man tai gaila italu, mes pas italus picerijoje vakarieniavom, kur nera televizoriaus sveciams, tik biure, tai klausiu padavejo, kas laimi, nes taip tylu, zmoniu nera…sako "NEZINAU, nes dirbu " …gavau siandien is portugalo roze , sake, man sunkvezimi dar atvez roziu. Prasiau, tik kad ne vienu kartu. Sake man suorganizuos sporto studijai kortele, apsimeciau kad nelabai domina , bet is tikruju tai labai domina, reiks priminti kita karta.
Ir maciau siandien kurda sokiu kursuose, koks grazus, toks ideges, blizganciais ataugusiais plaukais, tikrai gerai atrode Bet pagalvojau, kad dabar nenoreciau portugalo atsisakyti, jis man tiek visko prizadejes, jei nors puse ispildytu butu jau gerai.
Grįžau namo, nes po 11 val sekmadienį nebėr kur
Vargšai italai. O šiaip siurrealizmas toks. Baigės žaidimas, vedėjai miesto centre liuksemburgietiškai rėkia apie tai, kaip Ispanija laimėjo, dainuoja - ole ole ole ole, Spanien, Spanien Būtų italai laimėję, būtų irgi rėkę, tik Italien. Italų šiaip ir daugiau buvo, ir jų daugiau liuksemburgietiškai suprantančių.
Manęs vienas grynas liuksemburgietis šian klausė, ar aš irgi moku savo šalies himną (intonacija “juk nemoki”). Sakau jo, visi lietuviai moka Apšalęs buvo
smagu, kad atėjot
o mes dar pavakarieniavom ten visai neblogai, paplepėjom su kompanija, ir tada jau per tooookią gražią liūtį per visą Vilnių važiavau, kaip iš sapno vaizdas ir jausmas
ir irgi prie darbų dar sėdu
O as tau dekinga uz gera vakara
Taip siltai, ramiai, graziai
Grazus tas Vilnius toki grazu sekmadienio vakara…
Laikas baigti darbelius, ryt sunkoka diena laukia.
būsiu aš viena su trim univero komandomis Kordoboje, 07 14-20
pasibastymą po miestą nuplovė lietus Užtat mačiau prabėgom šeimyną
Šiandien nusipirkau suknelę. Negražią, bet labai patogią. Įtariu, kad ja ir užbaigsiu atostogų garderobo formavimo klausimą
Šiaip tai panašu, kad darbai nesibaigs iki pat išvykimo minutės. Bet galvoju, kad dar niekad neatostogavau taip ilgai…
Egle , perspėjo dėl viso pikto dėl vyro, kad paskui jiems netektų klausytis skandalo
Aš šiemet svarsčiau ar rugpjūtį važiuoti į Palangą ar Saremą. Bet pasirinkau Saremą, nes ten pigiau. Nors ir tai kainas pakėlė bemaž dvigubai nei pernai, tai net nežinau ar tikrai važiuosim Šiaip įdomiai taip gavosi, rezervavausi ne per sistemą, o parašiau laišką (nes per sistemą visi į mažą kambariuką netilptume), tai kai man atrašė pridėjo NB: jūsų vyras rezervavosi kambarį nuo tokios ir tokios dienos
A. Galvojau gal oro uoste susitiksim kai šeimyniškius ten nuvešiu
mano lakas su geliu, Loreal kažkoks, pirktas Kosmadoj, regis Gal ne idealiai nusilakavo, bet ior neblogai.
O važiuojam gi į Palangą, pirm,ą kartą gyvenime ten poilsiausim
Aš tik kojų. Tai išeinu su basutėm, nors pažiūrėjau, kad vakaro prognozė +7 laipsniai Nu bet ko dabar nepadarysi vardan nagų pademonstravimo, hehe
Nes lauke rodo, miesto aikštėj. Jie dabar ten dėl fūlės kai pakabino ekraną, tai rodo ką netingi ir kada netingi. Dieną filmus va rodyt pradėjo. Šian Žuviuką Nemo rodė
Tikrai, kad neturiu, ir is vis neturiu jokios perspektyvos pries akis. As ir noreciau normalios seimos, bet kai nera, tai ka daryti.
Paskambino kurdas, valanda prakalbejom, aikinomes santykius…dabar tokia bloga nuotaika ne del to, kad viskas blogai, bet del to, kad jis nori viska vel gerai padaryti… bet man atrodo jau per velu… portugalo mesti irgi nebenoriu, o jie is tos serijos, kad arba vienas arba kitas, bet ne abu kartu Nu bandau save pateisinti, kad su kurdu nuo praeitu metu iki pavasario nesamones vyko…buvo genetinai laiko pasisiakinti tuos santykius…bet labai liudna, negaliu as jo taip paprastai is sirdies ismesti. Situo klausimu turiu tikrai problema. Tikrai noreciau kam nors pilnai visose srityse atsiduoti, o ne po truputeli gyvenimo dalintis, siuo klausimu man atrodo as tave suprantu, bet as jau netikiu kad dar taip galetu man nutikti.
Aš ryškaus namie nemoku. Paskutinį sykį dariausi gelinį lakavimą, tai labai patiko. Laikėsi 11 dienų, šiandien nusiėmiau.
gryda, o kur jūs išsiruošėt?
gryda ra:
lietuvis Bet ką jam, vargšui, dabar daryt, kad paėmė į žmonas liekną, o turi dabar storą
Džiaugtis Kad gerą žmoną turi.
Ai, nežinau.
Eisiu fūlės žiūrėt į miestą
ai, stora tai stora. ale pasidariau sau naminį pedikiūrą ir manikiūrą, nagus ryškiai nusilakavau
Es_wird_Herbst ra:
Tipo tavo vyras ne lietuvis.O šiaip bandžiau kokį milijoną kartų pakartoti, kad na sudėtinga, kai vienas 198x metais ėjo į lopšelį, o kitas išgyveno paauglystę. Bet šito momento niekas nepastebėjo, suprantama
lietuvis Bet ką jam, vargšui, dabar daryt, kad paėmė į žmonas liekną, o turi dabar storą
Tipo tavo vyras ne lietuvis.
O šiaip bandžiau kokį milijoną kartų pakartoti, kad na sudėtinga, kai vienas 198x metais ėjo į lopšelį, o kitas išgyveno paauglystę. Bet šito momento niekas nepastebėjo, suprantama
Labas. Tvankuma. Lagaminas sukrautas. Naktį skaudėjo gerklę, dieną praėjo, dabar vėl pradeda Ai, bet tai kaip nors, vistiek reiks važiuot.
Ryte atsikėlus pridariau virtinių su mėlynėm, visi valgė ir gyrė Nu skanu Ir kaip gali susilaikyt jų nevalgius? O man nereikėtų tokių patiekalų, nes esu žiauriai stora Lietuviai į mane tokią nežiūrėtų, nebent kokie arabai, jiems gi tinka apkūnios moterys Ai, ką aš čia pasitau, tiesiog prisiminiau, ką Jurga ir EWH apie vyrus ir seksus rašo
Neodime ra:
sveiki,
as kaip ir Rudeneja, dalyvauju … konkurse i Production Analyst pareigas. Reiketu uz kelis fabrikus atsakingai but irgi. Na ziuresim. Paaiskes menesio begyje. Labai norec gaut
Visa dushia linkiu gaut pareigas
Hehe, kur dalyvavau (dalyvauju vis dar) tame konkurse nerimtai (public administration), tai pirmą etapą išlaikiau, patekau į geriausius 20 procentų (skaičiuojant tik iš tų, kas apskritai išlaikė; smulkiau neskirsto, tai tikslios procentilės nežinau). Bet kaip rašo, tai dar negarantuoja patekimo į kt etapą. Nu aš tikiu, kad negarantuoja, nes į kt etapą ima tik 2,5-3 kartus daugiau žmonių nei būna galutiniam laimėtojų sąraše, o iš viso dalyvavo apie 12 000 (nes iš visos ES), dabar nulūžęs puslapis , neina tiksliai pažiūrėt skaičiaus
Įdomu, kiek išlaikė/neišlaikė išvis, tada būtų aiškiau, kas per skaičius yra tie 20 proc. Aš nesu dugne tų 20 proc, nes top 20 proc dugnas 64, mano 69,5 (iš 80, tai skirtumas reikšmingas)
Vis prisigalvoju veiklų, kurios nieko neduoda. Nes nu įsivaizduokit, pakviestų mane į tą kt etapą ir sakytų ok, rašyk esė iš viešojo administravimo Bet kad smagiau, kai yra ką veikt, hehe. Ir jau patikėkit, kad aš eičiau tos esė rašyt Su džiaugsmu!
Nes nu žinot, tokie hobiai kaip mezgimas manęs neįtikina.
Oi, galėtų pakviest toliau pasilinkskmint. Nes norėjau iš tikro registruotis į EN vertėjų konkursą šią vasarą (nu kur rekomenduoja gimtakalbiams tik ), bet atšaukė dėl lėšų karpymo, neįvyks šiemet, tai jau beveik ir veikt nebuvo ką