Į kokias 3 šalis labiausiai norėtumėte nukeliauti?

Į kokias 3 šalis labiausiai norėtumėte nukeliauti?

Naujoji Zelandija
Australija
JAV

Tailandas,Japonija,AustralijaValio

australija australija australija

1.Čečėnija 2.Šiaurės Korėja 3.Antarktida 4.Mėnulis, Marsas arba kažkas panašaus Nekaltas

noreciau ten nuvykti, ne del miestu ispudingumo, bet del ten gyveneciu man artimu zmogu: - Sveicarija [Thunas/Ciurichas] - Estija [Tartu] - Rusija [Sankt Peterburgas] o apsilankymas kitose salyse,manau,visada sveikintinas, jei pries tai esi susipazines bent su 50% savos salies Taip Gerai

1.Australija 2.Meksika 3.Brazilija Liežuvis

Labas ydomi tema, shiaip… Laimingas Atsakysiu ish inercijos: 0. Brunejus. 1. Shveicarija. 2. Suomija. 3. Japonija. 4. Meksika. 5. Kanada. Drovus

Realus variantas: Graikija Portugalija Norvegija Idealus varinatas: Kanada (pietvakariai) JAV (vakarine dalis) Graikija

bet kur kur dar nebuvau Šypsenaidealus variantaI: Islandija + Grenlandija (artimiausiuose planuose) Namibija Naujoji Zelandija

Meksika Nepalas Jamaika ir dar daaaauuuuuug kitu Girtas Girtas Girtas

Japonija Australija Egiptas Buvau Prancuzijoje, vengrijoje

1. Anglija 2. JAV (New York) 3. Jamaika

1.Baskija 2.N. Zelandija 3.Japonija

Noreciau i 1.Amerika,tiksliau,kalifornija,holivuda pamatyt Šypsena2.Jungtinius arabu emyratus-pakabinti koki turtinga seicha,ji apgauti ir pabegti Šypsena3.I sibiro girias,nes girdejau,kad ten slepiasi pats Osama bin Ladenas Šypsenavat,visos keliones su tikslu! Cha cha

1.Islandija-kuo toleliau nuo kitu. 2.Sibiras- saltos ziemos pamatyti. Šypsena3.Kanada-prerijose pabuvoti. ŠypsenaBuvau,Norvegijoje,Svedijoje ir Lenkijoje… Šypsena

1.Tailandas 2.Meksika 3. dar pasileiku vietą apsispręsti(;

* Rusija * Graikija * Kroatija ( nors jau buvau ten, norėčiau dar kartą apsilankyti Šypsena )

…o Rusijos kazkokie miesta…ar tiesiog visa Rusija isvazneti… ???

Australija, Japonija, JAV Tūsas