Idealo paieska - Kur slepiasi protingos merginos?

Grazi mergina-tai visapusiskai patraukli,i kuria galetum ziureti visa amzinybe.O del to nusistatymo,tai cia ne mano asmenine nuomone:girdejau is keliu savo draugu…Gaila,kad jie taip galvoja…

Labai abejoju, ar yra tokiu zmoniu, i kuriuos butu galima ziureti visa amzinybe Šypsena
o kas vieniems patrauklu, kitiems ne.

tai gal galima butu suzinoti, kaip tu galvoji, o ne tavo draugai?

Ishvaizda yra dalykas prie kurio labai greitai priparnti.Vargu ar galesi amzhinybe zhiureti i viena zhmogu jei jis bukas .
O kas del grozio ir bukumo gal cia is dalies tiesa , bet liudnesnis kitas dalykas - kad ishorinis grozhis daznai tiesiai proporceonalus vidynej bjaurybei…

Jos nesislepia, tokiu nera. Grazios merginos kaip taisykle savo grozi iskisineja kaip talenta, o vaikinai daznai si masala prarija. Grozis+talentas(protas) - didele retenybe, galbut kaip paparcio ziedas…Mirkt Manau viskas releatyvu, kam ko reikia.
p.s. kvaili poelgiai visiems budingi Taip. Mano IQ 173, o atsakineju i durniausia imanoma klausima teenageriams, kazkokiam antrarusiam saite…Cha cha

Pagal koki testa tas IQ skaitinis ivertinimas? ash kai antra karta dariau testa mano IQ buvo 198 Šypsena bet tai buvo antras kartas (o pirmo neskelbsiu per daug kulus esu ir siaip cia skaiciai ne prie ko) Cha cha

Niu as galvoju,kad i mylima zmogu gali ziureti visa amzinybe ir jis tau tikrai neatrodys negrazus. O del grozio ir proto proporcijos tai as drisciau su jais nesutikti. Pazistu daug paneliu, kurios yra grazios ir tikrai nekvailos Gerai

Viskas aisku labai fainai, tik manau nelabai supranti apie ka kalbu… http://www.mensa.org/workout.html , va kada busi sitos organizacijos narys ir as tave matysiu jos sarasuose tada ir kalbesim, kol kas ten lietuviu keli, ir as juos zinau.

Jei mokeciau anglu kalba kaip lietuviu, galeciau bandyti ten patekti…
Taciau kadangi su anglu kalba man gaunasi gana sunkiai…Nemastau angliskai… tai visos beveik testo dalys kurios susijusios su kalbos suvokimu man sunkiai iveikiamos ne del intelekto trukumo (kurio is nesigiriu daug turintis( nors ka cia gali zinoti)), o del kalbos nemokejimo…(tai yra del nesimokymo mokykloje )Šypsena o siaip kitos testo dalys lengvos Šypsena bent jau to pradinio kur 30 klausimu…

Sveikas. Dekui, kad bent jau paziurejai ir savo nuomone pasakiai apie klausimus, maniau, kad ignoruosi… o del anglu kalbos sutinku, tai turi ne maza itaka, ypac kai laikas fiksuotas. Iki.

Labai siaip idomus saitas tas kur parasiai… Ir atsirado tikslas del kurio reiketu patobulinti anglu kalbos zinias…Šypsena kai istosiu i ta kluba Šypsena tikrai pranesiu Šypsena

nu ir man reikia pabandyt cia pakliut Liežuvis ir vaikinams nosis nusluostyt Liežuvis

man dabar kaip tik sloga jei laikus spesi atlekti, tai ir nosi sluostyti galesi…Šypsena

tai toks protingas, o nosies pats nusisluostyt negali??? Cha cha Liežuvis

Perfrazuojant KAMIU ash esu per daug protingas, kad pats sau nosi sluostyciau Šypsena)

o mano perfrazavimu, per daug kvailas, kad atsakytum kito zodziais Liežuvis

Hmm greiciausiai Cha cha SIaip kas nezinojot ash durniausias zmogus pasaultje Šypsena cia tarp kitko Šypsena

Imanoma zmogau, imanoma… tik kad vat ji butu tavo, cia jau sunkus atvejis… Ir neieskok - pati ateis, tik sugebek taip padryti, kad liktumet kartuŠypsena

Siaip ir neieskau aktyviai Šypsena tiesiog idomu kur jos slepiasi Liežuvis Jei nepastebejai nesireklamuoju ir nekvieciu ikyriai susitikti …Šypsena

Vaikai vaikai vanagai… kurgi jūsų pinigai?Cha cha

JuokiasiJuokiasiJuokiasi