- Portugalija 2. Tailandas 3. Brazilija (ten ir pasilikti )
TOP3! 1.malaizija 2.havajai 3.norvegija(kokius 2 men. )pazvejot fiorde.Patikekit labai smagu
norechiau nukeliawt i Japonija,Australija ir Meksika
…nzn triju…noreciau i JAV Floridos valstija!!!..
visu pirma i pietu Amerika uzklyst, po to galima butu ir su azijieciu kultura susipazint(Tailandas,Indija ir t.t).
visu pirma i pietu Amerika uzklyst, po to galima butu ir su azijieciu kultura susipazint(Tailandas,Indija ir t.t).
1- Japonija, 2- Kinija ir Tibeta, 3- N.Zelandija
Norai rimti trys …ir daugiau … 1. India 2. Australija 3. Brazilija o toliau tai…blyn…norėčiau kelionės aplink pasaulį
Graikija Prancūzija Italija Ir viena extra šalis: Japonija.
- Portugalija. 2. Naujoji Zelandija. 3. Prancuzija. Bet tikrai yra daugiau saliu,i kurias labai labai labai noreciau nuvykti…
Kitos salys mane labai traukia bet daugiau Rytu civilizacijos… Visai fainiai butu pabuti Svedijoje,Afrikoje,Indonezijoje tos salytes su individualia flora ir fauna… Visos salys man yra idomios visos traukia… Nesvarbu kokioj atsidursi,kad tik ne Lietuvoj…
1.Norvegija 2.Italija 2.Graikija
Graikija, JAV, Australija
Aš tai labiausiai norėčiau nuvykti į: 1.JAV 2.Nu nežinau net kai parašyt pavadinimą , nu vieną iš kokių egzotiškų salų/šalių prie jūros su palmėm… 3.Hmm , gal Vokietiją…
Italija, Graikija, Australija, Egiptas, Turkija siek tiek daugiau nei 3…
- Prancuzija 2. Italija 3. Ispanija
Et, kiek aš visur nuvažiuot noriu… Pirmosios trys : Ispanija, Norvegija, Egiptas ( ir ten man visai nereikia kokių nors ekskursijų ar turistų pramintų kelių , vat kad man duotų progą mėnesį kiekvienoj šaly praleist - viska išknisčiau ) Taipogi Rytai (Kinija, Indija, Vietnamas), Sibiras, kalnai… (Andai, Kordiljerai… )… Ai, kad aš labai neišranki, ir kad baisių patogumų nereik. Svarbu važiuojam
As noreciau: Anglija, Meksika, Ispanija…
- Italija 2. Egiptas 3. Tailandas
siuo metu tai labai i austrija, nes ten mano geriausia drauge, o siaip: 1)afrikos respublika 2)austrija 3)ir egipta