Aha, patiko ir man Nepasakyčiau, kad 100 proc apie mane, bet kokiais 75% tai jo
Norėčiau su straipsnio autorium padiskutuoti ir pasiginčyti šiek tiek. Lengvai jam tie pakeitimai atrodo
Labas rytas
Ingri< organizuoti klubą/ varžybas? Teikti konsultacijas skype?
Pusryčiai: omletas iš 2 baltymų (iš trynių analogiškas - ir 25 g duonos kaip pagrindas jam.
Energy diet kokteilis (0,5 porcijos kokt., bananas, 200 ml pasukų). Prisiėst negaliu, treniruotė.
Kcal 383, iš jų baltymų 24.1
Sniegas grazu. O vat vaziuoti is darbo jau buvo nebe taip smagu
Saskaita uz sildyma (gruodzio men.) - 813lt. Manau, sito rekordo cia niekas nesumus Bet kuriuo atveju tikejausi, jog saskaita bus nemazesne nei 1000lt, tai vis tik vos ne maloniai nustebau
P.S. Skauda galva. Ziauriai. Ir taip jau puse dienos, kas man visai nebudinga.
Na, man ramiau žinot, kad daugumos buduariečių vaikai yra linkę vienas kitą prikult išimtis taisyklę patvirtina.
Pešasi - nebūtinai mušasi, tiksliau, net ir visai ne “mušasi”. Psichologinis teroras, teritorijos okupavimas ir t.t., ir pan. - marios būdų. Linksma būtų nelinksma, jei tvarkingai rankas sudėję kiekvienas ant savo kėdės sėdėtų
Su Suvalgyk mane - the same story. Kankinau, kankinau, bet pribaigiau, gabalais. Sudomino restorano steigimo scenos )
Kadangi Evą Braun pribaigiau, išeinu su absoliučiai atliktos pareigos jausmu. Gailauju tik dėl vieno, kad Alma Littera neatsiuntė chaltūrai bandomųjų puslapių. Nemėgstu tuščių dienų O jokių konkrečių užsakymų neturiu.
Eisiu ryt į ekskursiją į Bažnytinio [paveldo muziejų ir Katedros požemius.
aha aha, mes su vis pasišnekam, kai užknisa tempas ir apimtys visko, ką reikia padaryti - gi mūsų dabar laikas, pats geriausias ir intensyviausias
beje, gal kas norit ryt susitikti Kaune? https://www.facebook.com/events/399394383473044/
važiuoju, nes kai kas pristatinės knygą, o kai kas palaikys morališkai ir dar pasakojo, kad ten toj Palėpėj sukurta labai labai erdvė, tad ir visas renginys turėtų būti geras
prabėgom, pagal paskutinę versiją, gali būti skaitiklio problema (prisijungę - mažai šansų, nes mums gi naujai įvadas pastatytas… rūsy, net ne laiptinėj). Žodžiu, terminų aš nežinau, bet elektrikai išvartė, jog būtent tokie skaitikliai (jis 2003 m. gamybos, dar analoginis, ne elektroninis) teisingai rodo didelį galingumą. Boilerį, kondicionierius, džiovyklė, skalbyklė, plyta ir pan. Ir visiškai grybauja, jeigu sujungiami nedidelės galios prietaisai (kompiuteriai, taupiosios lempelės ir pan.) T.y., pastaruosius jie traktuoja kaip irgi ne-taupius.
Lesto keis skaitiklį. O įtarimą sukėlė taip, faktas, kad palyginti su Pilaite elektros sunaudojimas padidėjo keliskart. Net nejungiant pvz. kondicionierių. Ir būtent dieninio režimo elektros. Gyvenimo būdas nepasikeitė, nuolat įjungtų prietaisų kiekis - irgi ne. O elektros sunaudojimas šoko. Taigi turi būti kažkokia priežastis. Nes Pilaitėj būdavo 50 kw dieninio ir kokių 80 kw naktinio. O čia - 300 dieninio ir 200 naktinio. Nesąmonė kažkokia. Ir būti neturėtų, nes elektra įrengta naujai (galingumas didintas, trifazis įvestas, plyta statyta vietoj dujinės).
Bet tai kaip buity buduaras praverčia, žinokit - kažkada gi čia kalbėjom apie peršlampančius batus, kažkas (regis, Vyneta?) patarė kruopščiai impregnuot, taip ir padariau, nu ir ką, vakar per lietų neperšlapau
Toliau susitikinėju su kandidatais kažkaip visai intensyviai dirbasi, kontora knibžda žmonių, bet vat įsivaizduot 4 laisvas dienas po to (vėl) sunku. Pyktelėjau ant administracijos - tik dabar apreiškė, kad pirmadienį dirbt nereiks taigi jei būčiau žinojusi prieš mėnesį, argi būčiau tupėjusi čia LT šitas kelias dienas…
Taip, scenariju daug Neisprovokuosi ataskaitai, nepyk
Man jie nera mieli ar kazkokios tokios kategorijos. Bet lygiai taip pat prastesni, kvailesnis ar kitaip prastesni
Tikrai nereiškia tiesiogiai Prabėgom, viską tu puikiai supranti, kad tam tikrą klasę žmonių “gerbi” tik per atstumą. Jei priglobtum ar globotum keletą socialiai pažeidžiamų tų asmenų vaikų, jei nuolat remtum, jei jei jei, scenarijų daug - tada tai būtų ta pagarba ir parodymas, kad tau visi lygūs ir jie tau rūpi. O pačiai sau pasakyt - ach, kokie mieli tie vargšai… na, tokia scena iš “Sibiro kirpėjo”.
Nieko čia blogo, kapitalizmas. Pati juk esi gana įtikinama kapitalizmo šauklė
Nu ka reiskia, pasibuciuoti?
Nelabai ir noriu ka nors irodinet ar parodinet
Nzn apie teisinius niuansus. Labai glumino tas pats KT su savo sprendimais apie rinkiminius pazeidimus, bet kad gi jis sventa karve, tai negali gi kritikuot.
Ai, ir aplaai KT noretusi palinketi maziau kalbetis su dvasiomis.