie juos mažai kam įdomu
tarmat rašė:
bordo rašė:
tarmat rašė:
Aš ir nesakau,kad man vien egzotiniai gyvūnai patinka.Man ir Lietuvos gyvūnai patinka.Tik radau šį tą įdomaus apie koalas,tad parašiau.Galiu ir apie lietuviškus pasirašinėti-lapes,barsukus,pelėdas…parashyk apie gaidzhius-sulauksi daug pasisakymu,ypac ish pravienishkiu …
Ačiū už patarimą,bet kaip nors susilaikysiuAplamai daugiau apie gyvūnus nerašysiu,nes čia klubas ne apie gyvūnus.Bent jau apie juos mažai kam įdomu
Rašyk, rašyk, įdomu, bet rašyk kas dar negirdėta, tai bus įdomu.
bordo rašė:
ash tai butau shokes kartu pasimaudyt……bl toks kilbukas plaukioja!
O as su delfinais plaukiojau (ir nuotraukas turiu-reiktu kada idet i kompa)-kaifas NEREALUS !!! blin kaip noriu dar
tarmat rašė:
O apie meshkenus negali parashyt? gal zinai kur LT butu galima ju isigyt.Visa gyvenima svajoju tureti meshkena (as rimtai-super gyvunelis:shuns, kates ir bezdziones derinys-pagal charakteri).