Idealo paieska - Kur slepiasi protingos merginos?

Tai vat jau taip yra kad ne visi, dabar dauguma praleidzia sita stadija Šypsena

Ka gi, ivairove naudinga populiacijai Šypsena

Populiacija tai populiacija, tai cia gal ir dauginsis va tokie tarp tokiu, bet ash norejau suzinoti kur galima rasti kitokiu. Šypsena

tai dar vis neradai??? Nustebęs

o knyga perskaitei??? a???

Dazhneusej grozhis atvirkshchiai proporcingas protui.Aishku ishimchiu buna bet tos ishimtys dazhnieusej buna l.turtingos ir ne paprastu piliechiu nosims ir lapatnikamsLiūdna

[quote]Paieškok bibliotekose, pasivaikščiok prie KMU, gal kur troleibuse pamatysi su knygų stirta ar smuikiu
[/quote]

pritariu Taip tikrai ten galima rastiGraži

xkillz zinai as tave visiskai suprantu ko tu ieskai Šypsena pries kokius 2 metus as irgi sito pacio ieskojau… ir radau visiska priesingybe ir tapau patenkinta, netgi labai laiminga tuo ka radau Šypsena bet su situo pasikeite ir mano intelektas, jis biski nusivaziavo… Nustebęs
perskaityk ta knyga butinai!!! greit!!! Šypsena ten rasi visuus atsakymus Šypsena garantuoju ir 100% atsakau uz savo zodzius, jei ne…

Knygos neskaiciau nes kaip visada laiko truksta, beje rasti yra visada galima, net nereikia ieskoti, pacios susianda, tik va ne tokios kokiu tikiuosi … Šypsena

tai as tau penkta karta sakau paskaityk knyga Šypsena ir ieskok nieko daugiau patartii negaliu… "leksteja" merginos siais laikais nieko nepadarysi… tokie jau laikai, kai rupi tik s… Liežuvis teks susitaikyt su tuo Šypsena arba ieskot ieskot ieskot…

Vaikuti, baik su tais idealais, man net graudu skaityti … Šypsena
Na kam tau tie idealai> Realaus zmogaus tau reikia, o ne stabo, kuri galetum garbint. Be to, tokiu ir nebuna. Visi mes labai zemiski. Nekelk merginoms per daug aukstu reikalavimu, apsidairyk aplinkui, tikrai rasi ir protinga, ir simpatiska. Sekmes Šypsena

Idealiu zmoniu gi nebuna, o argi butu gera su tokiu(-ia)? Kartais trukumai zaviŠypsena

sutinku Šypsena

nes juk butent trukumus mes ir pamilstame!!! Šypsena
pamilstame tas savybes, kuriu mums truksta kad mes butume idealus, ir tai suderine is dvieju atskiru zmoguciu gauname viename ideala Šypsena nes jeigu abu butu idealus, po kiek laiko pradetu tai dirginti ir tiek… o reikia dviems zmonems papildyti vienas kita tik tada jie kartu gali toliau tobuleti tiek fiziskai tiek dvasiskai Šypsena vat Liežuvis
linkejimai xkillz Labas

Tie, kuriuos mes mylime, brangus mums ne savo stiprybe, o silpnumu. [S. Moemas] Šypsena beje ash neieskau idealo, isvaizdos tam tikri trukumai, pvz mazesne krutine nera tokie svarbus tai jau senokai pastebejau… bet tokios kuri man patiktu savo mastymu, ir ivairumu dar neradau… arba kai randu ji buna biski per jauna, arba isoriskai man negrazi…

Atsiprasau, nuo kada mazesne krutine yra trukumas?
Kiek sutikau vaikinu, visiems tai buvo privalumas !

???
dar ir taip buna??? kur tokiu vaikinu rast???
Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs

Indiga, turbut ne ten ieskojai Liežuvis Šypsena
As pati isitikinau, kad grazi krutine-tai didele krutine yra tik mitas…

Manau reikia rytais akis praplauti nusisypsoti ir atrasi

Na del tos krutines, kiek man teko bendraut su vaikinais, tai visi lyg ir del didesnes svaigsta…, na ka as galiu pasakyt… bent jau maza tikrai neprivalumas, cia tai faktas Taip!
Geriausia normali, nei ypatingai didele nei maza Cha cha Cha cha Cha cha!

tai apie ka mes cia? apie didelia krutine?
man regis nukrypom nuo temosŠypsena
idealu neraLiūdna labai apgailestauju
bet tokia tiesa, nors jus vyrai labai megstate idealizuoti pradzioj draugystes o po to ir vedate raganasŠypsena
protinga mergina gali buti ir slaveja. klausimas ko jus vyrai norite?
universitetinio issilavinimo? ar protingos: kuri turetu tik viena partneri, nesikeiktu ir nerukytu?
jus patys turite pasirinkti o mes moterys tik atitikti jusu reikalavimusŠypsena
tik patarimas: SUSIRASKITE TOKIA KOKIOS NORITE IR NEBANDYKITE KEISTI !