Į AŽ.

Dar reikia gebėjimo tuos langiukus pamatyti, neužsiciklinti…

kad vaikams išėjus atsidarytų nauji langiukai, manau, reikia dabar dėti kažkokius pagrindus Nekaltas Turėti hobį (kad ir dainuoti, šokti ant stalų), draugų, pažįstamų, užsiėmimo…

fėja, aš bėgioju pagal couch to 5K programą, ten intervalinės treniruotės, kurių tikslas - išbėgti 5 km, arba pusvalandį non stop. O paskui žiūrėsiu Nekaltas

Dabartiniu momentu tai Vln daug visokiu renginiu vyksta/ dar kuri laika vyks. Bet rugpj tai nzn.Ne

Labas rytasŠypsena

prabėgom Gėlė, aš tai kaip nedaug susidūrusi su protokolais ir jei tiesiog susitikimas vidutiniškai oficialus, aučiausi tokias basutes ir atrodo, kad dera - jei kojos būtų gražiai rustelėjusios (o ne balkšvos ir su mėlynem, kaip maniškės dabar - todėl ir nepradedu sezono sijonų, ant plikų kojų dėvimų Klasta)

o ko tau netinka?
imi ir važiuoji su dviem…
vaikais
Paprastai pristatoma vaikui lova.
tik šiuo atveju gal tau ant jos teks miegotCha cha
Mirkt

Nu, i ko cia zvyngaut, aa? pavelavo zmogas… is vip sustikimo Skaitau Ir ka? Nekaltas
Ale durnas buvau, kad tiek metu vargau… ‘seimoj’ Kietas

Labos,

Skaitant apie kvepalus kilo ideja - http://minervos.wordpress.com/ Paskaityti tai ne tas pats, kas pajusti kvapa, bet gal minciu kokiu kils. Smagiai skaitosi.

Del dvieju netikiu Ne. Cia su vienu kartais susikalbeti neina, tai kaip butu jei su abiem Apakęs Man butu per daug Apakęs Ne Cha cha

Noriu pasidžiaugt, grįžau iš nuostabaus renginio Tūsas Net mačiau tikrą princą su princese, gražūs labai Girtas o šiaip esu visiškoj euforijoj - atrodė, viskas taip skandinaviškai minimalistiška, pradedant organizavimu, pietumis/lunch’ais, o galiausiai pats renginys, ir bac - vienoj kompanijoj wi fi, bluetooth, vaistų nuo hepatito B, Geox batų vidinės dangos, net Rubiko kubo išradėjai! Plius nuostabus, nuostabus šou, nu viršūnė, žinokit. Kopenhaga rulez Girtas

Vakare su kolegom ispanais, graikais ir portugalais Cha cha varom bastytis Tūsas

Nagi nagi, kas čia per horoskopas?

Kad aš retai kada turiu kvepalų, tai nenuostabu. Aš ir skalbiklius naudoju bekvapius, ir muilą specialų, ir t.t. ir t.t. Ir išvis man nuo kitų žmonių kvepalų dažnai nebais gerai.

Bet būna gerų kvapų.

aj nuo "Angel" kvepalų gal numirčiau.

nu nezinau lieku prie guccy by gucci, jokie kvepalai man ju nenumuse. Tik jie tokie labiau zieminiai, tai nezinau ar pirkti. Dar nuziurejau Gucci parfum 2 kurie tokie gaivesni vasariniai, bet turi kazkoki priesknini skoni, kuris man patinka labai, bet siap labiau patinka gucci by gucci. Turiu dar 4 kvepalus is Fragonal, kai jie eis i pabaiga vel uzsisakysiu is ten kokius 4 maziausiai. Nekaltas Bet kol kas tai per anskti, ir as juos jau zinau, neidomu Klasta Va norisi ir ka nors isirinkti ir is cia nauja. Bet Guccy by guccy, tikrai verti demesio, gal reik nusipirkti vis tiek, neprapuls jie pas mane, sunaudosiu be abejones. As tai is vis esu neormali, kartais purkiuosi dvejus kvepalus, nu pvz. Guccy by guccy ir kokiu kitu. Nes man visa laika ko nor truksta, buna arba per lengva arba per stipru, reik neutralizuoti. Nu cia kaip su maistu, jei per rugstu, reik saldumo ir t.t. Cha cha Taip pat prie spalvu reik kvepalus derinti, jums taip nera.Nekaltas
Prie nuotaikos, prie progos, na zodziu man reik LABAI DAUG kvepalu.

ar dar reikia?

p.s. reikia nereikia bet jau išsiunčiau Cha cha

Flirtas Juokiasi

aš turiu "Emotion".

Tai aiškiai

O mano Roombutis kažkos nervuotas paskutiniu metu Liūdnas, nešiu musiau į garantinį, kad jie su juo pasikalbėtų. Tai pagalvojau, kad ai, vis tiek patogiau būt šalia namų pirkus.

Visada tave mylėjau Myliu

bobulencija - dėl gerų moterų sutinku - aplink mane bet kokios amžiaus kategorijos laisvų yra Mirkt
O dėl grožio - kadangi aš nenaudoju dekoratyvinės kosmetikos - tik veido kremus, tai apie maliavones negaliu nieko kompetetingo pasakyti. Na bet man gera šukuosena labai pakelia nuotaiką, o gražus rūbas, su kuriuo gerai jaučiuosi irgi Gerai - ir aišku dar komplimentų jūra. O jei išlipi ne ta koja iš lovos, tai aišku, kad nekas Liežuvis O man gražu kaip elagantiškai gula tinkamai parinktas rūbas ir miškinių aš nelabai mėgstu, nes žinau ką reiškia barzdotą apžėlusį meškiną įkalbėti nueiti pas kirpėją - bet kokia jam netinka Cha cha O vyras gražu ir su džinsais bei marškinėliais - juk jie kaip suaugę vaikai ir gražūs atrodo sąlyginai trumpą laiką Cha cha Užtenka vieno prisėdimo pavalgyti Cha cha

emar, taip, birzeli. tik ar tau atsiimti bus patogu, mano sesuo namu seimininke, tektu iki jos pavaziuoti, netoli Garliavos baznycios.

nupirkau dukrai nauja puosnia suknele, jai tikrai reikia dazniau, nei man, ankstesnes beveik isaugusi. is nezto, sluoksniuota, su ‘frills’ Girtas