Liuksemburgas yra mažytė Portugalija Tik tiek. Čia portugališko maisto, produktų gali susirasti. Ne, nesusirasti - jie panosėj masiškai. Čia autobuse kaskart išgirsi portugališkai. Jų tiesiog daug. Nu čia beveik kaip Lietuvoj su lietuviu pradėt kalbėtis.
Atsiėmėm šian vaiko akinius, patenkintas kaip rublis. Jo bespalviai D&G - tokie tikrai faini, baltos kojytės, mėlyni rėmeliai Iš vyrų skyriaus išsiprašė optikoj, nors jam bandė prastumt ką nors iš vaikų Nuo saulės paprasti juodi (Replay), bet irgi patenkintas, seniai norėjo ir neturėjo niekad dar akinių nuo saulės, tai va su dioptrijom lb čiki
Gegužę korekcija vėl. Balansuoja jis ant ribos - iki šiol vis kelių procentilių trūko, kad gydytų. Jis kažkiek per metus paauga - o jie žiūri dinamiką - bet labai atsilieka nuo bendraamžių.
O šiandien mane šachmatais kad suvystė. Pasiėmė lapuką iš šachmatų būrelio, a la kažkokią kombinaciją - ir ką, sudirbo lyg niekur nieko dar taip vyriškai po partijos ištiesė ranką - “sveikinu”
Eisim tikrintis gegužę vėl, pasimatys. Bet labai nerimauju
Šiaip išvis - žvalus, guvus, sveikas vaikas. O klasės drūčiausias bičas maniškį, pasirodo, anoreksiku pravardžiuoja. Laimei, kad mes kalbamės - sakau, ai, paaiškink tu jam, kas ta anoreksija iš tikrųjų. Tai mano vaikas nueina, pasikalba, paskui pasakoja - dabar piktai jau prie manęs nekimba, bet vis tiek sako, kad anoreksikas.
Tai nesusiję gal. Maniškis dabar buvo negydomas, tai per beveik metus nieko nepaaugo. Ta prasme, nė pusės cm. Labai plėstis nenoriu, nes man iš tikro sunku skaityt, kai kas nors pradeda varyt, kad čia dėl nutelos kokios ar pan.
aš šiandien sau su pietums čili dariau (valgė ir dičkis). man tai skanu labai. o šiaip tai jau nebežinau ką gamint. mažoji beveik nevalgo, dičkiui kaip užplaukia. palepino čia mano mama ir sesė saldumynais juos mane tai nervina dabar psio, raukiu juodai, kol neatsistatys su valgymais (normalaus maisto)
Vis mąstau, ką negerai darau - blin, maniškis tai valgo, ir troškinius, ir išvis daug visko ir neišrankiai, bet neauga. Gydytojai šnekėjo apie teisingą mitybą, jau man rods, mes aukštumų tame pasiekėm. Nu, aišku, mokykloj šlamštas, o ne mityba
Pažiūrėjau šįryt į abu su pižamom, su sese - mergaitė jau pana darosi, o jis mažiukas visiškai, visa galva mažesnis.
kad jinai žvali linksma buvo ir tik po kokteilio vemt pradėjo nors labai nedaug jo išgėrė. aj gal sugrojo kokios vynuogės ir pomidorai (mažų nupirkau šiandien tai irgi kelis suvalgė, gerai kad daugiau nedaviau).