va man sitas klausimas pirmiausia iskilo, nuomoniu gali buti ivairiu, bet jeigu viena ar kita partija kandidatuoja suprantu, kad reiktu tai priimti kaip solidu reikala.
Tikrai? Varge, varge, kokie mes… atitrūkę nuo realybės. T.y., eini kasdien ir pasibučiuoji su vienu kitu Pasakyt - “nėra žemesnis” - viena. O tu parodyk.
Teisinius niuansus pasakok, įdomu. Neišmanau apie tai nieko, paskaityt gerai.
O kad koncervu ir ponios valdoma prokuratura nesugebejo uzbaigti Upaskio bylos apkaltinuoju nuosprendziu per keturis metus, tai daug ka pasako pirmiausia ne apie elektorata, o apie pacius saunuolius konservus
Ru, man girtuoklis nera zemesnis zmogus uz mane. Ty man nelabai svarbu, kad tu mane priskiri elitui ar nepriskiri, bet man tiesiog nera zmones su silpnybemis blogesni. Ir taip, mano pozicija, kad zmogus nepalankiose salygose gali tapti silpnas ir blogas, bet del to jis negali buti smerkiamas ir/ar teisiamas, moralizuojamas ar pan. Zmogus turi teise buti silpnas ar neismanelis, o jeigu man tai nepatinka - as pati ir turiu ta keisti.
Beje, Paksui kandidatuoti leido ne bet kas, o Europos Teisingumo Teismas. Gal visgi yra tame racionalumo?
Galu gale demokratija yra tai, kas yra - turi tokia valdzia, kokiso yra verta dauguma
Kontekste tai nedaug. Bet aš tai sprendžiu - a) pagal savo piniginę; b)pagal ankstesnes to paties kaboko kainas.
Dzin man tos priežastys, kodėl (ne)brangu - neisiu ir tiek daugiau.
Musu irgi stollar, tik galingumo nepamenu. Tik tiek, kad pradzioje spaude sausai, paskui tirsciai dregnejo ir dabar jau negaleciau pasakyti, kad labai sausai spaudzia. Tiek, kad patogu (ismeta tirscius).
Btw, gal kam reiketu sportiniu slidziu? Na, kas dar turit fantazijose, kad namie mintumet? Teoriskai ideja buvo grazi, praktiskai - nenaudojam.
O gal apie drabužius pašnekam?
Nes aš net nežinau, ar VAE reikia. O ekspertai tai žinai. Kas moka, to ir ekspertai.
Nin
Perspektyva is menedzmento puses tai ne kokia - galetu gi informuot, o zmones juk ore pagauna informacija, paskui savaip interpretuoja.
Mano matyt ne toks blenderis. Talpa maža, smulkinu tikrai daugiau, ypač jei su pomidorais. O jei kitam puode - lieka gabalų ir, žinoma, taškosi
Labas rytas,
rūkas tai tikrai įspūdingas, užmiestyje važiuoti tai kaip…su vidutiniu girtumu tikriausiai, nors nebandžius, negaliu ir lyginti gi
Anksti vežiau vyrą, išlėkė į komandiruotę, tai grįždama jaučiausi kaip kokiam animaciniam filme - rūkas, zuikiai palei kelią šokinėja, lapės lanksto.
Puikiai miegojau tik iki 1, paskui vis prasibudinėjau ir nėjo užmigti, man nebūdinga. Gerai, kad greit savaitgalis, labai laukiu.
Aš nieko neišmanau apie tai, kokiom temom su vaikais kalbėtis, o kokiom - ne. Bet kalbuosi labai įvairiom. Ir jeigu man sunku, man visai normalu tai pasakyti savo vaikams, galite tai vadinti paguodos ieškojimu, bet aš nenoriu, kad vaikai susidarytų klaidingą įspūdį, kad visada viskas labai gerai ir kitaip nebūna. Na kad mama niekada nepavargsta, jai nebūna liūdna, silpna, tingisi kažką daryti. Tai juk pakankamai normalios emocijos, antraip jos galvos, kad irgi visada turi būti linksmos, ir jeigu kas nesiseks, gėda bus man prisipažinti, apsimetinės ir pan. O aš nenoriu, kad joms gėda būtų pasisakyti, kaip jos jaučiasi, jeigu jaučiasi "nukrypusios" nuo tos normos ar ribos, kuri namuose priimtina. Noriu, kad jaustųsi natūraliai. Gal nelabai moku paaiškinti, ką turiu omenyje, bet aš galvoju, kad visa tai veikia - kai joms negerai, aš rūpinuosi, kai man negerai - manimi irgi pasirūpinama. Ne kartą buvo, kad dar visai mažutės, bet matydamos, kad sirguliuoju ar blogai jaučiuosi, palikdavo mane kur nors gulinėti, išeidavo žaisti kitur, užklodavo ir netrukdydavo. Čia žinoma ne apie tai, bet iš panašios serijos.
Gerai skamba. Kai buvau mokinė, norėjau savo spintelės ir suolo sau vienai
Informacijai, tai mano vaikas mokyklinę spintelę nuomojasi. Yra nuomos mokestis (mažas) ir užstatas (irgi mažas). Už raktus, manyčiau.
Eikit jūs, eikit, taigi nupirktų vaikai bilietus
Žiūrint kur gyventų… Jei gera jungtis, galima ir labai dažnai
Čia tas pats. Pratybos plius anglų k. knygos kainavo apie 150lt, jei ne daugiau. O dar maniškis pametė gamtos knygą, kuri kainuoja 45lt , na bet čia jau kita istorija, ne mokyklos problema
O dėl spintelių, tai kaip žiemą? pvz. mano vaiko mokykloje tokio dalyko kaip rūbinė nėra. Savo klasės jie taip pat neturi. Vadinasi, jei neturi spintelės, tai visus lauko rūbus su savimi visą dieną po mokyklą ir nešiojiesi
Ingri, Kate tai lele?
O su parduotuve sveikinu labai labai ir linkiu kuo dideliausios sekmes ir finansinio klestejimo
P.S. namuose isijungem elektrini radiatoriu. Gal bus bent siek tiek silciau
Oooo, mielai
brukstelk i kaip jus rasti ir kada ieskoti
prabegom ra:
mes be sildymosiandien mane Diana taip nusportino, kad ranku neatkeliu.
Jus gal kuria diena (sest?) noretumet pasisildyt prie musu zidinio?