Jep, visi išmatuojami dalykai turbūt jau tokie, jei talija neatspindi mano vidinio subtilumo ir grakštumo, tai
Juokauju, aišku. Bet tikrai suprantu, kad kankina.
12 laipsniu, bet asilapojus ir ne saulej salta. Ir tase ziauriai sunki.
Pakeliui namo. Pai is saves juokiuosi, pernai tik skaiciau eidama, dabar ir rasyti isigudrinu.
Žinia, gal atvirkščiai, bendravimas su stambesniais žmonėm (100 kg. plius) čia mane taip paveikė…
O darbe tai ka - visokiu zmoniu buna.
Is Kipro parsiveziau viena vaizdeli - mama (gan manekeniskos isvaizdos) su dukra (kokiu 10 metu, kai mergikes buna tokios rubuiles neaiskios formos - ne vaikas, bet ir ne mergina dar) abi pabegiodavo ir pasimankstindavo rytais. Tai tas vaizdas, kai jos grizta i viesbuti, man toks… … teisingas.
Ai, tu tai ekskliuzyvas, nepamenu, kad dėl ko nors labai nervintumeis (t.y. čia) Labas
Aš Prabėgom rašiau labiau dėl jos pergyvenimo dėl išvaizdos - na jei nuolat aplink 20-metės gražuolės, aišku, kad vaizdas veidrody gali sunervint. Bo tiesa yra tiesa, +/- 40 tai ne 20, ir psio. Net netobulos figūros ar bruožų 20-metė - visuomet gražesnė nei tobula 40-metė. Man.
Pas mus irgi darbe daug jaunų, vis nurašydavau darbo specifikai, kad normaliai krūvoj jaučiasi ir 50+, ir 20+ ir visi per vidurį. Absoliuč jokių problemų. Bet čia ne apie išvaizdas.
Sakyčiau taip į tavo (retorinį?) klausimą, tik su viena išlyga - jei tavo svoris būtų 15+ prie dabartinio.
Faina būti tokiai lieknai (ir sportiškai!) kaip merihold, bet būtum turbūt ne savim.
Gal tu išskirtinai su jaunais žmonėmis daugiausia bendrauji? Nes tarp jaunų tai š…, aišku, kad senatvė. O savo amžiaus rate taigi krasavica turėtum jaustis.
Man tai absoliučiai dzin, kur mezgasi pažintys bet man jų ir šiaip užsimezga, kitas reikalas, kad neturiu jokio noro plėtot o jacuzzi mėgstu, nežadu atsisakyt vakarėlio prabangiam viešbuty dėl prastų formų
Knew, mane vargina ne pats svoris ar jo kiekis, bet butent jo santykis su amziumi. Suprantu, kad po tuo slypi kiti dalykai. T.y. jeigu kiti dalykai butu tvarkoje (is taikos su savimi serijos), tai ir svoris butu (galbut) prie normalesniu?
Knew, taip ir yra, kaip rasai. Bet buvusios storules turi savu storu tarakonu. Ir tai ne vien apie figura, bet ir momentas Yes, I can… Kontroles ir savikontroles galimybe. Ir gerumas, kai kunas paklusta, ir nuostaba. O del tevu, tikriau, mamos, tai kalba apieatsvori kaip diagnoze.
Pagalvojau apie tėvus - su antsvoriu abu, o seneliai visi keturi - liekni buvo iki pat galo. Kitas gyvenimo būdas, kitoks ir maistas.
Šiandien tai pradžiugino pasisvėrimas, pagaliau pajudėjo riebalai Na, bet ko norėt, keturiasdešimtmetis ne už kalnų. Kūnas jau nebebus toks, koks dvidešimties, niekada, kad tik tarnautų patikimai.
Šiaip tai aišku, desperacija gali apimti, bet gi žmogus tokia lanksti būtybė; ir gal jau mūsų amžiuje ir matosi (ir svarbu?) labiau ne koks, o kas esi.
As daziausi kelis kartus. Esme ta, kad tas lakas tikrai labiau blizga, negu paprastasis, nebijo buities darbu. Man paprastasis lakas yra subtilesnis, sitas kazkoks, kaip plevele gal.
Gelinis grazus pirma savaite Antra. Trecia jau jis ne kaip atrodo, apsinesa, apsitrina, ypac visokie sviesus. Plius nagams jau reikia manikiuro (odeliu ir pan.).
Nuvalius ir palaikius be lako, nuluzinejo nagai. Bet man jie taip pat daro, jeigu kuri laika lakuoju paprastu laku.
Dabar nedarau nieko su nagais. Atsibodo. Gaila laiko ir pinigu.
Dėl sodo ir kitų buities darbų - pirmą Velųykų dieną aš nedariau beveik nieko sportinio, tik sukausi namie, daug kaip man. Kalorijų išnaudojimas nuo tų darbų beveik niekinis.
Be juoko, Panoramoj vos ne geriausios p-vės - Lindex, Bershka ir Stradivarius. Nes visose kitose užmuša kainos. Ir apskritai pagavau save vyriškus derinius žiūrinėjančią.