Į AŽ.

Apšvarėję namai ir atsargos savaitės mitybai - šakės, kaip komfortiškai dabar jaučiuos, net visiškai turiu teisę skaityt knygą. Koldūnai, blyneliai su mėsa šaldikly, tinginys ir želė sukuria tikrą saugumo jausmą.

Šiand valgėm moliūgų sriubą iš šaldytų moliūgų - pasirodo, viskas ok, tinkama šaldyti daržovė, nereikėjo pūdyti anksčiau.

Dar iš buities - tvarkydamasi radau Cha cha tų muilo drožlių, apie kurias čia kažkada kalbėta, pamirkiau skalbinius prieš skalbdama, į skalbyklę pačių drožlių bijojau pilt. Žiauriai geras rezultatas - labai minkšti, spalvas atgavę skalbiniai Šypsena

P.S. Laukiu nesulaukiu išsamaus Jurgos pasakojimo, kodėl ji neturėjo laiko Lisabonoje miegot Šypsena

nemanau, kad esi unikali Mirkt o auklėtojoms tėvus matant, vaikus lengviau suprasti - kodėl vienoks ar kitoks elgesys ir pan Klasta Pas mus šiuo klausimu irgi platūs dirvonai nearti - mąstymui, keitimuisi, prioritetų susidėliojimui ir pan. Bet tai ką - dėliojamės kaip galim geriausiai, ir tiek Apkabinimas Ką daugiau viena lakstydama gali padaryti?
O savo vaikus mačiau šiandien du po pusvalandį, o mažėlį- tik miegantį, panašiai bus ir ryt, ir ketvirtadienį. Nuu ir gyvensim toliau, o kur dėtis Apsvaigęs
Sėkmės tau egzamine Gėlė

Stikle, siaubas, nu gerai kad gerai baigės.

Čia vis ta saulė. Airio dėdė mirė, skrenda ryt į Airiją. Kažkaip durnai jaučiuos, nes pranešė, o aš nžn, kaip žmones virtualiai, per atstumą guost. Šiaip gal paskambinčiau, bet kad ir vėlu jau (buvau tam teatro vakare), ir šiaip nežinau. Parašiau atsakymą ir tiek

Renginys tai super, 4 valandos spektaklių. Kai kurie lb geri Gerai Dar gėrimai, maistas (sumuštiniai) ir loterija. Palošiau ir aš biškį, tai laimėjau vyno, kalvadoso, termosą ir grilio padažų rinkinį. Kitąmet nešiuos maišą Juokiasi

labas sekmadienio vakarasLabas
atėjau patkrintCha cha

aha, EwHGėlė
prisimenu pernai tas šiaudines figūras ant kalnų pristatytas, bet tada išvažiavom to deginimo nepamatę…

labas pirmadienisLabas

darbingos dienos jums palinkėsiuMirktKlastaLabas
Cha cha

EwH, jei papildai savo žinutę, būna kad tuščia išsisasaugo, kelis kart pakartot reik…

pas mane nedidele virtuve, tai tik dvi aocioje spinteles, ir kiekviena su trim stalciais. Taip pat turiu apothekine saiura spintute tokio pacio aukscio kaip saldytuvas salia ir stovi, tai ja irgi patogiai isitrauki ir is sonu sudeti maisto produktai. Spinteles tik kabancios, o apcioje verta tik stalcius darytis.Taip Beje jei turint virtuves kampa, butina isitengti kampe apvalia sukiojancia spintele, ji kainuoja DAUG, bet kaip isnaudotas plotas. Senam bute man toje milziniskoje, ziauriai patogioje sukiojancioje spinteleje tilpo absoliuciai visi puodai.

uzluzo bite ,laba diena

išskalbkTaip
Afrikoj - suspaustas plastikinis butelys po padu - voilaLabas

P.S.
bitė rašyt nebeleidžia… Špyga

P.P.S.
tik papildytMirkt

P.P.P.S
einu su ŠuoŠuo pasivaikščiot -
grįšiu -
dar ką nors parašysiu
Klasta

P.P.P.P.S
bitė pavirto į ožką. beee.

labanakt jauLabas

2012-02-25 15:30
EwhGėlė
ačiū už atvirukąApkabinimas

Dekui Gėlė. Vietoj nuspresim, paziureje kokios galimybes.

FAiniai…

Jauciu Nin salyje, tai sezonas ir nebuvo uzdarytas… MEs ten dviraciais vazinejom ir sauio pabaigoje… Iki kokiu -10 galima butu vaziuoti del oro, bet del infrastrukturos Vln nebuvom baisoka vazineti… Ne visur gali pravaziuoti, plius kai oro salygos prastesnes, tai net geranoriski vairuotojai nesitiki dvviratininku…

Šitas daikčiukas įrašytas į planus. Kai baigsiu pametinėti pinigines.
Šiaip ir tas mezgamas megztukas disciplinuoja Cha cha Lyg ir tiesiasi ranka link kokios nors nesąmonės, vizualizacija išnyra, ir stop Cha cha Nėra dabar namuose nieko, dėl ko reikėtų vėliau gailėtis Ufff

Gryda: choristams natos reikalingos…gali kokia “Beaustancia ausrele” pagiedot mintinai, bet pvz Verdzio “Requiem”, arba Rossini dabar mokomes, tai irgi niekaip mintinai. Ir del lotynisku zodziu gausos, bet pagrinde del natu. Istojimus dirigentas parodo, bet natu islaikymai, pauzes, tyliau, garsiau - net profai be natu nedainuoja tokiu kuriniu Šypsena

Mano vaikis siandien atidare dviraciu sezona, pareiske siandien ryte, kad i darzeli vaziuos tik su dviraciu ir dar vasarinius sportbacius (medziaginius) uzsidejo (zieminius batus paemiau, bet ir pamirsom darzeli). Taigi savatgaliui turi tik sportbacius, kurie po zaidimu aiksteles permirke, perslape ir aplipe diziausiu purvu Baisus Vaikas sako idek i skalbimo masina Cha cha kiti rudeniniai batai isaugti Nekaltas si savatgali neplanuoju batu eiti pirkti Ne gales brolio kokius uzsideti, nu bus trubuti dideli, bet nors ne basas, gi ne vasara Nekaltas Jauciu Afrikoje butu paprasciau Cha cha

bet tai už ką mokėt kelis šimtus?Apakęs
max ką pirkčiau, tai va tokius
http://www.patinka.lt/preke/botai-43.html

turiu vienerius gal dvejus, 20 Lt nekainavusius - į mišką kelis kartus metuose naudojuNekaltas

va dar tokie man patiktų (būna ir balti):
http://daigtai.lt/z/guminiai-botai/

Oi negaliu, buvau prisiminta anytos. Paskambino savo sunui, mano vyrui, pasigyre nusipirkusi uzuolaida ir jo (ne manes) paklause, ar as (ne jis) galesiu jai prisiuti juostele ir apsiuti galus… Zodziu, ir as sitam pasaulyje egzistuoju Taip

Ahm, kitaip nei šaligatviais pareit iš sporto į darbą sunkiai išeitų.
Taško, taip. Palapinę įsigyt? Saugotis išmokau.

Kroko, siom dienom be auto tai ne kas: vakar reikejo paeit su reikalais, tai variau zigzagais - leds, pliurze, balos…

Epi, uzuojauta Apkabinimas O pasteiravau, ibo is posto taip i nesupratau, ar pasieket tiksla. Kaltas Taip

nu gal…
bet aš tai nemėgėja vaikščiot šaligatviais, kad mane dar ir mašinos taškytųNežinau
Ir išvis, nesveika vaikščiot mieste ir tą Mašina smarvę uostytNe
MeriGėlė iš tavo žingsnių skaičiaus išminusuok įkvėptų smalkių kekį. (tavo fit-fit to neskaičuoja)

Mirkt

HaHaHa.
perskaičiau tą mitybos eksperto “3D” - kaip mes vadinamJuokiasi
tai Vyras sako: aš už Pinigai dar didesniu ekspertu galiu apsiskelbtCha cha

Uzvakar, vakar ir siandien botai mieste reikalingi… Taip MAn prasibegti teko tik kokias 15 minuciu. Bet tai koks malonumas, kad nereikia rupintis - ilipsiu i bala ar ne… PAsijauciau kaip vaikas (kai kuriu balu nepaiedinejau)… Mirkt

Kroko, tikiu, kad su mašina važinėjant nereikia. Reikia - mieste, šaligatviais vaikštant. Aulai būna aptaškyti iki viršaus! Kad ir nuo Kalinausko g. iki Panoramos einant. Oi vej, be botų.