Į AŽ.

Nu o bet taciau paskui tai vis tiek isausta tiesos valanda. Vonioje pvz.

Sikart as nieko nekepiau. Kaip parselis parvinguriavau is oro uosto.

Susiderejom su mama, kad jeigu ji numes daugiau svorio, uz kiekviena kila daugiau as jai duosiu 100 Litu. Jeigu as daugiau - ji man duos. Nu cia is nevilties - jai jau gydytojai varpais skambina del cholesterolio ir cukraus. O ji ir dirba daug - mokytojauja (nepasedesi per pamokas) ir sode krapstosi viena pati. O svoris vietoj.

Panoramoje nera parduotuviu. Na, tavisku ar manisku (mano tai gal koks MoP ar is bedos PietroPhilippi). Citis labai jau nusipoliesterino ir kainas uzkele.
Kazkaip Europoje geriau, nors man irgi tinka tik MoP, More&More. Stefanel as neitelpu Pavargęs, nu ir aciu D. Ufff
Taciau Europoje nera geru batu. Is vis, Vilniuje dar neradau geru batu Ne.

Suprantu dėl metų Nežinau Labai. Čia tu kalbi ar aš kalbu…

Nemoku aš guosti, tik sakau, ką matau.

Užmuškit, netikiu, kad jūs tinginės. Moteris, kuri kepa Velykoms kurmį, kumpį… ką ten dar, apskritai verta karūnos.

Meri, viskas yra OK, plaukai, makijazas. Bet kol kas neikaip negaliu susitaikyt su metais ir figura Užsispyręs
BEt - gal ateis pagaliau pavasaris, gal daugiau pajudesiu.
Nagi, kaip nors kaip nors.

Ir kopijuojami, ir kopijuotini (tfu, man kalbninkai galvą visai susuko). Tai yra - gan paprastai įgyvendinami su vidutiniais drabužiais, va.

Dar dėl pasi, - ir nepasitikenimo: penktadienį sąžiningai perėjau VISAS Panoramos p-ves. Ir ką j9s manot, mano seni drabužiai en masse guli ant manęs gražiau nei nauji.

Welcome to the club Apkabinimas Mane gal labiausiai ir biesina, kad lemputes vis uzsidega, bet vis semingai ir uzgesta.
T.y. rezultato jokio.

prabėgom, aš negaliu tikėti, kad nuo mūsų pastarojo susitikimo situacija kritiškai pasikeitė. O nieko blogo aš nemačiau! Meluočiau, jei sakyčiau, kad nėra pilvo. Bet lygiai taip turiu pasakyti, jog yra puikūs plaukai, makiažas, šypsena. Ir pasitikėjimas savim. Ne faktas, jog tu taip jautiesi, bet iš šalies matyti: šita moteris žino, ką daro ir ko nori. Ir už jos taip pat yra siena - iš šeimos, profesijos ir to paties žinojimo.

Pasisakiau.

Nu as tai grazinuosi toliu sekmingai Mirkt gal klaidingai, nzn, bet grazina Juokiasi

Kopijuojami ar kopijuotini?

Mano smegenyse tai visiska kose dabar, tai sunku priimti nauja info. pasidejau saugiai, ateiciai.

Sian dar surizgau - vedziojau maze lauke (sian man namie darbuotis teko), tai taip sirdi suspaude, taip truksta tureto kiemo Nežinau

GMP įstatymas Cha cha

kiek žinau tai dabar nei už pirmą būstą jau neleidžia grąžintis, o anksčiau tik už pirmą buvo (nesiginčiju, ne mano sritis Cha cha)

Prabėgom, man atrodo, kad viskas į krūvą (genai, sėdimas darbas, mityba) susideda ir dėl to visas tas nepasitenkinimas Nekaltas O aš tai dar + ir tinginė Drovus

Patre, Cha cha Turbūt vyrukai liko išsižioję Apakęs

Oi prisiminiau Juokiasi kadaise su seses choru vykome i Maskva, gyvenome Lietuvos ambasadoje ir mentai lietuviai, dirbantys Maskvoje, ar ambasados apsauginiai (jau nepamenu, kas jie tokie tiksliai buvo) suzinoje, kad mergeliu choras viesi Maskvoje, surenge mums vakareli. Ambasados darbuotojai pranese mums, kad mes labai laukiamos vakarelyje tokiu stai adresu. Nuvarom, nusileidziam i apacia tokiais suktais staciais laiptukais, o ten - pirtis Pavargęs vyrukai jau pasiruose, imite, ranksluostukais tik prisidenge. Mes be zodziu ir apsisukusios vorele atgal laiptukais i virsu Juokiasi

As tai siandien visa niarvuose. Nu blogai blogai veidrodis rodo Žliumbia As nesuprantu, kas man darosi, bet vaizdas blogeja tiesiog akyse Nežinau Visiska Ignoruoju

Ir ne tik i pirtis, prie juros ar i baseina su pazistamais nenoreciau Užsispyręs

Vis galvoju - ar genai, ar gyvenimo budas (na, gimdymai, seima, darbas sedimas). Suds ant pagalio, vienzo.

O bankas pateikes pazyma apie sumoketas palukanas?
As tai nesivarginu ir suku i 1882. Kartais ir du kartus. Mane daznai jungia kur nors auksciau Cha cha

manęs neviliotų pažintis pirtyje, ypač kai aš tokių gan rubensiškų formų Drovus Aš gėdyčiausi Nekaltas

Vakare, 21 val.

Intensyvi savaitė. Ką tik dar gavau kvietimą į pirtį ryt vakare Flirtas likau biškį nesupratusi, bet pasirašiau Cha cha suplaktinė kompanija, o man toks įtarimas, kad geras bičiulis čia kažką rezga Klasta tipo, kad susipažinčiau su kuo nors, ar ką Cha cha

nu KlastaPavargęsTipo, natūralūs, labai naudingi Cha cha

nžn, pas mane preliminarioj nė mur mur apie būstą. Paskola tai tikrai iki 2009.
Kaip sužinot? Pavargęs