Į AŽ.

Spėju, kad panaiai kaip per Kalėdas -blogas laika skeliauti, nes keliauja visi.

Nu, prosto, darbinykė Gėlė i… ne kitaip LiežuvisCha chaKietas

Jie (čekai) taip didžiuojasi savo nauja kryptim į Abu Dhabį, kad visus ten siunčia. Bet kainos man skamba adekvačiai.

Nieko negaliu planuot dėl kelionių ir atostogų. Rudenį, rudenį, jei gyvi būsim.
Ak, taip, dar Velykos. Ir Kovo 11 bus Nekaltas

Dar kur nors gal per Velykas, bet papildomų išeiginių neimsiu, tik kiek gaunas šiaip. Bet per Velykas jaučiu sudėtingiausia, nes visi malas - ir kad laisva, ir kad pavasaris pagaliau būna

Mmmm Niam niam
Iš mūsų tai brangiausia kelionės dalis būna skrydis…

Man šiaip reikia po truputį galvot, kur tą paskutinę gegužės savaitę pasidėt, kai su vaiku draugiškai atostogausime. Net nežinau ko noriu, bet žinau, kad namie nenorėsiu pasilikti Nekaltas Man kažkaip tada nesigauna atostogiškai.

Dirbau, ir gan smarkiai šiand, ir 2 val. renginy atsėdėta, ir iš jo parašyta, ir dar daug visko kito parašyta į gazietą Liežuvis

Ale i sekas… moterom ApakęsJuokiasiGerai

Laba Kava Na, ale i pripi.savojot ApakęsKietas A Jumis dirbat kada? Klasta

From To Price from
Vilnius Abu Dhabi 1930 LTL
Vilnius Dubaj 1 930 LTL charges incl.
Vilnius Bangkok 2 111 LTL charges incl.
Vilnius Male 3 015 LTL charges incl.
Vilnius Mahé 3 097 LTL charges incl.

Hrr. Čekų avialinijos nesiliauja nervinti Cha cha

Taip į Piterį. Motery taip skaniai tekstą suskaičiau apie tokią kelionę. Bet jei teisingai supratau ir žurnale ne klaida, tai komfortas brangiai išeina: 600+ Lt į vieną pusę žmogui dviviečiam kupe.

Bitute, taip skaniai papasakojai, kad užsimaniau traukiniu kur nors važiuot Cha cha

Emar, nesąmonė tie prieskonių stovai, jie gi dar ir apdulka, apsiterlina, vienas vargas - geriau kokia simple dėžutė, trust me. Turėjau mažesnį stovą, išmečiau.

Kuponais kartais pasinaudoju, turbūt vertingiausias buvo kalendorius su savom fotkėm papigiaj, dovanų tėvams. O šiaip žiūriu į tuos dalykus, kurių lyg ir reikia, bet nesugebu sau į Ignoruoju įsispirt - pvz esu įsigijusi manikiūrą, tai norom nenorom reikės išnaudot. Bet - nervina, nes kiek paskambinu, tiek neturi laiko Pavargęs VK rašė, kad kai kurie išsiparduoda, o paklausos patenkint nesugeba Piktas

Dar nusipirkau puodelį-termosą, seniai norėjau. Bet kadangi atsiimt jį nepakeliui, tai dėl važiavimo pabrangs iki tos kainos, kuria būčiau bele kur kitur nusipirkusi Cha cha

prabegom, ar verta nuvaziuoti iki Negyvosios juros?

kiekvieno valia rinktisMirkt
specialiai neinu ir neieškau, ko ten siūlo, bet užmetu akį.
Jei tai daiktas, kurio man reikėjo/reiktų, bet tingiu eit po pardes ieškot, tai ir imu.

Ir visai tai ne iškišimas,
o prekyba su mažesniu antkainiu.

jei bent padeje butu… O dabar atsikeliau pavargus, pikta. Ir daugiau nieko.
Taip kad linket reikia aiskiau - realaus sekso, realiu laiku, su realiu vyru. Dar galima ir veiksmingas pozas nurodyti bei proceso trukme Drovus

Bitute Juokiasi tai dabar jau pagal viską turėtum gimdyti po tieeek sekso Cha cha

Juokiasi

gerai prilinkėjo, anea?NekaltasJuokiasi

labas dienasLabas

žodžiu, prilinkėjot jūs man vakar Pavargęs šianakt TIEK SEKSO buvo, kad neatsimenu iš savo realaus gyvenimo ar per savaitę tiek gaudavosi. žodžiu, sapnai košmariški iki negalėjimo - prasidėjo viskas lyg ir bevaikštant Kaune, pamačiau ant suoliuko vaikinuką, nusitempiau į pievutę nušaliau. tada kai jau tas negalėjo, praeivį pasigavau. paskui į studentų bendrabutį įsiveržiau. atsibudau, nuėjau į dušą, grįžau, bandžiau kažką normalesnio sapnuot, tai traukiny bilietų tikrintoją išgvaltavojau. žinau tiksliai, kad traukiniu į Vilnių pas Ru važiavau, turėjom eit į klubą, bet išlipus iš traukinio su tuo kontrolierium nuėjom į kažkokį kioskelį pratęsti Pavargęs
Kvankt?Kvankt?Kvankt?

Oi, prabėgom Gerai. Tu ir sugalvoji keliaut. Gerai sugalvoji.

Iš esmės tavo nuomonė apie kuponus teisinga. Nors į Rygą važiavau pagal juos. Bet svarbu buvo važiuot.

Jurga, o kas yra pasninkaujanciu arbata?