Nu atsiprasau, bet nemaciau merginos kuri butu patenkinta savo plokscia krutine Gal gali man parodyti? beje cia buvo tik pavyzdys Man irgi patinka optimalus dydziai bet ne 0
Nu zinai didele krutine taip graziai neatrodo, kaip normali… siaip optimalus dydis kai krutis telpa i delna nu ir +/- pagal kiekvieno skoni… Siaip jo vaikinai nemegsta nei dideliu nei mazu, o del dideliu alpsta todel, kad niekada nera tokiu liete, tai jiem baisiai smalsu
xkillz o kas teiseljas??? kas tu toks kad sprestum apie merginos intelektualini lygi? Tu gal jom IQ testa dalini ish karto?
Kaip minejei,kiekvienas turi savo hobi , kazkas domisi psihologija,kazkas filosofija , kazkas domisi mada ir t.t. Pvz man juokingai skamba klausimas vaikino ( mzd protinga nori pavaidint ) " O koks tavo megstamiausiais folosofas? " Nesidomiu ash filosofija , manes netraukia shis mokslas ir ash nesiruoshiu jaustis kvailele del to kad ish tikruju neturiu ka atsakyt ( nors esu skaichiusi filosofu darbus) . Taip pat ash susipazhinus su vaikinu nepulsiu jo klausinet ka jis mano apie busimo prezidento rinkimus,jei ash domiuos politika .
Sakychiau , chia labai complicated klausimas .
O kas del toosu , tai yra normalus dalykas , butu nenormalu jei mergina tik prie knygu sedetu
Siaip nedalina nieks testu, niekas nereikalauja, kad butu pana filosofe, psichologe ar butent tai kas man patinka… tereikia tik viena ad ji turetu savo smeniniu pomegiu(bet kokiu)… pvz neduosiu nes paciam nedashyla pavyzdys, kad niekas neprisikabintu… nu tarkim, net pomegis megzti daro zmogu idomiu…
o tai biski nesupratau… nejau negalima pasidometi koks megiamas , filosofas, rasytojas ar dar kas??? kodel tai turetu skambeti juokingai??? o tuo labiau snekti apie artejancius prezidento rinkimus… kas cia gali buti juokinga??? as nesakau kad visad tokiom temom reikia sneket, bet juk zinot kas vyksta pasaulyje ir padiskutuoti yra idomiau. mados, tusai ir linksmybes juk nera intelekto rodiklis bet kaip matau tau visai galvoj …
Na ash domiuosi tuo kas vyksta pasaulyje ( nori nenori bet bestudijuojant ta tenka daryt ) , taipogi man labai patinka skaityt , bet apie tai ash nesikalbu su vaikinais su kuriais susipazhistu…Taip,su savo draugais ir su zhmonem su kuriais bendrauju artimiau.Na dazniausiai susipazistu su vaikinais klubuose , man tai tikrai atrodo funny , kai music groja , visi ateina pasilinksmint pradeti gruzint zhmogu apie artejanchius rinkimus.
Kas man galvoj? Nemanau kad tu gali nusprest,nes tu manes ishvis nepazhisti .
Kodel klausimas apie filosofa skamba juokingai…Na cia buvo pavyzdis,nereikia visko tai suasmenint
Bet is tiesu very funny , sedi 2 pagere zhmones prie eilinio bokalo alaus ir kaip pradeda diskutuot…visom temom…cia tai jau intelektualai , ane?Norejau tik pasakyt , viskam svo vieta
Aisku , jei susipazisti su vaikinu bibliotekoj , tai ir apie rashytoojus visai normalu butu padiskutu
Daugelis dalyku daro zmogu idomiu…beje , chia buvo kalbama apie ideala,tai va norejau pasakyt kad tie idealai kaip tik retai buna idomus Idomus yra zhmones is kuriu gali tiketis visko , kurie lauzo ribas ir t.t. ( aisku viskas proto ribose ) .
Siaip kiekvienas turi savo pomegiu , bet kazin ar tai rodo intelekta???
Tu cia ishsikyrei bootent ta dalyka , bootent intelekto lygi , o ne gamyini prota…
Kazkaip tu chia krypsti i shali
Kazkaip nelabai ash cia pradejau ta krypima i shali, tiesiog kazkam atrode labai juokinga, kad du jauni zmones galetu kalbetis apie filosogfija ,psichologija, aktualijas, politika… aisku jei tu su vaikinu susipazysti klube, tai tuo metu klube rupi visai kiti dalykai, abiem rupi pasilinxminti ir t.t., taigi sitas atvejis netinka, nes tai tik vienas susitikimas, ir toks susitikimas toli grazu nelabai man panasus i rimtu santykiu vystymasi… Dabar taip jau iseina kad susipazystu arba su modeliais, kuriem mokslas antroje vietoje, jos ziuri tik i savo modelio karjera ir jiem svarbu kaip susirasti grazu sexova vaikina ir gerai pasidulkinti, arba su rimtom idomiom ir tikrai inelektualiom merginom su kuriom galiu pakalbet apie viska ir kas idomiausia tikrai jos zino daugiau uz mane, taciau kad ir kaip butu gaila man jos nepatinka isoriskai, taciau dabar pazystu ir mergina kuri yra ir idomi ir grazi…
Beje manau kad idomumas ir intelektualumas yra gana glaudziai susije dalykai, nes mergina kuri nebus inetelektuali, gal but bus idomi tik kazkoki trumpa laika, o paskui jau netures kuo nustebinti…(aisku visur galima gincytis ir visur yra isimciu)… . .
O kaip kokiai kategorijai …atvarau pas tave ten trys panos… sedi knisasi tarp knygu… ir net i foto perziura nenori nulekti… vajjej kosmaras… Bet uztat kava skani…