Idealus makiažas

mano manymu sutinku nias sutvrkyta ir priziureta oda kajp ir kunas yra lb svarbu ir Gerai Mirkt

geriau taisyklingiu maitinkites, sportuokite, o ne tepliokites Liežuvis

Cha cha neblogas patarimas Šypsena

bet taj padaryti rejkia daug valios o tepliotis daug paprasceu Liežuvis

naturalus, nekrintantis i akis, vos pabreztos akys ir naturaliai blizgios lupytes… ir jokiu violetiniu seseliu diena! (varo vezi vien pamacius; dazniausiai (laimei) pomegi taip dazytis turi ne lietuvaites) vakaras - gundymo metas, todel galima sau leisti pazaisti spalvomis, taciau saiko jausmas butinas bet kokiu atveju! Flirtasir dar, kazkodel pastebima tendencija, jog daugumai vaikinui atgrasiai atrodo blizgesiu pateptos lupos… Nežinau

o man grazu blizgesiu pateptos lupos Taipo vajkinam taj neptinka gal del to kad nori pabuciuoti bet nenori issitepti Liežuvis Žvaigždė

viskas turi but su saiku Šypsenair kosmetika turi but kokybiska bei atitinkanti odos tipa ir ,kad neatrodytum kaip su kauke…

toks kaip mano Flirtas

Graži mergina, kuri tau Myliu, tai patiks ir be špakliaus, ir su newisai kokybiška kosmetika, ar kaip, o karwė - storulė tai baisi bus ir dažyta, ir nedažyta Liežuvis, bet šiaip, turiu bičiulę, kuri niekad nesiteplioja-nėra ji gražuolė, bet neatstumia taip, kaip kita tokia pabaisa prisiperlamutrinusi Veee

Be to norėčiau paklaust, kiek lt kainuoja dažnas makiažas ???. Mano draugytė wiena dažos, šėšėliuojas, blakstienas tušuojas, o pusę m. Negali 250 litų grąžint. Veee

Pagrindine makiazo taisykle yra: isryskink tik akis arba tik lupas… ir viskas bus Gerai

butent toks Šypsena

ce taj jau lb pritariu Gerai Taip

na dar galime pakoreguot vejda Laimingasajsq nedaug viskas su sajku ir tada bus Gerai Girtas

nu sunku pasakyt kiek kajnuoja Žvaigždė

temos autorei : blt ishmok lietuviskai taisyklingai rashyti Blogai

Kuo natūraliau, tuo gražiau, ar norit pabučiunt, kad žmogas po to walytis turėtų…

o man ir tajp geraj Liežuvis

Taip

Dailiu veido bruozu panelei ir makiazo nereikia NekaltasArgi jums negrazu paprastumas ? Nekaltas