Į AŽ.

man primena … botus Cha cha
ir nieko daugiauNe

pasakykit jūs man, kur jums tų BOTŲ reikia?
kur jūs taip braidot?
iki keliųApakęs

Kodėl H.? Todėl, kad jie vis dėlto labiau primena batus. Lengvesni nei bogsai ir ant jų mažiau lieka žymės - tokie balti dryžiai. O crocsų ar tretorn nebuvo dar, kai aš pirkau savuosius. Bet ir nebūčiau rinkusis.
Brangu? Nepigu, bet realiai - realiai - jei ne visam gyvenimui, tai labai ilgam laikui jie.

www.fitbit.com
Skaičiuoja žingsnius ir kilometrus, kcal, fiksuoja miego trukmę, pabudimus ir pan. Iš visko braižo grafikus (na, patinka man, patinka). Ir naudinga, nes pradėtum savęs gailėti, jog “visą naktį nemiegojai”, o kreivė rodo, jog viso labo užmigai ne per 6-7 minutes, o per 20. Iškart kitas požiūris.
Naujesnis modelis, fitbit ultra, skaičiuoja ir laiptelius, bet kažkaip man nepasirodė aktualu.

Uždėta mano norma - 10 000 ženklų/ 8.05 km Viso gyvenimo rekordas - 30 000 su viršum. 10 000 apskritai juokas - tuo pačiu metu susivaikšto, pvz. liftu nesinaudojant ir pan.

Dėl botų - vienpusiškai Hunter.
http://www.v2-online.com/lt/brands/hunter
Kažkoks džiaugsmas, parplaukei namo, nuplovei, nusausinai, ir voila - kitądien jie vėl ready.

Nepasiekėm, gi rašiau, reiks vėl važiuot Šypsena Kelionės tikslas tai buvo už dar 400 km Šypsena

Epi, o tai Jumi pasieket tiksla Pln, ar grizot po gedimo? Nekaltas

Netix, kam trukumas, kad privalumas KietasCha cha
Nors, tiesa porinant, ziuriu per LNK “mano vyras gali” Juokiasi

Apie papildomu vyru galimybe? Bet tai trukumas, ane?

Oh. Betgi užtai - kibinai kelionėj suvalgyti. Ir prisiminti yra ką. Į šeimos istoriją…

Man reiketu Drovus
Intensyviai mąstau ir ketinu tavęs klausti, kokį tu naudoji.

Ir ką galėtum patarti dėl botų? Nes na, panašu, kad reikėtų…

Stalčiai - vienpusiškai taip. Prieskoniai gyvena 8 indeliuose. Naudoju ir senus - pvz. nuo Santa Maria. Kiti kažkokie bevardžiai, dovanų gauti ir pan.

Netix, gyvent taip i toliau Gerai… arba pakeist anuos Cha cha

Manau, kad džiaugtis. Nes tvarka ir organizacija - valdo. O dar už pigiau!
Aš irgi parėjau. Damušiau paskutinius 4300 žingsnių namie, žingsniavau ir galvojau, kad gal tau tokio skaičiuoklio reikėtų. Disciplinuoja, vienok. Žaidimui su savim.

Negali. Ka siulai Cha cha?

Įspūdingai atrodo. Stalčiai labai patogu Taip, ypač tose aukštose spintose, nereikia kuistis įlindus, ištraukei - ir randi. Anam bute, kur su Vyneta giminiavomės, virtuvėj irgi buvau užsisakius vien stalčius. Šiek tiek išsiklaipė bėgiai - tų, kuriuose puodai būdavo, t.y., sunkesni daiktai.

nėr už ką.
nepatarinėju, nes nežinau ko konkrečiai tau reik.
čia jau pati spręsk.
būna atskirų indelių stiklinių (prieskoniams),
būna tokie rinkinukai ne tik pastatomi, ant sienos kabinami, kur mažai vietos užima.
vienžo didelė įvairovėApsvaigęs
Labas

PAs mane ne tokie kieti, bet stalčiai visur, tai labai čiki Gerai

Kadangi apie tuos prieskonius vis kalba eina - dar pridursiu, stovas-ne stovas, bet man iš čia aprašytų priimtiniausias Jurgos variantas - bliūdas (pas mane - pintinėlė) su pakeliais. Nu nei išiminėt iš pakelių, nei ką. Turiu ir tų prieskonių indelių, bet nepatinka man, apsineša etc. Bet aš, aišku, ir netvarkinga žiauriai, amžiais man tie indeliai ne pagal ūgį išsirikiuoja, makalynė tokia, tai dabar einu atgal pakelių link.

Kai iš Kazachstano prieskonių gavau, supyliau į sandarius plastikinius indelius.
Gal druskai ir pipirams namie visgi verta indelius turėt, ant stalo laikomus. Tai tada malūnėliai geriausia, kad pipirai švieži būtų.

Savo mama neatsižaviu - pvz, ten kasdien naudojama druska yra nerealaus grožio moliniam mažyčiam indely su mažutėliu šaukšteliu. Patogu, gražu, jauku. Ale tokio namų jaukumo failo aš neturiu.

Na, moterai, o Jusu vyrai ar… Gali? KietasCha cha

Aš savo naujoj virtuvėj planuoju tik stalčius (apatinėse spintelėse)
panašiai kaip čia:

http://www.hetlita.lt/main.php?id=1000573&lang=1