Į kokias 3 šalis labiausiai norėtumėte nukeliauti?
Naujoji Zelandija
Australija
JAV
Tailandas,Japonija,Australija
australija australija australija
1.Čečėnija 2.Šiaurės Korėja 3.Antarktida 4.Mėnulis, Marsas arba kažkas panašaus
noreciau ten nuvykti, ne del miestu ispudingumo, bet del ten gyveneciu man artimu zmogu: - Sveicarija [Thunas/Ciurichas] - Estija [Tartu] - Rusija [Sankt Peterburgas] o apsilankymas kitose salyse,manau,visada sveikintinas, jei pries tai esi susipazines bent su 50% savos salies
1.Australija 2.Meksika 3.Brazilija
Labas ydomi tema, shiaip… Atsakysiu ish inercijos: 0. Brunejus. 1. Shveicarija. 2. Suomija. 3. Japonija. 4. Meksika. 5. Kanada.
Realus variantas: Graikija Portugalija Norvegija Idealus varinatas: Kanada (pietvakariai) JAV (vakarine dalis) Graikija
bet kur kur dar nebuvau idealus variantaI: Islandija + Grenlandija (artimiausiuose planuose) Namibija Naujoji Zelandija
Meksika Nepalas Jamaika ir dar daaaauuuuuug kitu
Japonija Australija Egiptas Buvau Prancuzijoje, vengrijoje
- Anglija 2. JAV (New York) 3. Jamaika
1.Baskija 2.N. Zelandija 3.Japonija
Noreciau i 1.Amerika,tiksliau,kalifornija,holivuda pamatyt 2.Jungtinius arabu emyratus-pakabinti koki turtinga seicha,ji apgauti ir pabegti 3.I sibiro girias,nes girdejau,kad ten slepiasi pats Osama bin Ladenas vat,visos keliones su tikslu!
1.Islandija-kuo toleliau nuo kitu. 2.Sibiras- saltos ziemos pamatyti. 3.Kanada-prerijose pabuvoti. Buvau,Norvegijoje,Svedijoje ir Lenkijoje…
1.Tailandas 2.Meksika 3. dar pasileiku vietą apsispręsti(;
* Rusija * Graikija * Kroatija ( nors jau buvau ten, norėčiau dar kartą apsilankyti )
…o Rusijos kazkokie miesta…ar tiesiog visa Rusija isvazneti… …
Australija, Japonija, JAV