Idealus makiažas

Mano požiūriu, tai kam to makiažo. Man pavyzdys vakarietės, kasdien - jokių maliawonių, kai einama - į teatrą, pasimatymą, tada nedaug.

viskas gerai kas su saiku Liežuvis

is dalies tajp sutinku bet pvz kaj kam tikraj rejkia paslept odos defektus bet kartajs paneles per daug persistengia Mirkt

diena - naturalus, vakare - seksualus Cha cha

yes Mirkt

Kas per daug,tas nesveika LiežuvisTaigi manau neturi atrodyti lb žiauriai PavargęsDaugiau natūralesnis,nors kiekvienai progai skirtingai Flirtas

pritariu Flirtas

Gerai Cha cha

dzeugiuosi kad visi pritaria naturalumui Gerai Apkabinimas

taj svarbeusia Gerai Taip

na pasisaskykit dar kas nors lb ydomu ce Šypsena

saikingai makiazo reikia…pvz ypac ziema, tai kremas ir pudra nuo salcio apsaugo veiduka…na as tai negaliu be pudros. vasara nesipudruoju, bet kitu metu laiku - butinai Šypsenanu neprisivarau ten jos tonom. siek tiek. kiek butina padengti oda ir tusas blakstienoms, nu dar kai laiko yr noro yra - seseliais akutes patepu Šypsena lupu nedazau visiskai ir siiap nekenciu net paprasciausio vazelino, bet kad ziema reikia pasitept lupytes. arba kai i kluba ajni, tada dar su kokiu blizgesiu patepu. jei nepamirstu Šypsena tai va manau dieninis makiazas - kuo maziau ir kuo naturaliau, o vakare jau ir paissidirbinet galima Šypsena

as istiesu dazausi lb panasej Šypsena

toninis kremas ir blakstienu tusas- kasdienis, geriausias makiazas Taip

sutinku Gerai

Mergina graži, kai ji natūrali. Kam dažytis, jei jai 19 Veee. Kai bus kokį 40 m. Tada gal ir nieko, bet šiai pasimokykit natūralumo iš wakariečių, jos ir plaukus nat. Sauga ir nesipeckioja. PAbuwęs rusijoje, aš juokiaus, bet grįžęs turėjau pripažinti, kad lietuwaitės pustosi ir tepliojasi Liūdnas. Už tas bapkes knygų geriau nusipirkit Mirkt, ar bent jau obuolių kokių, bernų negundžiusios Liežuvis. Ar dantis patwarkykite, kiek lietuwaičiu nesitwarko dantų, bet tepliojasi tik duok Liežuvis

Pilies riteris… Wadinasi as ne tawo tipo Moteris ir tau nepatixiu realybej Liūdnas bet as juk skaitau knygas Taip ir obuolius walgau Šypsena

spindinti ir gaivi oda - svarbiausia, o visa kita priklauso nuo aplinkybiu Mirkt

ai, dazykites jus kiek tik norite, bet jei noresi pabuciuoti, tai istepliosi Žliumbia

Juokiasikajp nors gal ne Šypsena