Vakar mano mažoji parduotuvėj atsisėdo prie didelio stendo ir verkė, nes aš nenupirkau kramtoškės. Sakė - verksiu visą dieną. Pasakiau, kad jau vakaras ir neilgai liko verkti. Sakė - verksiu vis tiek. Paėjau į šalį, prisėdau ant suoliuko, pasižiūriu - sėdi mano vaikas prie stendo su užrašu "Gelbėkit vaikus" ir verkia. Nu toks žviegimas užėjo, priėjau, sakau - čia parašyta "gelbėkit vaikus", tai ji greit nusprendė, kad gelbėjimo jai nereikia ir išėjom.
Nea, jis toks iš pažiūros ne itin malonus tipas, tai sveikinasi, tai ne
Negaliu diagnozuot, šviežia čia ar sena, bet jo, anksčiau to nematydavau, kas rytą sutikdavau su vaikais…
Nu dar pažiūrėsiu šiom dienom.
iš linksmesnių temų. Vakarais vaikams skaito graikų mitus - kažkaip labai užsikabliavo. Ryte mašinoje kalbasi vyresnėliai:
“O tas Hermis tai gudrus buvo ir išdykęs - va, iš Dzeuso gi pavogė tą… nu tą, kur valdo… kaip jis ten?”
“pultelį???”
“neee, lazdą tokią, kur visi valdovai turi. Aaaaa, prisiminiau, skeptrą!”
Ru, aš gal tiesiog bandyčiau paklausti, ar galiu kuo padėti Ne pinigais, ne alkoholiu, ne maistu. Jei turėčiau jėgų
kurį laiką bandėm pagelbėti kaimynui menininkui. Bet kai supratom, kad kiekvienas pokalbis baigiasi arba prašymu pinigų, arba išgerti, nors švelniai ir aiškiai pasakėm jam, kad to negaus (pinigų negaus, kol negrąžins dviejų kitų skolų), tai… tiesiog nustojo užeidinėti
Labas rytas,
Ru, o jos vyro nepažinojai? Aš nežinau, man tai neitų taip ramiai palikti. Aš suprantu, kad reikia žmogui leisti elgtis taip kaip jis nori, bet kartais užtenka minimalaus palaikymo, parodymo, kad tai, kas vyksta, jau nebegerai, kad žmogus susimąstytų. Kol nevėlu.
Juk anksčiau tai nematydavai jos girtos, tai matomai jos girtavimas tikrai susijęs su šeimyniniais nesklandumais. Būtų alkoholikė nuo seniausiai-kitas reikalas, nes tokiu atveju žmogus turi pats norėti gydytis, bet jeigu čia viskas šviežia, jeigu dar nėra tos didžiulės priklausomybės…
Naktį dar pabrainstorminau apie kaimynę ir pamaniau, kad kol kas nieko nedarysiu, kaip ir nėr pagrindo - juk dabar vaikų su ja nėra Gal vyras, matydamas tą problemą, paprasčiausiai juos apsaugojo jei ji būtų tokiam stovy ir vaikai šalia, tada būtų aiškus pagrindas, o dabar tai ką - negi uždrausi suaugusiam žmogui elgtis kaip nori nu nžn.
aš tai maudymkę nusipirkau ir man dzin dzilin kas kur kabo. modelio iš manęs nebus gal dar iki vasaros koks vienas kg nukris. dakasė save graužt, tai ta proga su vaikais saldainių įkirtau
p.s. mane labiau nervina atsinaujinę pilvo skausmai. ką daryt nežinau, tai nedarau nieko. bet nervai aišku jama.
klausyyykit, gal visgi pradedam draugiškai kokį vitamino B pavartojimo ciklą? ar tai melgamos, ar dar kokia forma. O tai kai kurios tokios gražios moterys su tokiom nelinksmom savijautom
aš biškį ne išimtis. Supratau, kad neturiu ką apsivilkti, buvęs geras kostiumėlis kabo ant manęs belekaip. Per netikėtai atsilaisvinusią valandą apiebėgau Gedinimo prospekto parduotuves, tai… nusipirkau gražius perpus nukainotus naktinius MirS, ir visas grobis Teks penktadieniui fantazuoti iš to, kas spintoje, o paieškas tęsti…