mano manymu sutinku nias sutvrkyta ir priziureta oda kajp ir kunas yra lb svarbu ir
geriau taisyklingiu maitinkites, sportuokite, o ne tepliokites
neblogas patarimas
bet taj padaryti rejkia daug valios o tepliotis daug paprasceu
naturalus, nekrintantis i akis, vos pabreztos akys ir naturaliai blizgios lupytes… ir jokiu violetiniu seseliu diena! (varo vezi vien pamacius; dazniausiai (laimei) pomegi taip dazytis turi ne lietuvaites) vakaras - gundymo metas, todel galima sau leisti pazaisti spalvomis, taciau saiko jausmas butinas bet kokiu atveju! ir dar, kazkodel pastebima tendencija, jog daugumai vaikinui atgrasiai atrodo blizgesiu pateptos lupos…
o man grazu blizgesiu pateptos lupos o vajkinam taj neptinka gal del to kad nori pabuciuoti bet nenori issitepti
viskas turi but su saiku ir kosmetika turi but kokybiska bei atitinkanti odos tipa ir ,kad neatrodytum kaip su kauke…
toks kaip mano
Graži mergina, kuri tau , tai patiks ir be špakliaus, ir su newisai kokybiška kosmetika, ar kaip, o karwė - storulė tai baisi bus ir dažyta, ir nedažyta , bet šiaip, turiu bičiulę, kuri niekad nesiteplioja-nėra ji gražuolė, bet neatstumia taip, kaip kita tokia pabaisa prisiperlamutrinusi
Be to norėčiau paklaust, kiek lt kainuoja dažnas makiažas . Mano draugytė wiena dažos, šėšėliuojas, blakstienas tušuojas, o pusę m. Negali 250 litų grąžint.
Pagrindine makiazo taisykle yra: isryskink tik akis arba tik lupas… ir viskas bus
butent toks
ce taj jau lb pritariu
na dar galime pakoreguot vejda ajsq nedaug viskas su sajku ir tada bus
nu sunku pasakyt kiek kajnuoja
temos autorei : blt ishmok lietuviskai taisyklingai rashyti
Kuo natūraliau, tuo gražiau, ar norit pabučiunt, kad žmogas po to walytis turėtų…
o man ir tajp geraj
Dailiu veido bruozu panelei ir makiazo nereikia Argi jums negrazu paprastumas ?