Į AŽ.

savaites reikalus sutvarkem per 2 dienas (iskaitant masinos remonta, kuris nebuvo planuotas ir brangokas), ir vietoj pirmadienio namo (Cha cha) vaziuojam sestadieni. Bet is artimuju dar nieko nematem. Liko atsvest berniukscio gimtadieni ir su naujom dovanom vaziuoti ilsetis Šypsena

Tai aš t ir bandau pasakyti, kad užpuolimams filmas - tik dingstis. Nekaltas

Gavau darbo pasiūlymą, ryt einu šnektelt. Ne tai, kad eisiu, nes tikrai bus mažiau Pinigai, bet šiaip įdomu, ko gi čia VT pasivaiko manęs laiks nuo laiko Cha cha teikia vilčių, kad kvalifikacija bus reikalinga ir kokius 5 metus vėliau, kai labiau norėsis darbinės ramybės.

Baikit jūs juokus apie tuos filmus. Atseit ėmė ir “pastatė” (ten gi mokyklinis lygis Cha cha) Emar iš dalies teisi - visi karai susiję su pinigais, kažkam pasidarė neramu, kad toj arabiškoj pasaulio daly pernelyg ramu (išskyrus Siriją) Laimingas ir visai gali būt, kad amerikonai čia ne prie ko. Ieškokite ginklų ir žaliavų tiekėjų arabams anapus tokio filmo.

UPD Beje, pilna sofistikuotų, talentingų filmų, knygų, kuriose kritikuojamas islamas, bet tokių vajų po jų nebūna. Šitas mėgėjiškas filmukas yra skirtas labai riboto suopročio žmoneliams, nu ala mūsiškiams, kurie kaimuose vieni kitus skerdžia, tik pas arabus. Ten dėsningai būna ramu ir dėsningai - pjautynės. Tik distancinio valdymo pulteliu kažkas nepasidalija Laimingas

Bendras stalas (bent teoriškai) skamba gerai.

Aš žinau, kad nedera abejot 09 11 versiją, bet negali uždraust sau GALVOT. Antra vertus, smurto proveržiams nereikia dingsties. Tikriau, priežasties. Kažkokioj gudrioj knygoj skaičiau, kad tai vienas smurtautojų trickų - priversti aukas galvoti, ką jos padarė ne taip.

gryda, filmas kurtas tik tam, kad pasiimtų pinigus Mirkt Nes berods ir milijonus kainavo? O pastatymas prastas Klasta
Gal ir ne, bet kažkaip pamenu, kad pagal prastumą man pasirodė neįtikėtinai didelė suma.

Pixy, sutikau sesę, ir pasiklausiau apie tavo situaciją. Ji man pasakė tai:

Iš mokytojos vagia tas vaikas, kurį ji labiausiai aprėkė, arba labiausiai ignoruoja.

Dėl sausainių: vaikai turi būti mokomi dalintis. Bendras stalas, prie kurio valgo visi, ir tie, kurie kažką atsinešė, ir tie, kurie neatsinešė nieko.

Tėvai kištis neturi Drovus

Na, ji man šiais klausimais autoritetas DrovusNekaltas

pixy Apkabinimas, žinau apie vaistus - kad ne iš karto suveikia, užtat ir esant stipriai alerginei reakcijai rekomenduoja leidžiamus. O tavegyl mums yra mažesnis siaubas, negu kiti, tie stipresni, nuo kurių ir kasa atsisako, ir kepenys ir pan. Kai teko susidurti su stipria alergija, tai ir įvertini tuos vaistus pagal jų tiesioginį ir šalutinį poveikį. Bet ai, geriau nebūtų jokios alergijos. Bet va, kartais nepasirinksi Mirkt Nu tikėkimės, mažylei po truputuką praeis. Mirkt

Na, kiek pamenu Lyga, tai tikrai stambus zviazdai… nilabai NeDrovus
Cha cha

Namie PavargęsUfff

Meri, fas Cha chaGerai

Tiesa, su naktiniais griuciais tai zvingavau Juokiasi

Matematikai porina, kad su kasiu visk ok - skaiciuot Kemzura moka Mirkt Ziuresma Šypsena

Priviet iz baku, prijiexat nimagu Taurė

Lyga, su praejusiu Gėlė O tavo brangusis Tavy neuz…spaudzia? DrovusCha cha

pajūry jau kelintą naktį pila lietus,
o dienomTūsas
šiąnakt su žaibais/griausmaisBaisus

ar galit emar tel. parašyt į až?
ryt galėč ją pasitktNekaltas

Aronija, kur tas “Labas” parkas? t.y., internete radau, bet adresas nieko nesako Drovus

aš irgi, aš irgi… Šypsena labai noriu, vasaros ir ramybės - toks geras buvo savaitgalis nuo pat penktadienio Girtas Penktad ryte buvo “Labas” parke Antakalnyje - vaikai svaigo jau seniai. Ten ir gyventų… Šypsena beje, paprastom dienom nedideliems vaikams (berods iki 140 ūgio) 18 lt už pusantros valandos, tai džiaugsmo ir mankštos prasme tikrai atsiperka Gerai

Ir aš noriu savaitgalio. Dar ir nesijaučiu darbe - vis dar miške su neaprėpiamais mėlynių plotais Apakęs Žemuogių kukliai radom. Uogavom po elektros linija - labai patogu vaikams, siuva pirmyn atgal, nepaklysta Cha cha kitaip nuobodu būtų.

Viskas aišku. Pas mus kai kalbėjimas - tai kalbėjimas, kai muzika - tai šokiaiCha cha

Dar tik pirmadienis, ir jau taip laukiu savaitgalio…Pailsėjau, smagiai laiką praleidau, ir darbų begalę pasidariau, kuriuos planavau, prisimaudžiau bile kiek, ir vis tiek negana. Vyras kažkurią dieną sako - Tu gi norėtum dirbti pusę dienos? Sakau, jeigu kažką planuoji, tai įtrauk punktą, kad aš sutinku nedirbti išvisCha cha

taigis važiavau namo persirengti per pietų pertrauką, nes apsirengiau kaip +29iems - su sijonuku ir basutėmis - ir sušalau Apakęs

O dabar žiū ir atšilo Klasta

nuu ir garso nesinori užvaryti vaikiškoms ausims tokio, koks mums patinka, ir muzikos pomėgiai skirtingi, ir paprasčiausiai kai esam su vaikais kartu namie, tai vyksta nuolatinis kalbėjimasis - per garsą negirdėtume vieni kitų Ne

labadien Kava

Maniškiai kartais irgi užmigdavo “šalia vakarėlio”, bet paskui labai jau priekaištaudavo Cha cha tai išgyvendinau šitą praktiką. Paaugs - priminsiu KlastaCha cha

O šiaip jie nuo mažens pvz nelabai kiną mėgo - dėl garso Nekaltas ir jei siūlydavau spektaklius/koncertus, pirmas klausimas - ar bus labai garsiai. Dabar keičiasi, kurgi ne - mokykloj tai juk ne tyloj būna… bet labai vertina tylą.