Į kokias 3 šalis labiausiai norėtumėte nukeliauti?

Jau buvau: - Pietu Afrikos Respublikoj - Italijoj - Egipte Dabar labai noriu i: - Brazilija - Seisheliu salas - Italija Šypsena

as tai noriu visa pasauli ismaisyti Cha cha nes nera man isskirtines saleles visas noriu pamatyt ir pazint Girtas

Žvaigždė Ibiza Žvaigždė Kuba Žvaigždė Argentinos miesta

1. tibetas 2. nepalas 3. indija ziauriai vylioja man tos salys savo kita kultura ir kitokiu mastymu Šypsena
  1. Kinija! 2. Kinija!! 3. KINIJA!!! Cha chaNors jeigu tos 3 salys turi buti skirtingos, tuomet… 1. Kinija 2. Tailandas 3. Singapuras

Dabar noriu tik Azerbaidzana Myliu Myliu Myliu

egipta, nesvarbu man siukslynai, noriu piramides pamatyt, paskui dar i paryziu, irgi nesvarbu, kad ten siuksliu daug ir visi nusivilia eifeliu, noriu paziuret kaip prancuzai gyvena Šypsena ir dar noreciau nuvykt i estija, nes tai mano antra tevyne ir as joj niekada nebuvau Šypsena

noriu i 1) Meksika 2) Peru) 3) Nepala jau buvau: Venesuela, Kroatija, Austrija(Salzburg), Ispanija(Barselona),Italija(Milanas). Buvau gal dar kazkur, tik neprisimenu, a tiesa, Slovakijos Tatrai. Gyvenu Suomijoje.

1. Brazilija 2. Kinija 3. PAR [europa nera tiek paslaptinga;]]

saltmete, kaip tau barselona? patiko?

1.Rusija (giluma: sibiras, tunguska, kamciatka ir t.t.) 2.Tibetas 3.Japonija

Labai patiko Gerai. Dar buvau kaip tik tokiu paciu graziausiu oru-geguzes pradzioje, kai ten dar ne per karsta buvo. Pasizadejau sau, kad tikrai dar ne karta ten sugrisiu. Mirkt

1. Japonija 2. Norvegija 3. Zimbabve
  1. Peru 2. Nepalas 3. PAR Angelas Mirkt Angelas
  1. JAV Girtas Girtas2. Gal kokios saulėtos salos… Girtas Pavadinimų nekonkretinsiu 3. Černobilio zona Cha cha

Na jai taip paklausei… Kenija Tailandas Australija Egiptas Graikija - buvau bet norisi dar Cha chaItalija - irgi buvau, bet… Ispanija - varysiu sia vasara MirktPrancuzija - labai noreciau pamatyt… o bl… visai ne trys gavosi… bet pirmos trys sunkiau pasiekiamos, kitos realesnes Mirkt

Norvegija, Švedija, Suomija… Lankiausi pirmojoj.

Laiausiai tai noreciau i Kuba (svajone), Indija ir Tailanda Siaip tai 3 ziauriai sunku isskirti nes ziauriai noriu visur

libana Mirkt alzira Mirkt nambija Mirkt

Labai noriu i 1)Italija, 2)Shkotija, 3)Naujaja Zelandija