lygus spaklius… ;D kad atrodytu natural… ;}~
bet nevisos yra grazuoles nors grozi kiekvienas supranta savaip
mhm
joa…gryna tejsybe…
Tai gal tada klaus. Tokis. Kam jūs tepliojatės, sau ar norit pradžiuginti? Mums to nereik.
tikrai ne del bernu, kaip potencialiu kavalieriu (turiu savo), o apskritai del noro atrodyti susitvarkiusiai, tvarkingai, graziai tiek pries bernus, tiek ir pries kitas panas. plius pati pakilaiu jautiesi. P.s. kalbu apie saikinga dazymasi
geriausia isvis be makiazo, nu nebent eini i kluba, pasymatyma ir panasiai. Kam tepliot ta veida kasdien, man siurpu ziuret, kai i mokykla ateina jaunos mergaites prisidaze belekiek, lyg i puota kokia, idomu kaip jos atrodys po 10 metu…Merginos nepersistenkit
paslepiantis odos trukumus
grazi,lygi oda … kuri atrodytu kuo naturaliau ir israiskingos,gundancios akytes
tik ne per daug, kaip buna net antakiai paisyti snukis 5sluoksniais nuvarytas ir dar soleriume perkepus…kosmaras
nereikia makiazo, man regis, nebent retai , kodel vakarietes apsieina, o lietuves ruses ir kitos lenkes tamsuoles taip tepliojasi
na o ash ish vis nenaudoju jokio spaklaisu.,…naturalumas
JOp toks ,kad nesimatytu, jog dazeisi, o veidas butu ledinis
Respektas nesitepliojančiom . O jūs tepliojančios sawe paklaust noriu. Sakot norit būt twarkingos, tai nepasimaliawojusios blakstienų, neuždrėbusios perlamutro ant lūpų, neprisiwariusios makiažo - jau nebetwarkingos? Man negraži prisidažiusi tik pabaisėja, bet gražuolė gundo ir atrodo , bet kartais taip pošlai, wos ne kekšiškai. Ypač perlamutras tą daro
toks naturalus, kad niekas nesuprastu jog prie veidrodzio sedejai 2.5 val
Ne mergina esu,bet pasakysiu wyriska nuomone-tikrai ne tox,kad blizga ar kajp kokios K* Kuo mazew,tuo gerew
As irgi taip sakau, kad kuo maziau, tuo geriau Is viso man ‘alergija’ bet kokiam spakliui