Į AŽ.

Ru, aišku. Maniškės mėgsta, tai galvojau gal kokių niuansų iš medicininės pusės yra ar dar kas…Aš tai mėgstu tyloj pabūtiGerai, bet žiemą pastoviai girdžiu - užsidedam kokį koncertą. Aišku, prie to jas pripratinom patys - kai dar neužmigdavo patys, o mes savaitgalį norėdavom pavakarot, leisdavau užmigti šalia, prie muzikos, o paskui nunešdavom į lovas.

Antraštėse - “Lietuva alsuos tropiniu karščiu”, o prognozėse apie +24 Nekaltas nors gal tropikai - padori šiluma+drėgmė Nekaltas

Aš truputį ne apie tai, bet tiek to.

Išdygo žolė, kurią vaikas anądien atnešė Gerai Reikės rytoj pat vaikui parodyt kol nenudžiūvo Juokiasi

Jeigu rimtai, tai man atrodo normalu bet kuriuo atveju. Nes žmogui gi svarbus jo laikytas gyvūnas. Mane tik tas klausimas apie prieš ir po iš vėžių išmušė Cha cha

Vyneta, aš ne aronija, bet mano vaikai labai nemėgsta garsios muzikos. Nežinau, kodėl. Ir mano įpročius jie pakeite, grotuvas namie 100 metų neveikia ir lyg ir nebereikia, nors viengungystės metais neįsivaizdavau gyvenimo be muzikinio fono, dažnai - garsaus. Dabar tik kai svečių būna, susizgrimbu, kad nėr net kaip muzikytės užleist.

A, štai kaip. Tai tada gal normalu.

Nesusiturėsiu nepaklaususi. O kodėl su vaikais negalima garsiai klausytis muzikos? Ta prasme, kad muzika vaikams nepatinka, ar dėl kokių kitokių priežasčių?Drovus

Rudenėja, na klausimas tai tikrai iš tokių…susižvengčiau jaučiu. Nors situacija ir liūdna. Bet man dažnai taip nutinka, kad juokas ima tada, kai neturėtų imtiCha cha

Apskritai ne taip jau mažai tų zanūdų yraŠypsena
Laba dienaLabas

Čia gyvai buvo ir šiaip visa kita normaliai, linksmai. Bet ten mes tokį draugelį jo sutikom, kuris sakė jam - gerai atrodai, tai papasakojo, kodėl neseniai nelabai gerai atrodė (savaitę ta katė buvo ligoninėj, operavo, etc, o tada užmigdė)

Tas draugelis tai kvakšt toks. Pasakė jam, kad su manim reikia vokiškai kalbėt. Tai džiugiai puola apkabint manęs ir sako - aš irgi vokietis. Traukiuos, sakau, nikakoj aš ne vokietė. Klausia - rusė? (akcentas minkštas mūsų) Atsako mano pašnekovas, kad ne, lietuvė. Tai apkabino vis tiek ir dar pabučiavo. Sakė - lietuvės žiauriai geros moterys Juokiasi Nu žodžiu, neišvengiau kontakto Cha cha

Cha cha sorry, dėl katės tikrai nejuokinga, bet vis tiek juokinga.
Man susidarė įspūdis, kad pašnekovų saituose kabo labai daug zanūdų, kuriems bele pasiguost. Tikrai dažni tokie atvejai - šunys, katės, buitinės problemos (ypač juokinga, kai ta buitis - už tūkstančių km), tetos vėžys ir pan. Gal jiems atrodo - va, išmėginsiu liūdna realybe, jei atlaikys, draugausim TaipCha cha

O, CordobaMyliu labai labai patiko. Ypac grindinys is akmenuku ir moske. Mes tai busim biski Madride, biski Barselonoj ir 15-28 d. Salamankoje.

Dar galvoju, kad man visada tokiais motyvų kuokštais dalykai krenta (kaip mano vaikas sako - puokštė iš kuokštų).
Nudvėsė kito pašnekovo katė. Pateko į avariją, etc, liūdna istorija. Bet linksmoji dalis tai sako, parodysiu katės foto. Browsina po iPhone, klausia - tau prieš avariją parodyt, ar po. Nu baisu labai ir žmogui rankos drebėjo iš to liūdesio, bet aš tai vos neprunkščiau vis tiek nuo to klausimo. Juk taip turi tik filmuose būti, nu tokie klausimai Cha cha Tai parodė ir prieš, ir po…
Vargšė katė, labai gaila iš tikro.

Labas rytas Kava
+12, bus +14
NekaltasNekaltasNekaltas
Pgl kitą šaltinį - bus +20. Gal reikia kitu remtis Juokiasi
Lietaus vieni pranašauja iš ryto, kiti popiet. Kadangi dabar nelyja, tai jaučiu bus popiet Cha cha Šiaip galėtų vakare nelyti, eičiau gal lauke filmo žiūrėt. Casablanca vakare bus (dieną Ratatouille)

Vakar vakaro fotkės iš miesto (ne asmeninės)
http://www.wort.lu/de/view/spanische-fiesta-auf-dem-knuedler-4ff0bd98e
4b0826e006e7300

aronija: kaip gaila, kad tik dabar pamaciau info feisbuke apie vakaryksti koncerta…buciau tikrai atvarius.

Kaip pasiilgau kazkokio jaukaus gyvo garso renginio, kur galima butu ateiti su vaikais Girtas

Labas rytas Kava

Šiandien labai malonu buvo važiuoti dviračiu. pirmas mano važiuotas rytas, kai nereikėjo jokių rankovių/kojinių… Šilta ir gaivu…

Išeinu sportuot. Belaukdama, kol kas į Buduarą u-suks, dar vieną ženklą išverčiau Gerai. Patinku pati sau.

Labas rytas + 20 Nekaltas OK, 19. ir lietus bus, bet vis tiek gerai.

nelabai susigaudau tuose ekipazuose, o tai vyras vaziuos i ta pati viesbuti tik kitu laiku ir su kitais vaikais Nekaltas