Jau buvau: - Pietu Afrikos Respublikoj - Italijoj - Egipte Dabar labai noriu i: - Brazilija - Seisheliu salas - Italija
as tai noriu visa pasauli ismaisyti nes nera man isskirtines saleles visas noriu pamatyt ir pazint
Ibiza Kuba Argentinos miesta
- tibetas 2. nepalas 3. indija ziauriai vylioja man tos salys savo kita kultura ir kitokiu mastymu
- Kinija! 2. Kinija!! 3. KINIJA!!! Nors jeigu tos 3 salys turi buti skirtingos, tuomet… 1. Kinija 2. Tailandas 3. Singapuras
Dabar noriu tik Azerbaidzana
egipta, nesvarbu man siukslynai, noriu piramides pamatyt, paskui dar i paryziu, irgi nesvarbu, kad ten siuksliu daug ir visi nusivilia eifeliu, noriu paziuret kaip prancuzai gyvena ir dar noreciau nuvykt i estija, nes tai mano antra tevyne ir as joj niekada nebuvau
noriu i 1) Meksika 2) Peru) 3) Nepala jau buvau: Venesuela, Kroatija, Austrija(Salzburg), Ispanija(Barselona),Italija(Milanas). Buvau gal dar kazkur, tik neprisimenu, a tiesa, Slovakijos Tatrai. Gyvenu Suomijoje.
- Brazilija 2. Kinija 3. PAR [europa nera tiek paslaptinga;]]
saltmete, kaip tau barselona? patiko?
1.Rusija (giluma: sibiras, tunguska, kamciatka ir t.t.) 2.Tibetas 3.Japonija
Labai patiko . Dar buvau kaip tik tokiu paciu graziausiu oru-geguzes pradzioje, kai ten dar ne per karsta buvo. Pasizadejau sau, kad tikrai dar ne karta ten sugrisiu.
- Japonija 2. Norvegija 3. Zimbabve
- Peru 2. Nepalas 3. PAR
- JAV 2. Gal kokios saulėtos salos… Pavadinimų nekonkretinsiu 3. Černobilio zona
Na jai taip paklausei… Kenija Tailandas Australija Egiptas Graikija - buvau bet norisi dar Italija - irgi buvau, bet… Ispanija - varysiu sia vasara Prancuzija - labai noreciau pamatyt… o bl… visai ne trys gavosi… bet pirmos trys sunkiau pasiekiamos, kitos realesnes
Norvegija, Švedija, Suomija… Lankiausi pirmojoj.
Laiausiai tai noreciau i Kuba (svajone), Indija ir Tailanda Siaip tai 3 ziauriai sunku isskirti nes ziauriai noriu visur
libana alzira nambija
Labai noriu i 1)Italija, 2)Shkotija, 3)Naujaja Zelandija