Sveikos
gal kas Krokodilienos tel. Nr. turi?
Aciu
Sveikos
gal kas Krokodilienos tel. Nr. turi?
Aciu
Labi, įsiterpt pamėginsiu į rookio pasisakymą, kad gera motera surast sunku ir Siuzan kad pasipuosus motera geriau uz nepasipuosusia ir pasipuoses vyras geriau uz nepasipuosusi.
nesąmonės.
man tai jei žmogas gražus tai gražus i pasišiaušęs i su kasdieniais džinsais. tiek motera tiek diedas. netgi pasišiaušęs diedas dar gražiau už kokį tai suknistą pedantą kuris bijo kelnIAs pasiraitot ir į upę įbrist
o ir pati ant savęs žiūrau-kai pailsėjus ir laiminga tai ir be dažo patinku sau, o kai užsikuisus kokia nors tai tepi tepi, taisai taisai, vistiek šuds
o gerų moterų tai išviso apstu
jo, kindle mažas o čia birželį grįžta?
Pats fainiausias sakinys Aš irgi su tuo sutikčiau
as pernai ant Green Tea buvau pasinesusi, tai prisipirkau gal 3-4 rusiu, labiausiai dabar patinka Spiced Green Tea.
sutvarkiau namus, isskalbiau rubus, aprodziau namus galbut naujiems busimiems nuomininkams, jie man atnese deze geru saldainiu, apsirijau. pripirkau rubeliu dukrai ir duktereciai, mama su sese atvaziuos, idesiu.
o, emar , gal tau irgi is amazon siuntini idet per jas, jei nedidelis, 24d gris, Garliava, Marijampole atsiemimui. jos tik su rankiniais bagazais.
pixy, ką Biagiotti turi? Man Sotto Voce labai patiko. Ir Rome
Iš kvepalų turiu tik Angel
Svajoju apie suknelę:
http://svetlana-gotham.livejournal.com/17701.html
Ir išvis noriu gyventi lengvai.
O vietoj to eisiu į tae bo treniruotę Prisisvaigau apie kovos menus.
abejis kvepalus turiu bet man Elizabet Arden ‘Green tea’ ot tokie O va Carolina Herrera tai Man kažkada seniai seniai labai patiko šitie (nostalgija nuo mokyklos laikų, dabar net nežinau ar patiktų) o ir niekur jų neradau Lt. ir va dabar radau kad yra internete
http://compare.ebay.com/like/251045639295?_lwgsi=y<yp=AllFixedPriceI
temTypes&var=sbar
dar turiu Laura Biagiotti ir Flower by Kenzo
merihold iš Kanapių. Klausykit, o kas nors dar organizuotai į keliones važiuoja? Aš prieš agentūrų atsižadėjau, betgi vėl dvejonėse. O į Rodo salą verta važiuot? O į last minute kelionę? Jei kas netingi mintim pasidalyt…
Aga
Ir dar… ir dar… svarbu kvepalai, nes yra tokių esensijų, dėl kurių santykio su vyrišku kūnu galima (vadinasi laikykit mane )
Aiskiarege?
Ale jauki šukuosena ir graži suknutė prideda bonusu ieškant - nes juk kai gerai jautiesi, gerai ir atrodai
Manau jei vyras neprisižiūrėjęs jam tai nepadeda susirasti .
ale lengviau, nei gera… motera
Jooo, gerą siuvėją susirasti taip pat nelengva, kaip ir gerą kirpėją.
Vasara tai vasara, bet trasoj lietpaltis ir šalikas. Nu ok, skarelė.
Elizabet Arden ‘Green tea’, Carolina Herera ‘CH’ (berods) patinka. Mumi patinka ne salti, ale ir ne per saldus ir ne per astrus kvapai
fėja pasisekė dėl suknelės. faina
Jurga, mano kvepalai, nuo kurių apsvaigdavo visi BE išimties - nebegaminami. Jau gal dešimt metų (ženklas iš aukščiau, ne kitaip).
Dabar kurie mieli, tai visai gali kitai ir netikti. Na, tokie santūrūs, Guerlain L’Instant magic
tai del kvepalu nieks nieko neparaset(isskyrus vyriskus), einu as dabar iki pardes, siandien specialiai nesikvepinau, kad prispurksciau be proto tu vienu “roziniu” ir ziuresiu kaip jie mane veiks
a6 ir ieskojau linin4s sukneles… kainos nuo 150 iki daug… nieko bliambano, pagal figura netinka… nu tai ka… eilini karta mama nupirko lino, pasidare burda iskarpa ir turiu vasarine suknele pagal mano figura Mama tik si karta neapsieme uztrauktuko i sona isiuti, tai nunese i siuvykla… skambino pagirti, kad labai graziai isiuvo… tad buckis mamai ir dziaugiuosi nauja suknele