Buvo atvažiavę santechnikai, negaliu nuslėpt - ex’as atvežė , nu paprašiau, o ką, o ką. Apžiūrėjo vonią, nepastebėjo jokių trūkumų pas mane. Regis, vonios kampe yr lietaus stovas - vadinas, gali būt, kad apačioj kaimynams iš to stovo teka. Dar labiau apramino.
Ir, pasirodo, ne taip baisiai brangiai kainuotų vonią pasikeist. Dabar tai tikrai ne, bet vėliausiai birželį, manau, susitvarkysim mes ir turėsiu kur drybsot su knyga Šakės bus vaikams, nematys manęs savaitgaliais - rytais ilgai miegosiu, tada tik pietus pagaminu ir pliūkšt į vonią įsisvajojau, vadinasi.
Nusprendžiau nustoti zysti ir perkraustyti spinteles Ir naudojamus indus užkelti aukščiau o visas tas kruopas ir kitą gėrį nuleisti žemyn Arbatas taipogi Žiūrėsim, gal pagaliau įsivyraus daugiau tvarkos
Taigi taip, kaip ir reikėjo tikėtis - nuvažiavom 200 km ir stop Vidury kažkokų laukų, kur ir dviems mašinoms nesmagu prasilenkt ir dar iškart už posūkio
Nu, žodžiu - pasispyriojant nuriedėjom iki Olecko ir atsistojom Kaufland aikštelėj, tai kol sulaukėm pagalbos kainas apžiūrėjom - Lindt ten pvz pigiau Dabar jau grįžom, toyota - toyotų rojuj autotojoj, o geriausia, kad kitą savaitę vėl į kelionę važiuosim! Ten pat Nu, kai tik mašiną pataisys
Stoja stoja… Mūsų viena dėstytoja dėsto tiems negriukams iš Afrikos. Tai klausė vieną sykį, ką jie mokosi toje mokykloje. Sako, kad Koraną skaito per dienas. O mūsų švietimo ministerija tai prilygina mūsų abitūrai Gerai, kad man nereikia jiems dėstyti
Tik greiciausiai nustebins. Na, isivaizdavimas yra kitoks, negu realybeje. Ir i abu jos galus pasivazinekit. Skiriasi Palestinos dals (siaureje) ir pietine.
neeee, aš pasiryžus šį savaitgalį pabaigt tą durną reikalą su nėštumu. kolkas savitaiga ir meditacija užsiiminėju kaip tik geros dienos pagal mėnulį, tai reik pasistengti
Nemanau, kad is tos mokykleles i universitetus stoja, visu pirma kur jie ten mosikuosis su tais diplomais, niekam neidomus ten tie diplomai, nebus ju sali ka viekti su tais diplomais.
stoja jau is kitu sluoksniu zmones.
Pas mus vokietijoje zinau, kad yra skirtos tam tikros vietos priimti is tam tikru saliu studentus. Na tokia programa. Atsimenu mano pazistams indas pilde savo zmonos broliui tokius dokus stidijuoti vokietijoje, bet jis(tas indukas) jau buvo baiges universiteta Deli.
Saip pas mus vel nauju klijentu is indijos pamete, inzinieriai dirba lektuvu gamyboje. Atskrenda porai menesiu, padirba ir isskrenda atgal, uzdarbis daug geresnis nei vidutinis. Cai va Prabegom klause, kokios specialybes in, kur i darba skrenda tai galiu tikrai sakyti inzinieriai/programuotojai su paskutinem ziniom, nezinau kodel, bet manau, kad vietiniaia inzinieriai vokietijoje baige mokslus ar kokioje amerikeje butu brangene darbo jega. Taigi nezinau net ka galvoti, bet galvoju, kad tik geras isilavinimas ir sutikimas dirbti uz mazesnius pinigus nei kolegos is vakaru saliu, lemia ju sekme. O kaip kitaip.
man nieks taip gerai nepasitvirtina, kaip vienas didelis molinis bliudas ir i ji sudeti maisiukuose su segtuku susegti prieskoniai. Kai kam pasirodis turbut apsurdas, bet as nusikeliu nuo lentynos ta visa bliuda ir pasidedu salia gaminamo maisto ir man viskas taip aisku, kai si jo isitruakti.
Privalumai: uzima mazai vieots, labai komapktiska, grazu(bliudas molinis, graziai glazuruotas) pigu, nereik jokiu indeliu pirkti, plauti, jokiu etikeciu rasyti, galiojimo data vietoje, nesisiukslina, nepribyre neikur tu prieskoniu. Ta bliuda galima karts nuo karto isplauti.
O arbatas as laukau indeliuose kitoje lentynoje.
aj, mes tai su maže išėjom pasivaikščiot, pakeliui į tris parduotuves užsukom po kelias min. nupirkom dičkiui rašalinį parkerį ir kapsulių (pats laikas pradėt mokintis rašyt raides ), mažoji pasiėmė sau flomasterių (superwashable radau ir nuo 2m. Vaškinės kreidutės nepasiteisino/pieštukai irgi). juokingiausia, kad ant flomasterių rašo nuo 2m ir tt, o ant etiketės kitoje pusėje “Vaikms nuo 3m” hehe
dar užėjom gėlių beigi prieskonių sėklų nusipirkt. ir į Humaną užsukom, ant smūgiaus nukirtau klasikinius marškinius (juodi, su juostele (vertikalia)). kaip tik 7lt
Žiūriu, gal tas dietos režimas labai neblogas Ten, kur paminėtas vangumas Ta prasme, kad reikia negerti kavos ir valgyti sočius pusryčius. Maniau, kad jau nebeišsijudinsiu, bet padariau tris didelis darbus. Ir dar namo pėsčiomis parėjau
Dėl tų grupinio akcijų, tai nežinau dabar, džiaugtis, ar nesidžiaugti Esu nusipirkus lyginimo lentą (neturėjau jokios) - nesigailiu, daiktas geras, metalinių bliūdelių, SD kortelę, dabar, va išsipakavau dėžutes maistui Per daug mažo formato, per mažai didelio formato Bet tvarką lentynoj daugmaž įvedžiau
JurgaLT, juos priima, bet su jais vargas, nes jie ne tik kad nemoka elementarios algebros pvz., bet ir visiškai nesistengia. VISIŠKAI. Jiems per sunku, ir iš tų šiaip ne taip baigtų mokslų realiai galvoj nieko nelieka, bet galbūt diplomu pamosuoja ten, ir gauna tų bonusų, kurių jiems reikia.
Labai džiaugiuosi, kad paklausiau čia dėl to prieskonių stovo. Kai išgirdau žodį griozdas, susiradau liniuotę Tikrai, kad griozdas
pagalvok koks skirtumas, ar be mokyklos vaikams pusbadziu uzaugti, ar pramokti rasyti ir kaip supratau, kad vokieciai dziaugiasi, kad tada vaikams yra organizuota diena. Nes gi kokia terpe blogybems tokiose salygose augti.
pastarnokus į Kauną gal atvežt?
užsimaišiau tešlą cannele’ms. rytoj reikės pasiterlioti o vakarienei - kepti varškėčiai įvairių formų. nes taip linksmiau. valgysim lėktuvus, mašinas, angeliukus ir širdeles ryškiai užsisėdėjau be darbų